Gå til Innhold
Bilder av CH500 – trådløse hodetelefoner
Bilder av CH500 – trådløse hodetelefoner
Bilder av CH500 – trådløse hodetelefoner
Bilder av CH500 – trådløse hodetelefoner
Bilder av CH500 – trådløse hodetelefoner

Funksjoner

Trådløs strømming med en Bluetooth®-tilkobling

Strøm favorittlåtene dine trådløst med en Bluetooth®-tilkobling. Par smarttelefonen eller nettbrettet med disse hodetelefonene trådløst, så kan du nyte musikken din og til og med styre spillelister og volum direkte fra enheten.

Direkte tilkobling med One touch NFC™

Near Field Communication-teknologi (NFC™) fjerner behovet for avansert oppsett. Det er bare å holde utvalgte NFC™-aktiverte enheter mot N-merket, så får du en rask, sømløs tilkobling. Deretter kan du begynne å strømme innhold via en Bluetooth®-tilkobling. Har du ikke NFC™? Ikke noe problem. Du kan fortsatt opprette en Bluetooth®-tilkobling manuelt ved hjelp av enhetens innstillingsmeny.

Lytt hele dagen med opptil 20 timers batterilevetid

Fortsett å spille av låtene dine hele dagen. Et innebygd litiumionbatteri gir strøm i opptil 20 timer i trådløs modus, og det kan lades via en mikro-USB.

Hør alt med 30 mm drivere

Hør mer av detaljene i favorittsangene dine takket være 30 mm drivere av kuppeltypen, som leverer dynamisk lyd fra lette, kompakte enheter.

Sammenleggbar design gjør det enkelt å reise

Ta med disse hodetelefonene uansett hvor du drar. Det dreibare designet gjør det trygt og enkelt å lagre dem når du er på farten. Øreklokkene kan legges flatt sammen og er enkle å pakke i en koffert eller legge i en veske.

Innebygd mikrofon du kan gi kommandoer til taleassistenten og ringe med håndfri med

Snakk med venner og til taleassistenten, selv uten å måtte ta telefonen ut av lommen eller vesken. Trykk på og hold inne avspillingsknappen på hodetelefonene for å aktivere taleassistenten på Android eller iOS, og utfør enkle håndfrie telefonsamtaler med den innebygde mikrofonen av høy kvalitet.

Velg en farge

Velg og bruk fargen som passer deg best. Velg mellom svart, grå eller blå.

Spesifikasjoner
Trådløse hodetelefoner laget for lytting hele dagen. Strøm enkelt via en BLUETOOTH®-tilkobling med NFC™ One-touch, og få opptil 20 timers uforstyrret musikkavspilling. En driverenhet på 30 mm produserer dyp bass, og smarttelefonkompatibiliteten gir enkel bruk av taleassistenten og håndfrie telefonsamtaler.
  • Forenklet Bluetooth®-tilkobling med NFC™ One touch

  • 30 mm driverenhet

  • Opptil 20 timers spilletid

  • Ring enkelt med håndfri og gi kommandoer til taleassistenten med mikrofonen

  • Dreibar design som gjør dem enkle å pakke med seg

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet