Signature Series

Skjem deg bort med enestående lyd

Som et resultat av en livslang jakt etter lydperfeksjon overskrider Signature Series-produktene grensene for høyoppløselig lyd og oppnår en uovertruffen lytteopplevelse.

Signature Series

One Signature Sound

Forbedrer opplevelsen av høyoppløselig lyd fra noe du kan lytte til, til noe du kan føle.

La hver note komme til sin rett med One Signature Sound

Det hele begynte med en musikkrevolusjon som ble utløst av Sonys ikoniske Walkman® i 1979. Denne oppfinnelsen fascinerte millioner, og den satte oss fri til å lytte til musikk via hodetelefoner når og hvor som helst. Signature Series viderefører denne revolusjonen og setter en ny standard innen lydgjengivelse. Nå går opplevelsen fra å lytte til musikk til å føle musikken. I Signature Series møtes det beste innen analoge og digitale teknologier for å heve musikkopplevelsen til et nytt nivå. Hver minste detalj, til og med lidenskapen og energien, i alt fra den majestetiske akustikken i et stort orkester til livemusikk på en konsert blir gjengitt akkurat slik artisten hadde tenkt det. 

 Ingeniørene våre, som er minst like engasjerte som artister og skapere, har laget den ultimate hodetelefonopplevelsen i fire eksepsjonelle produkter. Det er en toneangivende serie som formidler all lidenskapen og energien i originalmusikken. 

Finjustert og optimalisert av ledende lydteknikere

Ingeniørene våre var ute etter perfeksjon, og de lette i flere ulike retninger etter måter å gjengi renest mulig lyd på. Hver minste lydvariasjon, fra begynnelsen på en storslått opera, til resonansen i omgivelsene til den stille klangen helt på slutten av en konsert, blir fanget inn og gjengitt på en nøyaktig måte. Resultatet er et lydbilde som overgår alt du tidligere har hørt. Du kan nesten kjenne temperaturen og følelsen i musikken. Resultatet er en fantastisk presis gjengivelse som er både klar og uttrykksfull, selv detaljene og de små nyansene i mikrolyder og dynamikken i de store skalaene. Fra lydentusiastene hos oss til musikkelskeren i deg – en opphøyet musikkopplevelse.

Banebrytende lydinnovasjon

Fra å bane vei med ikoniske Walkman® i 1979 til å sette høyoppløselig lyd som den nye standarden innen lydkvalitet i 2013, er Sony en uovertruffen leder innen enestående lyd. Signature Series er den siste banebrytende innovasjonen innen avansert lyd.

En revolusjon innen personlig lytting

Historien om nyskapning innen hodetelefoner

Ingeniørene våre har konsekvent utviklet de verdenskjente hodetelefonene våre med nyskapende designteknikker og svært presis lydteknologi, noe som har resultert i helt autentiske lytteopplevelser.

Media Object

Se historien om hodetelefonene

Musikken kommer enda nærmere

Øretelefonenes historie

Sony produserte verdens første øretelefoner – MDR-E252. Siden øretelefonene ble til, har Sony sett etter nye måter å gi kundene sine gode lytteopplevelser på farten på.

Media Object

Se øretelefonenes historie

Maksimert lydkvalitet

En historie av digital lyd og lydforsterkning

Det å gi strøm til lydanlegg uten forvrengning er en kunst vi har finpusset i mer enn et halvt århundre. Ingeniørkunst, komponenter av høy kvalitet og avansert akustikk samarbeider mot målet om å heve lydkvaliteten.

Media Object

Vis historien om digital lyd og lydforsterkning

Et ikon blir til

Historien om Walkman®

Walkman® ga det å lytte til musikk en ny betydning for en hel generasjon. Stereomusikk ble plutselig mobilt og tilgjengelig hvor som helst. Siden den gang har vi jobbet med å perfeksjonere ikonet.

Media Object

Se historien bak Walkman®

Skapt med kjærlighet, vakkert utformet
Nøye utformet

Fra materialene til loddingen og de strukturelle ingeniørmetodene som ble brukt, ble kun de mest avanserte produksjonsprosesser og produktløsninger anvendt i utformingen av Signature Series. Dette sørget for den høyeste standarden for kvalitet og lydperfeksjon.