Bilde av mottakeren og mikrofonsenderen
Bilde av mottakeren festet til MI-skoen på et kamera, og mikrofonsenderen med påmontert vindskjerm
Bilde av mottakeren og mikrofonsenderen med medfølgende tilbehør
Bilde av mikrofonsenderen sett fra høyre
Bilde av mikrofonsenderens overside
Bilde av mottakeren sett fra venstre
Bilde av SAFETY-knappen på mottakeren
Bilde av mottakeren sett ovenfra
Bilde av mikrofonsenderen og mottakeren i et ladeetui
Trådløs mikrofon med én kanal for digitale opptak av høy kvalitet

ECM-W3S består av en mikrofonsender med mikrofonenheter som leverer ypperlige signal-støy-forhold, og en mottaker med én kanal. Senderen og mottakeren behandler lyden digitalt og overfører den trådløst, slik at du kan ta opp stemmen til én taler med suveren klarhet og lite støy.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Digitale lydopptak med suveren kvalitet
Digitalt lydopptak av høy kvalitet

Mikrofonsenderen har innebygde mikrofonenheter som leverer ypperlige signal-støy-forhold, for klare taleopptak med lite støy.

Digital overføring av høy kvalitet

Ved å koble mottakeren med én kanal til et kamera fra Sony som støtter MI-skoen (Multi Interface), for eksempel et av vloggekameraene eller digitalkameraene med utskiftbart objektiv i α™-serien, kan du ta opp digitale lydsignaler fra mottakeren direkte med kamerahuset, slik at du får lydopptak av høy kvalitet med minimal støyforurensing.

Funksjoner for støydempende filter

Et støyreduksjonsfilter med digital signalbehandling fjerner støy effektivt, og et lavpassfilter reduserer støy i lavfrekvensområdet. Det er mindre behov for støyfjerning i etterbehandlingen, slik at arbeidsflyten blir mer effektiv.

Mange ulike metoder for lydopptak
Kompatibel med MI-sko (Multi Interface)

Mottakeren kan enkelt festes på et kamera fra Sony som støtter MI-skoen (Multi Interface), for eksempel et av vloggekameraene eller digitalkameraene med utskiftbart objektiv i α™-serien, uten kabler. Dermed kan du ta opp lyd umiddelbart og unngå at noe kommer i veien for den vribare LCD-skjermen, selv når den er åpnet horisontalt. Dette gir deg større frihet og bevegelighet når du filmer.

Praktisk trådløs tilkobling

ECM-W3S består av en mikrofonsender og en mottaker med én kanal, og kan brukes til trådløst opptak av stemmen til én taler. Du kan kommunisere med senderen fra opptil 150 m på steder med klar siktelinje, mens Bluetooth 5.3- (Bluetooth Low Energy) og LC3plus-kodeker gir lavt strømforbruk, liten forsinkelse og høy lydkvalitet. Med strømsparing har det også vært mulig å redusere batteristørrelsen.

Sikkerhets- og demperfunksjoner

En sikkerhetsfunksjon gjør det mulig å ta opp to lydsignaler samtidig, ett ved normalt volum og ett ved 20 dB lavere, noe som reduserer risikoen for bølgeformforvrengning under opptak av høy lyd. En demperfunksjon gjør det mulig å stille inn opptaksnivået til én av tre verdier i henhold til lydvolumet.

Mikrofonlydinngang/-utgang

En 3,5 mm minikontakt (mono) følger med som en ekstern inngangsterminal på mikrofonsiden, og en 3,5 mm minikontakt (stereo) på mottakersiden fungerer som en lydutgangsterminal. I tillegg til lydopptak med en stereokompatibel myggmikrofon, er det også mulig å overføre lyd til enheter som ikke er utstyrt med en MI-sko (Multi Interface).

Digital USB-lydutgang

Digital lyd (48 kHz / 24 biter) kan overføres fra mottakeren til en smarttelefon eller PC via en USB-kabel, eller til en enhet som er kompatibel med USB-lydinngang for opptak.

Kompakt, lett og svært pålitelig
Kompakt og lett utforming

Mikrofonsenderen og mottakeren er svært mobile og enkle å bære med seg, og de er også kompakte og lette nok til at de ikke kommer i veien under transport og opptak. De har et støv- og fuktbestandig design, slik at du trygt kan bruke dem utendørs.

Funksjoner for statusvarsler

LINK-lampen angir status for kommunikasjonskanalen mellom mikrofonen og senderen, slik at du kan unngå opptaksfeil. POWER-lampene på mikrofonen og mottakeren angir batterinivået, slik at du kan unngå opptaksfeil som følge av utladede batterier.

Batteriassistentfunksjon

Mottakeren får strøm direkte fra vloggekameraer eller digitalkameraer med utskiftbart objektiv fra α™-serien.

Kompakt ladeetui

Et lite ladeetui følger med, slik at du kan fortsette opptaket uten å bekymre deg for å gå tom for batteristrøm. Mikrofon- og senderenheten kan brukes kontinuerlig i ca. 6 timer når den er fulladet.

Vindskjerm (følger med)

Vindskjermen som følger med, kan brukes til å redusere vindstøy som gjerne oppstår når mikrofonen blir truffet av sterk vind eller pust. Dermed får du stabile og klare opptak av stemmen til taleren, selv når du gjør opptak utendørs.

Flere mikrofoner å velge mellom
Utvidelse av mikrofonutvalget til Sony

Med et større utvalg mikrofoner fra Sony kan du nå velge mellom flere alternativer, avhengig av situasjonen og hva du skal bruke mikrofonen til.

Spesifikasjoner og funksjoner

ECM-W3S består av en mikrofonsender med mikrofonenheter som leverer ypperlige signal-støy-forhold, og en mottaker. Senderen og mottakeren behandler lyden digitalt og overfører den trådløst, slik at du kan ta opp stemmen til én taler med suverent klar lyd og lite støy.
  • Digitalt lydopptak av høy kvalitet

  • Enestående digital lydoverføring med én kanal

  • Praktisk kabelfri tilkobling med trådløs overføring og MI-sko (Multi Interface)

  • Kompakt, lett, enkel å bære med seg og perfekt for vlogging

  • Allsidig med mange tilkoblingsmuligheter

Finn ut mer om energibesparende funksjoner og engasjement vårt i miljøvernsaken for en mer bærekraftig fremtid Gå til Eco-nettstedet