WH-XB900N

Hør hver note med EXTRA BASS™

Med enestående bass og avansert støyreduksjon setter WH-XB900N-hodetelefonene musikken i fokus. La énmannsfesten begynne.

HODETELEFONER

WH-XB900N – trådløse hodetelefoner med støyreduksjon

WH-XB900N
Bilde av WH-XB900N – trådløse hodetelefoner med støyreduksjon

blueblack

Veil. pris

kr 2 400,00

(inkl. MVA)
Se XB900N i aksjon

Oppdag disse trådløse hodetelefonene med støyreduksjon og en rekke smartfunksjoner som intuitive berøringskontroller, rask oppmerksomhet for enkle samtaler og lang batterilevetid. Alt dette får du i et smart design som er laget for lytting hele dagen med dyp, slagkraftig bass.

EXTRA BASS™-logo
EXTRA BASS™ gir imponerende dyp og slagkraftig lyd

Som en del av EXTRA BASS™-serien til Sony forbedrer WH-XB900N-hodetelefonene med støyreduksjon alle de lave frekvensene og gir enestående bass. En egen basskanal på hodetelefonkabinettet og økt lufttetthet mellom driverenhetene og trommehinnene bidrar til presise, slagkraftige rytmer som løfter hvert spor. Hodetelefonene spiller også av klare vokaler for å gi deg en svært fyldig og balansert lytteopplevelse.

Støyreduseringsteknologi

Steng verden ute, og nyt din egen personlige fest med digital støyreduksjon og EXTRA BASS-lydkvalitet.

Logo for digital støyreduksjon
Grafer som viser hvordan digital støyreduksjon fungerer på WH-XB900N-hodetelefoner.
Slik fungerer det

En liten mikrofon inne i hodetelefonene henter inn omgivelseslyd (for eksempel trafikkstøy), og støyreduserende kretser analyserer signalets bølgeform (A). Hodetelefonene genererer deretter en omvendt bølgeform som er en eksakt negativ til omgivelseslyden (B). Ved å legge den omvendte lyden (C) over originallyden nøytraliserer de hverandre, slik at det eneste du hører, er musikken din.

Få trådløs frihet med NFC- og Bluetooth®-teknologi

Near Field Communication (NFC) og trådløs Bluetooth®-teknologi fjerner behovet for kablede tilkoblinger og kompliserte oppsett. Bare hold den NFC-aktiverte enheten inntil hodetelefonene, så får du en rask, sømløs tilkobling og kan begynne å spille av musikken. Ikke NFC? Ikke noe problem. Koble til via Bluetooth®, så er du klar.

Bluetooth®-logo
Trådløs strømming med en Bluetooth®-tilkobling

Strøm favorittlåtene dine med trådløs Bluetooth®-teknologi ved å pare smarttelefonen eller nettbrettet.

NFC™ One-touch-logo
Direkte tilkobling med One touch NFC™

Hold utvalgte NFC™-aktiverte enheter mot N-merket, så får du en rask og sømløs Bluetooth®-tilkobling.

Ikon for 30 timers batterilevetid.
Lang batterilevetid gir strøm hele dagen

En lading på ca. fire timer gir nok batteri til lytting hele dagen med ca. 30 timers avspillingstid. En hurtiglading på ti minutter gir 60 minutters lytting.

Slankt design og langvarig lyttekomfort

WH-XB900N-hodetelefonenes enkle, stilige og sofistikerte design med én farge på kabinettet er helt perfekt, uansett hva slags stil du har. De polstrede øreklokkene gir langvarig komfort, noe som gjør dem ideelle til å lytte til favorittalbumene dine, om og om igjen.

Bilde som viser det sammenleggbare designet til WH-XB900N-hodetelefonene.
Sammenleggbart design for praktisk hverdagsbruk

Er du ferdig med å lytte? Det sammenleggbare designet til WH-XB900N-hodetelefonene med støyreduksjon gjør at de raskt og enkelt kan pakkes ned i en veske.

Produktbilde av WH-XB900N-hodetelefoner
Innebygd mikrofon gir enkle samtaler

Det er enkelt å snakke, selv med hodetelefonene på. Den innebygde mikrofonen gjør at du kan ringe håndfritt med utvalgte smarttelefoner. Trykk to ganger på hodetelefonenes høyre kabinett for å svare på et anrop, og sveip opp eller ned for å justere volumet.

Kontroll ved fingertuppene

Skift spor, skru volumet opp og foreta eller besvar anrop ved å trykke eller sveipe på berøringsskjermen på hodetelefonkabinettet. Hvis du vil bruke funksjonen for rask oppmerksomhet, trykker du på det høyre kabinettet. Da reduseres volumet, slik at du kan høre omgivelseslyder, for eksempel noen som stiller deg et spørsmål på en kafé eller en melding over høyttalersystemet på en jernbanestasjon.

Sony | Headphones Connect-logo
Sony | Headphones Connect-app

Last ned Sony | Headphones Connect-appen for å tilpasse lytteopplevelsen. Den har blant annet funksjoner som en equalizer, som justerer lydnivåer, og adaptiv lydkontroll, som automatisk justerer omgivelseslyden etter situasjonen.

Google Assistant- og Amazon Alexa-logoer.
Bli smartere med en taleassistent – Google Assistant, Amazon Alexa og Siri

Styr dagen din ved å koble til smarttelefonens taleassistent via hodetelefonenes innebygde mikrofon. Nyt underholdning, kom i kontakt med venner, få informasjon, lytt til musikk og varsler, angi påminnelser med mer.

Så oppslukende. Så virkelig.

Bli oppslukt av lyd fra alle kanter. Like virkelig som om du selv er på en livekonsert eller med artisten under opptak i et studio. Med 360 Reality Audio har musikken aldri vært så oppslukende og så ekte.

Nyt 360 Reality Audio på disse hodetelefonene.

En personlig kinoopplevelse

Med BRAVIA XR™ og trådløs WLA-NS7-sender

Nyt en spennende Dolby Atmos®-opplevelse og 360 Spatial Sound som tilpasser seg ørene dine med BRAVIA XR og disse hodetelefonene ved hjelp av den trådløse WLA-NS7-senderen.  

Mann som sitter på en sofa i en stue og lytter til hodetelefoner med trådløs sender
360 Spatial Sound Personalizer

Med Sony | 360 Spatial Sound Personalizer-appen får du en lydopplevelse som er optimalisert for deg. Appen registrerer og analyserer øreformen din, slik at hodetelefonene kan opprette ditt eget personlige romlige lydfelt når den er paret med BRAVIA XR™-TV-er.

Trådløs WLA-NS7-sender med hodetelefoner på et skap, koblet til en veggmontert BRAVIA TV
Dolby Atmos-opplevelse

Når en trådløs WLA-NS7-sender fra Sony er koblet til en BRAVIA XR™-TV, kan hodetelefonene dine opprette et ideelt fantomhøyttaleroppsett rundt deg slik at du kan nyte Dolby Atmos-opplevelsen. Fordyp deg i handlingen og kjenn på at du er i hjertet av handlingen.

Artist_connection
Prøv eksempelmusikk på demospilleren ved å laste ned Artist Connection-appen

Spesifikasjoner og funksjoner

Fortap deg i din egen personlige fest med EXTRA BASS™-lyd. Med strøm hele dagen, trådløs Bluetooth®-teknologi, langvarig komfort, praktiske funksjoner og støyreduksjon kan du lytte til musikken din slik du vil med WH-XB900N-hodetelefonene.
  • EXTRA BASS™-lyd og digital støyreduksjon

  • Lytt hele dagen med opptil 30 timers batterilevetid

  • One touch-lytting via NFC og trådløs Bluetooth®-teknologi

  • Stilig, sammenleggbart design

  • Praktiske, håndfrie anrop

Driverenhet
40 mm
S-Master HX
Nei
Frekvensrespons (Bluetooth®-kommunikasjon)
20–000 Hz (44,1 kHz sampling) / 20–40 000 Hz (LDAC 96 kHz sampling, 990 kbps)
Passiv drift
Ja
NFC
Ja
Ledningslengde
ca. 1,2 m (hodetelefonkabel som følger med)
DSEE
Ja
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere