Gå til Innhold
HODETELEFONER

CH700N – trådløse hodetelefoner med støyreduksjon

WH-CH700N

Bilde av CH700N – trådløse hodetelefoner med støyreduksjon

bluegrayblack

Veil. Pris

kr 1 700,00

(VAT)
Bilder av CH700N – trådløse hodetelefoner med støyreduksjon
Bilder av CH700N – trådløse hodetelefoner med støyreduksjon
Bilder av CH700N – trådløse hodetelefoner med støyreduksjon
Bilder av CH700N – trådløse hodetelefoner med støyreduksjon
Bilder av CH700N – trådløse hodetelefoner med støyreduksjon

Funksjoner

Digital støyreduksjon 

Steng uønsket støy ute med trådløs støyreduksjon.

One Push AINC for støyfri lytting

Trykk på og hold inne støyreduksjonsknappen for å aktivere kunstig støyreduksjonsintelligens (AINC) og justere støyreduksjonen etter omgivelsene dine. Bakgrunnsstøy analyseres og justeres for å gi deg den optimale ytelsen på fly og andre bråkete omgivelser. 

Trådløs strømming med Bluetooth®-tilkobling

Strøm favorittlåtene dine trådløst med en Bluetooth®-tilkobling. Koble smarttelefonen eller nettbrettet til disse Bluetooth®-aktiverte hodetelefonene. Du kan til og med starte musikken, hoppe over spor og styre volumet rett på hodetelefonene, uten å måtte ta frem enheten din eller fjerne den fra lommen eller vesken.

Direkte tilkobling med One touch NFC™

Near Field Communication-teknologi (NFC™) fjerner behovet for avansert oppsett. Det er bare å holde utvalgte NFC™-aktiverte enheter mot N-merket, så får du en rask, sømløs tilkobling. Deretter kan du begynne å strømme innhold via en Bluetooth®-tilkobling. Har du ikke NFC™? Ikke noe problem. Du kan fortsatt opprette en Bluetooth®-tilkobling manuelt ved hjelp av enhetens innstillingsmeny.

Lytt lenger med opptil 35 timers batterilevetid og hurtiglading 

Fortsett å spille av musikk hele dagen. Et innebygd litiumionbatteri gir opptil 35 timer med strøm (avhengig av musikkinnstillingene) og kan lades opp via USB. Hurtiglading gir 60 minutters avspilling etter ti minutters lading.

Hør alt med 40 mm drivere   

Hør mer av detaljene i favorittsangene dine takket være 40 mm drivere av dome-typen, som leverer dynamisk lyd fra lette, kompakte enheter.

DSEE gjenoppretter detaljene til den digitale musikken

Forbedre kvaliteten på de komprimerte musikkfilene dine. Når en original musikkilde komprimeres, mister den de høyfrekvente lydene som sørger for detaljer og fylde til favorittlåtene dine. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) gjenoppretter disse og skaper lyd av høy kvalitet som er mer tro mot det opprinnelige opptaket.

Sony I Headphones Connect for Android

Still inn hodetelefonene for å få perfekt lyd med den kostnadsfrie appen Sony | Headphones Connect for Android. Juster lydnivåer og digitale lydfeltmodi med en rekke forhåndsinnstillinger og justerbare EQ-innstillinger enkelt fra smarttelefonen din. Virtualphones Technology (VPT) simulerer lyd fra utendørsscener, nattklubber, haller eller arenaer.

Last ned fra Google Play

Sony I Headphones Connect for iOS

Still inn hodetelefonene for å få perfekt lyd med den kostnadsfrie appen Sony | Headphones Connect for iOS. Juster lydnivåer og digitale lydfeltmodi med en rekke forhåndsinnstillinger og justerbare EQ-innstillinger enkelt fra smarttelefonen din. Virtualphones Technology (VPT) simulerer lyd fra utendørsscener, nattklubber, haller eller arenaer.

Last ned fra App Store

Innebygd mikrofon du kan gi kommandoer til taleassistenten og ringe med håndfri med

WH-CH700N blir optimalisert for Google Assistant med en oppdatering. Still spørsmål og be den gjøre ting. Dette er din egen personlige Google-søkemotor, og den er alltid klar for å hjelpe deg. Snakk med venner, selv uten å måtte ta telefonen ut av lommen eller vesken. Ring med håndfri med den innebygde mikrofonen av høy kvalitet

Kablet for å holde musikken i gang 

Hvis du bruker kabelen som følger med, kan du få opptil 50 timers trådløs støyreduksjon.

Sammenleggbar design gjør det enkelt å reise

Ta med disse hodetelefonene uansett hvor du drar. Øreklokkene kan legges flatt sammen og er enkle å pakke i en koffert eller legge i en veske.

Spesifikasjoner
Trådløse hodetelefoner med støyreduksjon for langvarig lytting. Trykk på og hold inne støyreduksjonsknappen for å aktivere AINC som justerer støyreduksjonen etter omgivelsene dine. Du får også femti timers støyreduksjon med kablet lytting.
  • Støyreduksjonen justeres etter omgivelsene dine med One Push AINC

  • Trådløs BLUETOOTH®-strømming med NFC™ One-touch

  • Langvarig lytting med opptil 35 timers batterilevetid og hurtiglading

  • Hør flere detaljer med en driverenhet på 40 mm

  • Den innebygde mikrofonen kan du ringe med håndfri med og bruke sammen med taleassistenten

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet