Bilder av Stereo bokhyllehøyttalere
Bilder av Stereo bokhyllehøyttalere
Slik artisten tenkte det

Hør diskré nyanser i lyd med en kvalitet som er bedre enn på CD, med høyoppløselig lyd. En lidenskap for musikk er det som kombinerer hver minste komponent, fra signal til høyttaler, slik at det kjennes som om artisten spiller i samme rom som deg.

Ta lyden til nye høyder

Høyoppløselig lyd: for uovertruffen kvalitet

Oppdag fylden til høyoppløselig lyd med SS-HA1-anlegget. To Super-diskanthøyttalere skaper en bred lytterekkevidde med klare høye toner, mens de stive membranene i subwooferne gir resonansrik bass. Lydskjermformen og aluminiumskonstruksjon reduserer diffraksjon og vibrasjon, slik at den høyoppløselige lyden er så nær konsertlyden som mulig.

Musikk – slik du aldri har hørt det før

Gjenoppdag musikksamlingen din med en skarphet og klarhet du aldri har hørt før. Hvert aspekt av SS-HA1 er skreddersydd for å fremheve alle detaljene i musikkfiler med høy oppløsning, og for å få frem nyansene i MP3-lyd.

Slik fungerer høyoppløselig lyd
Slik fungerer det

Den digitale musikken din blir bedre enn CD-kvalitet

Høyoppløselig lyd konverterer analog lyd til digitalt format raskere enn CD-er, og produserer lyd ved 24 biter / 96 kHz, kontra CD-er ved 16 biter / 44,1 kHz.

Intelligent design, overlegen lyd

Høyttaleren har en unik lydskjermform som reduserer diffraksjon og gir en klar, presis lyd. Den solide aluminiumskonstruksjonen sørger for stabilitet, reduserer vibrasjon og gir lav forvrengning.

Funksjoner for høyoppløselig lyd
Klare høye toner og fyldig bass

Drivere utformet for å forbedre den høyoppløselige lyden

To Super-diskanthøyttalere med bred spredning gir bredt lytteområde som utfyller den høye båndenergien i høyoppl. lydkilder. Membraner i subwooferne laget av lett, men solid Mica-forsterket cellulose (MRC) gir musikk med klarhet og resonansrik bass.

Koble til samlingen med høy oppløsning

SS-HA1-høyttalerne er det perfekte supplementet til andre komponenter for høyoppløselig lyd – fra musikkfiler lagret på PC-en til HDD-lydanlegg eller USB-DAC-forsterkere. Bare koble til høyttalerne og hør musikken din fornyet med skarphet og detaljer som er nærmere det originale opptaket.

Spesifikasjoner og funksjoner

  • Treveis bassreflekssystem med fire drivere (48 Hz–50 kHz)

  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • Super-diskanthøyttalere med bred spredning for livaktig høy kvalitet

  • Glimmerforsterket fiberforsterkere for dynamisk lyd

  • Stiv aluminiumskonstruksjon for redusert kabinettvibrasjon

Frekvensrespons
48 Hz – 50 kHz
Fronthøyttaler
1
Senterhøyttaler
0
Omgivelseslyd
0

Hva finnes i esken?

Bruksanvisning, Garantikort

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere