Veil. pris

kr 7 700,00

(inkl. MVA)
Bilder av MDR-Z7M2-hodetelefoner
Bilder av MDR-Z7M2-hodetelefoner
Bilder av MDR-Z7M2-hodetelefoner
Høyoppløselig lyd-logo
Få en førsteklasses lydopplevelse med høyoppløselig lyd 

Ta den digitale musikksamlingen din til et nytt nivå med høyoppløselig lyd. Ved å ta opp musikk digitalt raskere enn CD gjør høyoppløselig lyd det mulig for deg å få lyd som er nærmere det originale studioopptaket og nyte musikken akkurat slik artisten skapte den.

En lydopplevelse du ikke vil skal ta slutt

La deg oppsluke av musikken du elsker, og få bedre lydkvalitet og lyttekomfort i timevis. MDR-Z7M2 gir deg elegant lydgjengivelse, fra høye til lave toner, med 70 mm HD-drivere, aluminiumsbelagte LCP-membraner, en grill med Fibonacci-mønster og en magnet som er dobbelt så stor som modellens forgjenger. Resultatet av alt dette er en reproduksjon av en tredimensjonal og fyldig lydopplevelse.

70 mm HD-driverenheter gir god, fyldig lyd

Nyutviklede HD-driverenheter med en diameter på hele 70 mm som er utformet for dine ører, produserer en flat type bølge som ligner et naturlig lydfelt, og gjengir frekvenser fra 4 Hz–100 kHz. Hver note blir presis og klar over et stort lydbilde. Slik beholdes stemningen og energien i originalopptaket, med klar vokal og presis bassrespons.

Vi utvikler lyden til Signature Series

MDR-Z1R-hodetelefonene våre er fortsatt lydentusiastenes favoritt, og nå er disse hodetelefonenes teknologi også tilgjengelig i de nye MDR-Z7M2. Dette er førsteklasses lyd du kan la deg oppsluke av i timevis.

Sammenligningsgraf av frekvenser
Jevnere høyfrekvensrespons

MDR-Z7M2 har en grill med Fibonacci-mønster fra MDR-Z1R. Denne grillen gjengir lyd svært nøyaktig – noe som kan være en utfordring ved svært høye frekvenser.

Grill med Fibonacci-mønster
Grill med Fibonacci-mønster 

Grillen med Fibonacci-mønster er laget av stiv harpiks med tynnere rammer. Den er dermed sterk og tynn nok til å minimere lyddemping ved høye frekvenser.

Aluminiumsbelagt LCP-membran
En aluminiumsbelagt LCP-membran 

Membranens kuppel er større, og profilen er optimalisert. Dette gir en klarere lyd ved middels lave toner og en briljant lyd ved middels høye toner. Med aluminium og LCP stenges materialspesifikk resonans ute. Dette produserer naturlig lyd med lite lydsammenblanding.

Dynamisk neodymium-magnet
Ca. 200 % større dynamisk neodymmagnet

Med en nyutviklet magnet som er dobbelt så stor som på MDR-Z7, har MDR-Z7M2 større effekt og rask respons på signaler med høy oppløsning, noe som resulterer i svært klar lyd.

La deg oppsluke av lyd av høy kvalitet

Få førsteklasses lyd med en 4,4 mm balansert kontakt og sølvbelagte oksygenfrie kobberkabler – alt dette er inkludert i esken.

Oversikt over 4,4 mm balansert kontaktkabel
4,4 mm balansert kontaktkabel

Få klar, presis og dynamisk lyd med en 4,4 mm balansert kontaktkabel, som skiller de venstre og høyre lydsignalene fra hverandre, og som reduserer signaltap og den medfølgende lydforverringen.

Sølvbelagt OFC-kabel
Sølvbelagt oksygenfri kobberkabel 

Sølvbelagte oksygenfrie kobberkabler minimerer motstanden og tap ved signaloverføring. Resultatet er at lyden blir mindre forringet, og at finere detaljer og jevnere diskant kommer frem. 

Ergonomiske øreputer

En kombinasjon av 3D-sydde overflater i syntetisk skinn og en svært tykk uretanpute med lav repulsjon gir enheten både en ergonomisk passform som tilpasser seg ujevnhetene i hodet og et jevnt trykk gjennom hele området. Ved å øke lufttettheten reduseres lydlekkasjen samtidig som at lyden optimaliseres med kraftig bass.

Ørebøyle og skyvemekanisme med aluminiumslegering
Ørebøyle og skyvemekanisme med aluminiumslegering

Ørebøylene og skyvemekanismen som utgjør hoveddelen av hodetelefonene, er laget av en aluminiumslegering. Dette garanterer både lett og langvarig holdbarhet over flere år.

En mann som slapper av med de komfortable øreputene til MDR-M7M2
Øreputer av komfortable materialer

Øreputene er laget av et mykt uretanmateriale med fuktighetsabsorberende og -frigjørende egenskaper på overflaten. Dette gir deg en mye mer behagelig lytteopplevelse over tid.

Så oppslukende. Så virkelig.

Bli oppslukt av lyd fra alle kanter. Like virkelig som om du selv er på en livekonsert eller med artisten under opptak i et studio. Med 360 Reality Audio har musikken aldri vært så oppslukende og så ekte.

Nyt 360 Reality Audio på disse hodetelefonene.

Spesifikasjoner og funksjoner

MDR-Z7M2-hodetelefonene gir deg førsteklasses lyd du kan nyte i mange timer. De har den samme anerkjente teknologien som MDR-Z1R, blant annet en 70 mm HD-driverenhet med gitter med Fibonacci-mønster og en 4,4 mm balansert kontakt. De er også utformet for å være behagelige å ha på. Dette gir deg en lydopplevelse du ikke vil skal ta slutt.
  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • 70 mm HD-driverenheter med aluminiumsbelagt LCP-membran

  • 4,4 mm balanserte kabler og sølvbelagte oksygenfrie kobberkabler

  • Ergonomiske øreputer

Driverenhet
70 mm, kuppeltype (CCAW-stemmespole)
Frekvensrespons
4–100 000 Hz
Ledningslengde
Hodetelefonkabel (ca. 3 m, sølvbelagte OFC-tråder, gullbelagt stereo miniplugg), hodetelefonkabel med balansert kontakt (ca. 1,2 m, sølvbelagte OFC-tråder, L-formet gullbelagt balansert standardplugg)

Hva finnes i esken?

Universell pluggadapter (gullbelagt), hodetelefonkabel (ca. 3 m, sølvbelagte OFC-tråder, gullbelagt stereo miniplugg), hodetelefonkabel med balansert kontakt (ca. 1,2 m, sølvbelagte OFC-tråder, L-formet gullbelagt balansert standardplugg)

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet