Hodetelefoner

1000X-serien setter nye standarder for distraksjonsfri lytting. Få den beste støyreduksjonen og uslåelig lydkvalitet som gjør at du hører hver eneste detalj i musikken til favorittartisten din.

PRODUKTSØK

VÅRE ANBEFALINGER

Utforsk 1000X-serien

1000X-serien setter nye standarder for distraksjonsfri lytting. Få den beste støyreduksjonen0 og uslåelig lydkvalitet som sørger for at du hører hver eneste detalj i musikken til favorittartisten din.
Bilde av to par hodetelefoner fra Sony mot en svart bakgrunn med gullfarget 1000X SERIES-tekst foran

INZONE

INTO YOUR ZONE

Skjerp sansene og gjør deg klar til kamp. Med INZONE-hodetelefonene for spill både hører du tydeligere og reagerer raskere.
INZONE mot en grå bakgrunn

LinkBuds

Never off

Med LinkBuds er du alltid koblet til hverdagen. Bruk dem komfortabelt hele døgnet, uten å kjenne at du har noe i ørene. Behold kontakten med personer og omgivelser, uten å måtte sette musikken din på pause. LinkBuds kobler sammen hverdagen og underholdningen du elsker, uansett hvor du er eller hva du gjør.
LinkBuds mot en grå bakgrunn

LinkBuds S

Never off

Med LinkBuds S er du alltid tilkoblet hverdagen. Øreproppene er små og lette, så de kan brukes komfortabelt hele tiden, slik at du kan holde kontakten med mennesker og steder. LinkBuds S bytter automatisk til optimalisert omgivelseslyd eller støyreduksjon av høy kvalitet for lytting uten forstyrrelser.
LinkBuds S mot en grå bakgrunn

WH-1000XM5

DIN VERDEN. INGENTING ANNET.

WH-1000XM5-hodetelefonene med bransjeledende støyreduksjon skriver om reglene for distraksjonsfri lytting og anropsklarhet. Dette gjør de med to prosessorer som styrer åtte mikrofoner, Auto NC Optimizer for automatisk optimalisering av støyreduksjon basert på bruksforhold og omgivelser, og en spesielt utformet driverenhet.
Bilde av WH-1000XM5

FOR BEDRE LYTTING

UTFORSK TILGJENGELIGHETSFUNKSJONENE TIL LYDPRODUKTENE FRA SONY

KUNDESTØTTE