Bilder av Shotgun-mikrofon
Bilder av Shotgun-mikrofon
Bilder av Shotgun-mikrofon
Bilder av Shotgun-mikrofon
Bilder av Shotgun-mikrofon

Funksjoner

Tre retningsmoduser

Avansert digital signalbehandling gjør det mulig å tilby tre valgbare retningsmønstre i en allsidig mikrofon: flere retninger, en retning og alle retninger.

Se detaljer (YouTube-kobling)

Flere retninger i én kompakt mikrofon

Åtte mikrofonenheter med høy ytelse jobber med en nyutviklet stråleformende algoritme for å gi ekstremt skarp retning, som effektivt avviser lyd utenom aksen. Alt dette oppnås i en bemerkelsesverdig kompakt mikrofon som kun er 99,3 mm i lengde.

Fantastisk lyd med lite støy

Når du er koblet til via skoen for flere grensesnitt til et kompatibelt kamera som har et innebygd lydgrensesnitt, blir lydsignalet overført direkte til kameraet i digital form, slik at ingen forringing kan skje. En enkel bryter gir også kompatibilitet med en rekke kameraer som bruker et analogt grensesnitt.

Kabelfri kobling

Fest mikrofonen til skoen for flere grensesnitt som er på et kompatibelt kamera, for å få strøm- og lydtilkoblinger direkte, uten behovet for ekstra kabler eller batterier. Skoen for flere grensesnitt fra Sony gir intelligent tilkobling og kontroll for en rekke tilbehør, noe som gir maksimum fleksibilitet og mobilitet til et fotografisystem.

Mekanisk støydemping

En avansert støt- og vibrasjonsdempende konstruksjon som effektivt reduserer støy ved håndtering eller flytting av kameraet, som kan forringe lydkvaliteten. Fraværet av tilkoblingskabler betyr også at det ikke kan overføres støy til mikrofonen mekanisk via kabler og kontakter.

Effektivt filter for klar lyd

Et filter kutter ut subsonisk støy gjennom digital signalbehandling, og maksimerer lydkvaliteten på opptaksstedet og reduserer dermed behovet for kompleks etterbehandling.

Viktige kontroller

Rekordnivå på kontroll, analog utgang for kompatibilitet med et bredt utvalg av kameraer og en attenuator som gjør det enkelt å angi optimale signalnivåer er alle med på å øke denne mikrofonens allsidighet. Dette nivået av kontroll kan bidra til jevn, stressfri postproduksjon.

Vindskjerm følger med

ECM-B1M leveres med en vindskjerm med kunstig pels som kan redusere vindstøy ved fotografering ute.

Informasjon om kompatibilitet

 

Gå til siden for kundestøtte

Spesifikasjoner

  • Kompakt, lett konstruksjon, 99,3 mm lang og 77,3 g

  • Pickup-mønster: Flere retninger / en retning / alle retninger (valgbar)

  • Sko som er kompatibel med flere digitale grensesnitt, for klar lyd

  • Omfattende manuell kontroll for optimale lydopptak

  • Vindskjerm følger med

Finn ut mer om energibesparende funksjoner og engasjement vårt i miljøvernsaken for en mer bærekraftig fremtid Gå til Eco-nettstedet

Omtaler

Dette mener andre brukere