Bilder av MDR-Z7M2-hodetelefoner
Bilder av MDR-Z7M2-hodetelefoner

Funksjoner

Få en førsteklasses lydopplevelse med høyoppløselig lyd 

Ta den digitale musikksamlingen din til et nytt nivå med høyoppløselig lyd. Ved å ta opp musikk digitalt raskere enn CD gjør høyoppløselig lyd det mulig for deg å få lyd som er nærmere det originale studioopptaket og nyte musikken akkurat slik artisten skapte den.

70 mm HD-driverenheter gir lyd med høy kvalitet

Nyutviklede HD-driverenheter med en diameter på hele 70 mm, utformet for de fleste typer ører, produserer en flat type bølge som ligner et naturlig lydfelt, og gjengir frekvenser fra 4 Hz–100 kHz. Hver note blir presis og klar over et stort lydbilde. Slik gjengis stemningen og energien i originalopptaket, med klar vokal og presis bassrespons.

Gitter med Fibonacci-mønster for jevne høye toner

Gitteret med Fibonacci-mønster, akkurat som på MDR-Z1R, gjengir den opprinnelige lyden på utmerket vis. Det er laget av stiv harpiks, som er et tynt og sterkt materiale, for å minimere lyddemping ved høye frekvenser.

Aluminiumsbelagt LCP-membran for større presisjon

Den aluminiumsbelagte LCP-membranen gir mer konsekvent og presis lyd over hele frekvensområdet. Med aluminium og LCP stenges materialspesifikk resonans ute. Dette produserer naturlig lyd med lite lydsammenblanding.

Dynamisk neodymium-magnet

Med en nyutviklet magnetisk krets og en større magnet, dobbelt så stor som på MDR-Z7, har MDR-Z7M2 større effekt og rask respons på signaler med høy oppløsning, noe som resulterer i svært klar lyd. 

4,4 mm balansert kontaktkabel

Få klar, presis og dynamisk lyd med en 4,4 mm balansert kontaktkabel, som skiller de venstre og høyre lydsignalene fra hverandre og reduserer støy fra utgangssignalet. 

Sølvbelagt oksygenfri kobberkabel 

Sølvbelagte oksygenfrie kobberkabler minimerer motstanden og tap ved signaloverføring. Resultatet er at lyden blir mindre forringet, og at fine detaljer og jevnere diskant kommer frem. 

Ergonomiske øreputer

En kombinasjon av 3D-sydde overflater i syntetisk skinn og en svært tykk uretanpute med lav repulsjon gir enheten både en ergonomisk passform som tilpasser seg ujevnhetene i hodet, og gir et jevnt trykk gjennom hele området. Dette reduserer lydlekkasje ved å øke lufttettheten og produsere den aller beste, kraftigste bassen.

Ørebøyle og skyvemekanisme med aluminiumslegering

Ørebøylene og skyvemekanismen som utgjør hoveddelen av hodetelefonene, er laget av en aluminiumslegering. Dette garanterer både lett og langvarig holdbarhet over flere år.

Spesifikasjoner
MDR-Z7M2-hodetelefonene gir deg førsteklasses lyd du kan nyte i mange timer. De har den samme teknologien som på MDR-Z1R, blant annet en 70 mm HD-driverenhet med gitter med Fibonacci-mønster og en 4,4 mm balansert kontakt. I tillegg er de behagelige å ha på. Dette gir deg en lydopplevelse du ikke vil skal ta slutt.
  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • 70 mm HD-driverenheter med aluminiumsbelagt LCP

  • 4,4 mm balanserte kabler og sølvbelagte oksygenfrie kobberkabler

  • Ergonomiske øreputer

Driverenhet
70 mm, kuppeltype (CCAW-stemmespole)
Frekvensrespons
4–100 000 Hz
Ledningslengde
Hodetelefonkabel (ca. 3 m, sølvbelagte OFC-tråder, gullbelagt stereo miniplugg), hodetelefonkabel med balansert kontakt (ca. 1,2 m, sølvbelagte OFC-tråder, L-formet gullbelagt balansert standardplugg)

Hva finnes i esken?

Universell pluggadapter (gullbelagt), hodetelefonkabel (ca. 3 m, sølvbelagte OFC-tråder, gullbelagt stereo miniplugg), hodetelefonkabel med balansert kontakt (ca. 1,2 m, sølvbelagte OFC-tråder, L-formet gullbelagt balansert standardplugg)

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet