WH-1000XM4 

ONLY MUSIC.
NOTHING ELSE.

Det er bare deg og musikken din med WH-1000XM4-hodetelefonene. Dette er den enkle måten å få mindre støy og renere lyd på – med smart lytteteknologi som automatisk tilpasser opplevelsen din.

HODEBÅND

WH-1000XM4 – trådløse hodetelefoner med støyreduksjon

WH-1000XM4
Bilde av WH-1000XM4 – trådløse hodetelefoner med støyreduksjon

bluewhiteplatinumsilverblack

Fra

Veil. pris

kr 4 500,00

(inkl. MVA)
Bli ett med musikken din

Finn ut hvordan WH-1000XM4-hodetelefonene kombinerer den mest avanserte støyreduksjonen vår med enestående lydkvalitet og en rekke smarte funksjoner for en uslåelig lytteopplevelse.

Ta en kikk på WH-1000XM4-hodetelefonene
Toppfunksjoner
Hodetelefoner med støyreduksjon på toget
Avansert støyreduksjon
Premium lyd på perrongen
Førsteklasses lyd
Hodetelefoner med intelligent teknologi på en restaurant
Smart lytteteknologi
Avansert støyreduksjon

Enten du er på en lang flytur eller slapper av på en kafé, leverer WH-1000XM4-hodetelefonene vår avanserte støyreduksjon, og skjermer også mot lyder i høy- og mellomtonespekteret.

Teknologien som får det til å skje

Dobbel støysensorteknologi med to mikrofoner på hver øreklokke fanger opp støy fra omgivelsene og sender dataene til QN1 HD-prosessoren for støyreduksjon. Ved hjelp av en ny algoritme vil QN1 HD-prosessoren for støyreduksjon bruke støyreduksjonsbehandling i sanntid for en rekke akustiske miljøer. Sammen med en ny Bluetooth® Audio SoC (System on Chip) registrerer den og justerer etter musikk og støysignaler samt de akustiske egenskapene mellom forsterkerenheten og ørene, over 700 ganger per sekund.

HD-prosessor for støyreduksjon QN1 brikke
Optimalisering av støyreduksjon

For å maksimere støyreduksjonen bruker WH-1000XM4 to teknologier: personlig optimalisering av støyreduksjon, designet spesielt for deg, og optimalisering av atmosfærisk trykk, designet spesielt for bruk på fly.

Kontroll av omgivelseslyd

Juster omgivelseslyden med Sony | Headphones Connect-appen for å redusere støy, samtidig som viktige lyder kan høres – for eksempel oppdateringer om ankomster og avganger – når du er på farten og hører musikk.

Wh-1000xm4 hodetelefoner nærbilde av venstre øreklokke
Trådløs frihet, premium lyd

LDAC overfører omtrent tre ganger mer data (ved en maks. overføringshastighet på 990 kbps) enn vanlig BLUETOOTH®-lyd, noe som gjør at du kan lytte til innhold i høyoppløselig lyd med enestående kvalitet, tilnærmet lyden fra en kablet tilkobling.

Perspektivsnitt av delene på innsiden av WH-1000Xm4 hodetelefoner
Lyd du kan ha tro på

En innebygd analog forsterker i HD-prosessoren for støyreduksjon QN1 gir et uslåelig signal-/støyforhold for lav forvrengning og enestående lydkvalitet for bærbare enheter. Med kraftige drivere på 40 mm med LCP-membraner er hodetelefonene perfekte for å takle bassen og kan gjengi hele frekvensområder opptil 40 kHz.

Gjenoppretting av alle komprimerte filer i sanntid

Med Edge AI (Artificial Intelligence) oppskalerer DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) komprimerte digitale filer i sanntid. Den gjenkjenner instrumenter, sjangre og individuelle elementer i hver sang dynamisk, som vokaler eller mellompartier, og gjenoppretter høyfrekvent lyd for en rikere, mer komplett lytteopplevelse som ellers går tapt i komprimeringen.

DSEE Extreme-logo
Smart lytteteknologi for bedre lytting

WH-1000XM4-hodetelefoner bruker en rekke smarte teknologiløsninger for å skape en sømløs, håndfri lytteopplevelse. Du kan for eksempel begynne å snakke for automatisk å sette musikken på pause i Speak-to-Chat, eller bruke adaptiv avspilling takket være en avstandsføler og to akselerasjonssensorer som registrerer om du har på deg hodetelefonene eller ikke.

Praktiske løsninger, Speak-to-Chat

Når du snakker med noen, stopper Speak-to-Chat automatisk musikken og slipper inn omgivelseslyden, slik at du kan føre en samtale – praktisk hvis du vil beholde hodetelefonene på eller har hendene fulle. Denne funksjonen er basert på Precise Voice Pickup-teknologi og bruker fem mikrofoner som er innebygd i hodetelefonene, og avansert lydsignalbehandling til å gjenkjenne og reagere på stemmen din. Og når samtalen er ferdig, begynner musikken å spille igjen automatisk.

Adaptiv lydkontroll justeres automatisk etter hva enn du gjør

Adaptiv lydkontroll er en smart funksjon som registrerer hvor du er og hva du gjør, og deretter justerer innstillingene for omgivelseslyd for en ideell lytteopplevelse.

WH-1000XM4 hodetelefoner på bussen
Reising

Drøm deg helt bort på reisen, uten bakgrunnsstøy som forstyrrer musikkopplevelsen.

WH-1000XM4 hodetelefoner på gata
Til fots

Vær oppmerksom på omgivelsene dine fra gaten til kontoret, samtidig som du lytter til musikk.

WH-1000XM4 hodetelefoner, venter på perrongen
Venting

Hør viktige kunngjøringer mens du venter, uten å legge merke til annen bakgrunnsstøy.

Lærer favorittstedene dine

Over tid lærer adaptiv lydkontroll å gjenkjenne steder du besøker ofte, for eksempel arbeidsplassen din, treningssenteret eller favorittkafeen din, og skreddersyr lyden til situasjonen.

Kart
Hodetelefoner som reagerer på deg

Avstandsføler og to akselerasjonssensorer i hodetelefonene kan oppdage om du har dem på deg eller ikke, og tilpasser deretter avspillingen for å spare batteristrøm.

WH-1000XM4 hodetelefoner rundt halsen, på en kafé
Sett musikken på pause

Ta av deg hodetelefonene, så settes musikken automatisk på pause.

Bruk av WH-1000XM4 hodetelefoner på en kafé
Gjenoppta avspilling

Ta på deg hodetelefonene igjen, så gjenopptas musikken automatisk.

Rask oppmerksomhet på en kafé
Rask oppmerksomhet

Har du behov for å høre stemmer og lyder rundt deg raskt? Legg hånden over kabinettet for øyeblikkelig å dempe musikkvolumet og åpne for lyder fra omgivelsene.

Kan brukes hele dagen med topp komfort

WH-1000XM4 hodetelefoner kombinerer sofistikert utforming og enestående komfort. Myke, trykkavlastende øreputer i uretanskum fordeler trykket jevnt og øker kontakten mellom øre og pute for en stabil passform. Og med en design som veier mindre, vil du knapt merke at du bruker dem.

Strøm hele dagen og hurtiglading

Med hele 30 timers batterilevetid har du nok strøm også til lengre turer. Hvis du trenger lading i en fei, kan du få 5 timers spilletid etter bare 10 minutter med den valgfrie strømadapteren.

Enkel betjening

Fra å styre musikken din til å åpne taleassistenten din eller utføre håndfrie samtaler – det blir ikke enklere enn med WH-1000XM4.

WH-1000XM4 med taleassistent
Bli smartere med taleassistenten

Få håndfri hjelp. Bare si «OK Google» eller «Alexa» for å aktivere din foretrukne taleassistent. Bli underholdt, kom i kontakt med venner, få informasjon, lytt til musikk og varsler, angi påminnelser og mye annet. Du kan til og med bruke stemmen til å styre hodetelefonfunksjoner som støyreduksjon.

WH-1000XM4 med håndfrie telefonsamtaler
Klarere håndfrie anrop 

Samtalen flyter lett med enkle, håndfrie samtaler. La telefonen være der den er, bare trykk to ganger og prat i vei. Med Precise Voice Pickup-teknologi, som kombinerer fem innebygde mikrofoner med avansert lydsignalbehandling, sørger WH-1000XM4 for renere stemmekvalitet til personen i den andre enden. 

WH-1000XM4 med fingertuppkontroll
Kontroll ved fingertuppene

Skift spor, skru volumet opp og foreta eller besvar anrop ved å bare trykke eller sveipe på panelet.

Sony | Headphones Connect-app

Juster styrken på bakgrunnstøyen og angi at du bare skal høre stemmer, med Sony | Headphones Connect-appens kontroll av omgivelseslyd. Med Equalizer-funksjonen kan du også tilpasse lydnivåene etter musikken.

Headphones Connect-logo
Multipunktstilkobling

For maksimal brukervennlighet kan WH-1000XM4 hodetelefoner pares med to Bluetooth-enheter samtidig. Så når en samtale kommer inn, vet hodetelefonene hvilken enhet som ringer, og kobler til riktig enhet automatisk. Du kan også raskt og enkelt bytte hodetelefonene til en av de to enhetene med et knappetrykk.

WH-1000XM4 på en mann i en restaurant
Fast Pair-logo

WH-1000XM4 støtter Googles nye nyttige Fast Pair-funksjon. Den gjør at du enkelt kan finne WH-1000XM4-hodetelefonene dine med tonelyd eller sjekke den sist kjente posisjonen deres i Googles Find My Device-app på smarttelefonen din.

WH-1000XM4 foldet innover
Dreibar og sammenleggbar konstruksjon

Øreklokkene kan dreies innover og brettes trygt sammen i et kompakt etui.

WH-1000XM4 i bæreveske med kabel
Bæreveske med kabel

Det medfølgende etuiet er slitesterkt og inkluderer en kabel hvis du vil lytte via kablet tilkobling.

Sertifisert hodetelefon for personlig opplevelse

Med 360 Reality Audio-sertifiserte hodetelefoner og Sony | Headphones Connect-appen kan du gjøre opplevelsen din perfekt ved å analysere øreformen og få den ultimate oppslukende musikkopplevelsen .

En personlig kinoopplevelse

Med BRAVIA XR™ og trådløs WLA-NS7-sender

Nyt en spennende Dolby Atmos®-opplevelse og 360 Spatial Sound som tilpasser seg ørene dine med BRAVIA XR og disse hodetelefonene ved hjelp av den trådløse WLA-NS7-senderen.  

Artist_connection
Prøv eksempelmusikk på demospilleren ved å laste ned Artist Connection-appen

Spesifikasjoner og funksjoner

De intelligente og intuitive WH-1000XM4-hodetelefonene har ytterligere forbedringer av vår avanserte støyreduksjon, enestående lydkvalitet og smart lytting som justeres etter hva du gjør og hvor du er.
  • HD-prosessor for støyreduksjon – QN1, Bluetooth Audio SoC og en dobbel lydsensor som gjør at du kan lytte uten forstyrrelser

  • Personlig optimalisering av støydemping og atmosfærisk trykk

  • Lyd av høy kvalitet med DSEE Extreme™ og LDAC

  • Adaptiv lydkontroll justerer automatisk innstillinger for omgivelseslyd slik at det passer til hvor du er og hva du gjør

  • Trådløs frihet med BLUETOOTH®-teknologi

DRIVERENHET
40 mm, kuppeltype (CCAW-stemmespole)
DSEE Extreme
Ja
FREKVENSRESPONS
4–40 000 Hz
FREKVENSRESPONS (BLUETOOTH®-KOMMUNIKASJON)
20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling) / 20–40 000 Hz (LDAC 96 kHz sampling, 990 kbps)
FREKVENSRESPONS (AKTIV DRIFT)
4–40 000 Hz
PASSIV DRIFT
Ja
NFC
Ja
LEDNINGSLENGDE
Hodetelefonkabel (ca. 1,2 m OFC-tråder, gullbelagt stereo miniplugg)
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler og priser

Dette mener andre brukere