HODEBÅND

WH-XB910N – trådløse hodetelefoner

WH-XB910N
Bilde av WH-XB910N – trådløse hodetelefoner

blueblack

Veil. pris

kr 2 000,00

(inkl. MVA)
Vinklet bilde av WH-XB910N
Bilde av WH-XB910N forfra
Bilde av WH-XB910N fra siden
Bilde av WH-XB910N bakfra
WH-XB910N sett fra siden med sammenlagte hodetelefoner
WH-XB910N i etui med åpent deksel
Vinklet bilde av WH-XB910N
Bilde av WH-XB910N forfra
Bilde av WH-XB910N fra siden
Bilde av WH-XB910N bakfra
WH-XB910N sett fra siden med sammenlagte hodetelefoner
WH-XB910N i etui med åpent deksel
La deg rive med av nattklubblignende bass

Kom nærmere musikken du liker. WH-XB910N-hodetelefonene våre gir deg festival- og nattklubbstemning med enestående bass og forbedret støyreduksjon.

Ta en kikk på WH-XB910N-hodetelefonene
EXTRA BASS-logo
EXTRA BASS™ gir imponerende dyp og slagkraftig lyd

WH-XB910N-hodetelefonene med støyreduksjon forbedrer alle de lave frekvensene for enestående bass. En egen basskanal på hodetelefonkabinettet og økt lufttetthet mellom driverenhetene og trommehinnene bidrar til presise, slagkraftige rytmer som løfter hvert spor. Disse trådløse hodetelefonene spiller likevel av klare vokaler for å gi deg en svært fyldig og balansert lytteopplevelse. 

Støyreduksjon for musikalsk lykke

Med dobbel støysensorteknologi tar WH-XB910N digital støyreduksjon til et nytt nivå. Nå kan du virkelig stenge verden ute og nyte din egen private fest med musikken din. 

Svarte WH-XB910N-hodetelefoner på et bord ved siden av en kaffekopp og en smarttelefon
Krystallklare samtaler

WH-XB910N har svært klar anropskvalitet takket være teknologi for nøyaktig stemmeregistrering, som kombinerer to innebygde mikrofoner med avansert lydsignalbehandling.

Gi favorittmusikken din et løft

Når en original musikkilde komprimeres, mister den de høyfrekvente lydene som sørger for detaljer og fylde i et spor. Vår Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) gjenoppretter disse og skaper lyd av høy kvalitet som er mer tro mot det opprinnelige opptaket.

Logo for DSEE

Illustrasjon som viser hvordan man tilpasser lyd med EQ-funksjonen i Sony | Headphones Connect-appen
Din lyd, akkurat slik du vil ha den

Tilpass lyd i henhold til dine preferanser. Velg blant flere forhåndsinnstillinger for å tilpasse lydkvaliteten etter musikksjanger. Opprett og lagre også egne forhåndsinnstillinger med EQ Custom-funksjonen i Sony | Headphones Connect-appen.

Mer naturlig omgivelseslyd

Med to feedforward- og feedbackmikrofoner fanger WH-XB910N inn mer av omgivelseslyden rundt deg. Slik får du en naturlig lytteopplevelse samtidig som du holder kontakten med omgivelsene. Du kan også justere omgivelseslyd med Sony | Headphones Connect-appen og blokkere støy samtidig som du hører viktige lyder.

Nærbilde av kabinettet på WH-XB910N-hodetelefonene som viser knapper
Nærbilde av hodebåndet og det høyre kabinettet til WH-XB910N-hodetelefonene
Justerer lyden avhengig av hva du holder på med

Adaptiv lydkontroll er en smart funksjon som registrerer hvor du er og hva du gjør, og deretter justerer innstillingene for omgivelseslyd for en ideell lytteopplevelse.

Rutenettkart over gater som viser posisjonsmarkører for hjem, skole og kontor
Lærer favorittstedene dine

Over tid gjenkjenner adaptiv lydkontroll steder du besøker ofte, for eksempel kontoret ditt, treningssenteret eller favorittkafeen din, og tilpasser lyden etter omgivelsene.

Ikon for 30 t batterilevetid og ikon for 10 min / 4,5 t hurtiglading
Lytt hele dagen, og lad på få minutter

Med opptil 30 timers batterilevetid har du nok strøm til bilturer over flere dager og lange festivalhelger. Hvis du må lade raskt, gir også en ti minutters hurtiglading deg opptil 4,5 timers ekstra avspillingstid med nettadapteren (tilleggsutstyr).

Kontroll ved fingertuppene

Endre spor, juster volum og utfør anrop ved å trykke på eller dra på berøringspanelet på siden av hodetelefonene. Trenger du å høre stemmer eller lyder rundt deg raskt? Bare plasser hånden over kabinettet for å skru ned musikkvolumet umiddelbart og slippe omgivelseslyd inn.

Fingertuppkontroll på den høyre øretelefonen til WH-XB910N-hodetelefonene
Logoer for OK Google og Alexa built-in
Google Assistant- og Alexa-kompatibel

Nyt underholdning, kom i kontakt med venner, få informasjon, lytt til musikk og varsler, angi påminnelser og mye annet. Du kan til og med starte Alexa ved å si Alexa.

Fast Pair-ikon
Finn hodetelefonene enkelt med Fast Pair

Fast Pair gjør det raskt og enkelt å pare hodetelefonene dine med Android™-enheter. Med ett trykk veileder WH-XB910N deg gjennom rask, enkel Bluetooth®-paring med Android™-enheter. Du kan også enkelt finne hodetelefonene ved å ringe dem eller bruke en smarttelefon til å sjekke hvor de befant seg sist. Du vil også bli varslet når batterinivået til hodetelefonene er lavt, slik at du vet når du må lade dem.

Swift Pair-ikon
Koble enkelt til PC-en din med Swift Pair

Swift Pair gjør det raskt og enkelt å pare WH-XB910N-hodetelefonene med en Windows 10-datamaskin via Bluetooth®. Paringsveiledning åpnes på Windows 10-enheter i nærheten når paringsmodus er valgt. 

Mann som sitter ved et bord og jobber på en bærbar datamaskin med WH-XB910N-hodetelefoner på
Bytt enkelt mellom enheter

WH-XB910N-hodetelefoner med flerpunktstilkobling kan pares med to Bluetooth®-enheter samtidig, noe som gjør dem svært praktiske. Når du mottar et anrop, vet hodetelefonene hvilken enhet som ringer og kobles automatisk til den riktige. Du vil også raskt og problemfritt kunne bytte hodetelefonene til hvilken som helst av de to enhetene kun ved et tastetrykk.

Så komfortable at du glemmer at du har dem på
En perfekt passform holder musikken inne

Bruk skyvejusteringen til å finne din perfekte passform og få timevis med komfortabel lytting. Lytt til musikk og blokker støy for å få en god akustisk opplevelse.

Musikk og komfort hele dagen 

WH-XB910N-hodetelefonene våre har myke, ovale øreputer, slik at du ikke trenger å ta en pause fra det du liker best, enten det er musikk, filmer eller serier. Komfortabelt syntetisk skinn og uretanmaterialer kombineres med en optimal øreputestruktur og mål for enestående brukervennlighet.

Svarte, sammenlagte WH-XB910N-hodetelefoner
Sammenleggbart design for praktisk hverdagsbruk

Øreklokkene kan dreies innover og brettes trygt sammen i et kompakt etui.

Svarte WH-XB910N-hodetelefoner i etui med åpent deksel
Etui for enkle reiser

Det medfølgende etuiet er slitesterkt og inkluderer en kabel hvis du vil lytte via kablet tilkobling.

Sertifisert hodetelefon for personlig opplevelse

Med 360 Reality Audio-sertifiserte hodetelefoner og Sony | Headphones Connect-appen kan du gjøre opplevelsen din perfekt ved å analysere øreformen og få den ultimate oppslukende musikkopplevelsen .

Bilde av tre boller med bærekraftige materialer
Bærekraft i tankene

Produktene våre er ikke bare laget for å være stilige, men også med på tanke på miljøet. Plast brukes ikke i emballasjen for WH-XB910N, noe som reflekterer engasjementet til Sony om å redusere miljøbelastningen til produktene og praksisene våre.

Spesifikasjoner og funksjoner

Fortap deg i nattklubblignende bass for å få en konsertlignende opplevelse med forbedret støyreduksjon og trådløs frihet. Disse Bluetooth®-hodetelefonene er komfortable å ha på og lar deg lytte til musikk hele dagen, samtidig som du kan holde kontakten med venner takket være flerpunktstilkobling og krystallklar anropskvalitet.
  • EXTRA BASS™-lyd og digital støyreduksjon

  • DSEE™ gjenoppretter høyfrekvent lyd og gradvis lydreduksjon som går tapt i komprimering

  • Lytt hele dagen med opptil 30 timers batterilevetid

  • Ring enkelt med håndfri og gi kommandoer til taleassistenten med aktiveringsord

  • Trådløs frihet med Bluetooth®-teknologi og flerpunktstilkobling

DRIVERENHET
40 mm
INNGANGER
Stereo minikontakt
FREKVENSRESPONS
7–25 000Hz (JEITA)
FREKVENSRESPONS (BLUETOOTH®-KOMMUNIKASJON)
20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling), 20–40 000 Hz (LDAC 96 kHz sampling, 990 kbps)
FREKVENSRESPONS (AKTIV DRIFT)
7 Hz–25 000 Hz
PASSIV DRIFT
Ja
LEDNINGSLENGDE
Ca. 1,2 m
DSEE
Ja
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere