Veil. pris

kr 144 000,00

(inkl. MVA)
Bilder av FE 400mm F2.8 GM OSS
Bilder av FE 400mm F2.8 GM OSS
Bilder av FE 400mm F2.8 GM OSS
Bilder av FE 400mm F2.8 GM OSS
Bilder av FE 400mm F2.8 GM OSS
Produktfunksjonsvideo for FE 400mm F2.8 GM OSS
G Master
Les mer om G Master-objektivet
Innovativt G Master F2.8-supertelefotoobjektiv

De mest avanserte objektivteknologiene til Sony er brukt til det fulleste i dette supertelefotoobjektivet med stor blenderåpning for å oppnå bemerkelsesverdig hastighet, enestående G Master-oppløsning og bokeh, profesjonell kontroll og pålitelighet. SEL400F28GM er også et utrolig lett supertelefotoobjektiv med enestående håndholdt fotograferingsfrihet.

FE 400 mm F2.8 GM OSS-fotogalleri
Hastighet som maksimerer husets ytelse
Hastighet som maksimerer husets ytelse

Nye XD-lineærmotorer (ekstremt dynamiske) gir bedre skyvekraft enn vanlige typer og oppnår opptil 5x forbedring når det gjelder å følge motiver i bevegelse med nåværende og fremtidige kamerahus. To av de nye motorene og nyutviklede algoritmene driver den store blenderåpningsgruppen til objektivet stillegående, raskere og mer presist enn noensinne. Hele hastighetsytelsen til avanserte kamerahus kan brukes for å ta bilder av dynamiske sports- eller dyremotiver.

Utrolig G Master-oppløsning og bokeh
Utrolig G Master-oppløsning og bokeh

Svært høye designstandarder sikrer bemerkelsesverdig oppløsning helt ut til bildekantene. Tre fluorittelementer reduserer kromatisk aberrasjon til et minimum. Sfærisk aberrasjon kontrolleres nøye under design og produksjon for å oppnå høyest mulig bokeh-kvalitet. Støtter valgfrie 1.4x- og 2.0x-telekonvertere med høy ytelse som gir enestående oppløsning og kontrast selv ved 800 mm.

Verdens letteste på bare 2895 gram
Veier kun 2895 gram

En innovativ optisk utforming som består av tre fluorittelementer, reduserer antall elementer på fronten av objektivrøret til bare 2895 gram. Holdbare magnesiumlegeringskomponenter bidrar også til redusert vekt. Bærbarheten og håndteringen er førsteklasses, og ideell balanse gir fleksibel, enkel betjening enten du fotograferer håndholdt eller på ett ettbensstativ.

Illustrasjon som beskriver det støv- og fuktbestandige designet
Holdbarhet og pålitelighet for krevende forhold

Designet tåler støv og fuktighet og har påliteligheten som kreves for utendørs bruk under krevende forhold. En holdbar magnesiumlegering er brukt på utsiden av objektivrøret, stativet og på innvendige rørkomponenter for å gi robust holdbarhet og redusert vekt. Objektivets elementer foran har fluorbelegg som holder det rent samtidig som det gjør det enklere å tørke bort smuss og fingermerker.

Funksjoner for profesjonell fotografering
Funksjoner for profesjonell fotografering

Fulltids DMF gjør at manuelt fokus enkelt aktiveres med fokusringen, selv når du fotograferer i AF-C-modus. Optisk bildestabilisering er integrert, og en ny Mode 3-innstilling har en avansert algoritme som gir optimal stabilisering for dynamiske sportsbegivenheter samtidig som den gjør det enklere å fange motivet. Fire fokusknapper og en fokusring med Linear Response MF gir mer allsidighet.

Linsekonfigurasjon
Linsekonfigurasjon

Objektiver i G Master-serien har en praktfull blanding av ekstremt høy oppløsning og pen bokeh, som tar fotograferingen til høyder som tidligere var uoppnåelige.

[1] Fluorittobjektiv [2] ED-glass 

Modulation Transfer Function på SEL400F28GM
MTF-diagram

MTF (Modulation Transfer Function) beskriver hvor godt et objektiv kan gjengi fine detaljer. Dette måles som graden av kontrast mellom linjer med veldig små mellomrom.

[1] Kontrast (%) [2] Avstand fra objektivets optiske senter (mm) [3] Maks. blenderåpning [4] F8 blenderåpning [5] Spatial frekvens [6] 10 linjepar / mm [7] 30 linjepar / mm [8] R: Stråleverdier T: Tangentialverdier

Nærbilde av FX6 som brukes til å filme
Fordeler med objektiver fra Sony til videoopptak

Finn ut mer om fire unike fordeler ved å bruke objektiver av E-typen fra Sony til videoopptak. Kombinasjonen av objektiver og kameraer fra Sony kommer til å forbedre videoene dine.

Objektivkontroller

1. Fokusring / 2. Funksjonsring / 3. Kragering på stativ / 4. Fokusknapp / 5. Filterholder / 6. Remhull / 7. Valgbryter for klikkstopp for kragering på stativ / 8. Sikkerhetsspor (kan brukes til en sikkerhetsledning) 

Objektivkontroller

1. Bryter for fokusmodus / 2. Fulltids DMF-bryter / 3. Fokusrekkeviddebegrensning / 4. Fokusringbryter / 5. SET-knapp / 6. Bryter for uskarphetskompensasjon / 7. Bryter for uskarphetskompensasjonsmodus/ 8. BEEP-bryter

FE 400 mm F2.8 GM OSS-kompatibilitet

Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om objektiv-/kamerahuskompatibilitet.

Det kan hende at noen kamerahus trenger en programvareoppdatering for full funksjonalitet.

Spesifikasjoner og funksjoner

  • Førsteklasses supertelefotoobjektiv med stor blenderåpning i G Master-serien

  • Nyutviklet XD-lineærmotor for svært rask, presis og stille AF

  • Tre fluorittobjektiver for enestående oppløsning

  • Et antireflekterende nanobelegg fra Sony fjerner gjenskinn og dobbeltkontur

  • Fulltids DMF og andre funksjoner støtter profesjonelle fotograferingsbehov

Minste fokusavstand
2,7 m
Største forstørrelsesforhold (x)
0,16
Filterdiameter (mm)
40,5 (spor)
Vekt
2895 g

Hva finnes i esken?

Hette (modell): ALC-SH155, Frontobjektivdeksel: Følger med, Bakre objektivdeksel: ALC-R1EM, Hard veske, Objektivrem, Veskerem

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler og priser

Dette mener andre brukere