FE 35MM F1.4 GM

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

SEL35F14GM

Objektivspesifikasjoner

Montering
E-typen fra Sony
Format
35 mm fullformat
Fokallengde (mm)
35
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C)
52,5
Objektivgrupper/elementer
10–14
Visningsvinkel (35 mm)
63°
Visningsvinkel (APS-C)
44°
Maksimal blenderåpning (F)
1,4
Minste blenderåpning (F)
16
Blenderblad
11
Sirkulær blenderåpning
Ja
Minste fokusavstand
0,27 m (AF) / 0,25 m (MF)
Største forstørrelsesforhold (x)
x 0,23 (AF) x 0,26 (MF)
Filterdiameter (mm)
67
Bildestabilisering (SteadyShot)
– (hus integrert)
Kompatibilitet med telekonverterer (x1,4)
-
Kompatibilitet med telekonverterer (x2,0)
-
Hettetype
Rund form, bajonettfeste

Størrelse og vekt

Mål (D x L)
76 x 96 mm
Vekt
524 g

Hva finnes i esken?

  • Hette (modell): ALC-SH164
  • Objektivdeksel foran: ALC-F67S
  • Objektivdeksel bak: ALC-R1EM
  • Myk bæreveske
Placeholder

Funksjoner

Bildeeksempel

35 mm F1.4-primeobjektiv i håndflatestørrelse 

Den mest avanserte optiske design- og produksjonsteknologien til Sony gir utmerket oppløsning og nydelig bokeh i et veldig kompakt objektiv. Dette gir G Master-kvalitet i et svært bærbart objektiv for alle anledninger og er et must for seriøse brukere av E-typen.

Bildeeksempel

Spektakulær oppløsning i et kompakt design

Avansert optisk teknologi drar nytte av den korte, speilløse fokalplanavstanden for å redusere total lengde og diameter i et overraskende kompakt objektiv som gir enestående kontrast og oppløsing. To XA-elementer (ekstremt asfæriske) reduserer sagittal komagjenskinn, slik at du kan fange inn motivene dine med ekstraordinær skarphet og klarhet.

Finn ut mer om optisk teknologi

Billedbruk

Kompakt mobilitet og enkel betjening

Dette kompakte objektivet passer enkelt i håndflaten og veier bare 524 g, som gir enestående mobilitet og betjening i en rekke mulige omgivelser og fotograferingssituasjoner. FE 35mm F1.4 GM gir førsteklasses kvalitet du kan ta med hvor som helst.

Bildeeksempel

Raffinert bokeh og allsidig bruk

Slående bokeh, en egenskap til G Master-serien, kan få portretter og andre motiver til å skille seg ut. XA-elementer som effektivt demper løkringbokeh, en 11-bladers sirkulær blenderåpning og omhyggelig kontroll av sfærisk aberrasjon på både design- og produksjonsstadiene bidrar til jevn, nydelig bokeh.

Finn ut mer om XA-objektiver

Bildeeksempel

Allsidige nærbildefunksjoner

XA-objektivelementer og et innovativ optisk design oppnår en minste fokusavstand på 27 cm og maks forstørrelse på 0,23x, noe som gjør det mulig å ta imponerende nærbilder med jevn og pen bokeh. Med fleksibiliteten til å velge bildeavstand får du god kontroll over stillbilder og videoer.

Finn ut mer om XA-objektiver

Bildeeksempel

Ren, naturlig farge

Dette kompakte objektivet er ikke bare mobilt og enkelt å betjene, men gir i tillegg meget gode resultater i vanskelige belysningsforhold. Et ED-glasselement (ekstra lav brytningsindeks) og andre optiske forbedringer reduserer kromatisk aberrasjon og lilla fargespredning effektivt for rene og naturlige bilder og rask og enkel redigering.

Finn ut mer om ED-glass

Illustrasjon

Antireflekterende nanobelegg II hindrer gjenskinn og dobbeltkontur

Siden dette kompakte 35 mm objektivet er så hendig, kan det brukes i en rekke ulike situasjoner, også ved kraftig sollys og bakgrunnsbelysning. Antireflekterende nanobelegg II fra Sony er jevnt påført på hele elementoverflaten, som effektivt minimerer gjenskinn og dobbeltkontur for klare, skarpe bilder selv i utfordrende lysforhold.

Finn ut mer om antireflekterende nanobelegg II

Bildeeksempel

Lineære XD-motorer for rask, presis stillegående AF/sporing

De små, men kraftige lineære XD-motorene fra Sony gir rask, presis autofokus og sporing, som maksimerer AF-ytelsesfunksjonaliteten til avanserte hus av E-typen for meningfulle øyeblikksbilder på gaten, flyktige ansiktsuttrykk i portretter og mye annet. AF-betjeningen er stillegående med minimal vibrasjon.

Mer om lineære XD-motorer

Produktbilde

Naturlig og lineær manuell fokus

Linear Response MF sørger for at fokusringen responderer direkte og lineært på subtil kontroll under manuell fokusering. Når fokusringen roteres, endres fokuset tilsvarende, noe som gjør at kontrollen føles umiddelbar og presis. Linear Response MF er ideell for kreative fokuseffekter som gjør stillbildefotografering og videoopptak enklere.

Om Linear Response MF

Illustrasjon

Utformingen tåler støv og fuktighet 

Et støv- og fuktbestandig design sørger for pålitelig bruk utendørs under utfordrende forhold.

Designet tåler støv og fuktighet

Illustrasjon

Frontelement med fluorbelegg

Objektivets elementer foran har fluorbelegg som er motstandsdyktig mot vann, olje og annen forurensning. Dette gjør det enklere å tørke bort dette og fingeravtrykk hvis det skulle feste seg på objektivets overflate.

Om fluorbelegg

Produktbilde

Enkel veksling mellom manuell/automatisk fokus

En bryter for fokusmodus som gjør at du umiddelbart kan veksle mellom automatisk og manuell fokus, kan være en stor fordel når du tar bilder av motiver eller scener som krever finjustert manuell fokus.

Om bryteren for blenderklikk