Kom nærmere artistene

Opplev 360 Reality Audio. Dette store gjennombruddet i musikkskaping og gjengivelse fører artistene og lytterne deres tettere sammen enn det som har vært mulig før. Musikk har aldri vært så ekte og omsluttende.

Opplev musikken nærmere artistene

Konseptet 360 Reality Audio

Konvensjonelt stereoformat

Konvensjonelt stereoformat

I konvensjonell stereo er høyttalerne faste i antall og posisjon.

360 Reality Audio

360 Reality Audio

Romlig lydfelt rundt deg med flere virtuelle høyttalere

Artister og innhold

Kom tettere på artistene og skaperne

Se reaksjonen til en artist som opplever 360 Reality Audio for første gang, og se hvordan dette kan endre måten du lytter til musikk på.

MAX

(Sony Music Entertainment)

MAX, en pop/soul-sanger, skuespiller og danser fra New York, som er kjent for sin kraftige, akrobatiske tenor, har fått oppmerksomhet for sin siste RIAA-sertifiserte platinasingel «Lights Down Low» med gnash og sin nåværende hitsingel «Still New York» med Joey Bada$$. 

Teknologi

Romlig lydteknologi som gir deg 360 Reality Audio

Det kan høres ut som magi, men det er ekte teknologi bak forskjellen du hører.

Konvensjonell, kanalbasert, lyd

Konvensjonell, kanalbasert, lyd

I konvensjonell stereo eller 5.1-kanals omgivelseslyd kan instrumentene bare sendes rundt et fast høyttalermønster og på et horisontalt plan.

Romlig lydteknologi

Romlig lydteknologi

Den konverterer instrumenter til uavhengige «objekter», som plasseres hvor som helst i et 360-graders felt. Når de spilles på flere virtuelle eller ekte høyttalere, kan de høres foran deg, bak deg og til og med over og under deg på en nøyaktig måte.

Teknologi som revolusjonerer hodetelefonopplevelsen

En ny dimensjon innen hodetelefonlyd

Avspilling på konvensjonelle hodetelefoner

Avspilling på konvensjonelle hodetelefoner

Med vanlig stereoavspilling på hodetelefoner gjengis lyden fra en fast posisjon i hodet ditt. Dette gjør det umulig å gjengi retningen og lydbildet til en konsert.

Teknologi for en ny hodetelefonopplevelse

Teknologi for en ny hodetelefonopplevelse

Denne teknologien for en naturlig hodetelefonopplevelse kom fra en stor akustisk og fysiologisk undersøkelse av hvordan vi hører og plasserer lyder. Den digitale behandlingen til Sony skaper romlige lydbilder overalt og fra alle avstander fra ørene.