LYDKOMPONENTER

CD-mottaker med høyoppløselig lyd og Bluetooth®

MAP-S1
Bilde av CD-mottaker med høyoppløselig lyd og Bluetooth®

Veil. pris

kr 8 500,00

(inkl. MVA)
Bilder av CD-mottaker med høyoppløselig lyd og Bluetooth®
Bilder av CD-mottaker med høyoppløselig lyd og Bluetooth®
Slik artisten tenkte det

Hør diskré nyanser i lyd med en kvalitet som er bedre enn på CD, med høyoppløselig lyd. En lidenskap for musikk er det som kombinerer hver minste komponent, fra signal til høyttaler, slik at det kjennes som om artisten spiller i samme rom som deg.

Kompromissløs musikk med høyoppløselig lyd

Gjør Hi-Fi-oppsettet ditt enda bedre med det kompakte lydanlegget MAP-S1– det gir lyd som er mer likt det opprinnelige opptaket takket være høyoppløselig lyd. Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX) gjenoppretter kvaliteten på komprimerte musikkfiler. Koble til høyttalere og forsterkere – anlegget har en innebygd CD-spiller også.

100 W med kraft
Utgangseffekt

Til tross for den kompakte størrelsen leverer anlegget en effekt på 100 W.

NFC One touch
NFC- og Bluetooth®-tilkobling

Strøm musikken trådløst ved å trykke en NFC-aktivert smarttelefon mot MAP-S1 for å opprette en tilkobling.

USB-porter
Gjør oppsettet komplett

Det er to utganger for høyttalere, pluss en analog inngang og utgang. Koble en smarttelefon, et nettbrett eller en PC til en USB-port foran eller bak.

Få mest mulig ut av musikken din

Lytt til musikk i høyest mulig lydkvalitet – enten du hører på høyoppløselig lyd, CD eller MP3. MAP-S1 støtter høyoppløselige lydformater som DSD, FLAC, WAV og ALAC og dessuten formater som MP3, Apple AAC, ATRAC og Windows WMA og gjenskaper en kvalitet som er nærmere originalen.

Slik fungerer høyoppløselig lyd

Høyoppløselig lyd konverterer analog lyd til digitalt format raskere og mer nøyaktig enn CD-er. Høyoppløselig lyd kan ha en hastighet på 24 biter / 96 kHz, og dermed fange inn mer av detaljene og nyansene slik at lyden blir så levende som mulig.

Høyoppløselig lyd
DSSE HX
Gjenopprett komprimerte filer

DSEE HX oppskalerer komprimerte digitale musikkfiler (MP3, ACC, ATRAC, WMA) og tar dem nærmere høyoppløselig lyd. DSEE HX produserer digitale musikkfiler med fyldig og naturlig lyd, nærmere kvaliteten til den originale innspillingen.

Nyt hver eneste tone

Vanlige forsterkere påvirker kvaliteten ved å konvertere flere ganger fra digitalt til analogt. S-Master fra Sony er 100 % digital for å gi mer effekt uten forvrengninger. S-Master HX digital er forbedret for høyoppløselig lyd.

Digital S-Master HX-forsterker
Kjernen i lydanlegget

Gjør HiFi-anlegget enda bedre med MAP-S1. Koble til høyttalere via de to utgangene, det finnes også analog inngang og utgang. Koble deg til hjemmenettverket via LAN-porten. Og koble til og spill av via to USB-porter.

CD-spiller
CD-spiller

Ta frem CD-samlingen igjen og gled deg over gamle favoritter med klar, nøyaktig lyd.

DAB-radio
Digital DAB-radio

Velg blant et stort utvalg DAB-stasjoner for ren lyd med færre forstyrrelser, eller lytt til FM- og AM-radio.

USB-porter
USB-porter

Koble smarttelefonen, nettbrettet eller en USB-minnepenn til USB-porten foran for å høre favorittspillelistene. Bak er det en USB-port til PC-en, slik at du kan nyte høyoppløselig lyd.

Ekte og raffinert lytting

MAP-S1 handler om stil og substans. Sett det på en hylle eller et skap, det kompakte aluminiumsutseendet gjør seg godt uansett hvor du plasserer det – det reduserer også vibrasjoner og gir lite forvrengning.

Aluminiumskonstruksjon
Perfekt å pare med SS-HW1-høyttalere

SS-HW1-høyttalerne med høyoppløselig lyd er finjustert for å kunne gi den aller beste lyden fra MAP-S1. De har en 13 cm stor basshøyttaler med en membran i glimmerforsterket cellulose, som minimerer uønsket resonans. En WD-superdiskanthøyttaler gjengir de utvidede høye frekvensene med uovertruffen klarhet.

Koble til musikken

Sømløs strømming via Wi-Fi®, DLNA eller AirPlay

All musikken din er en enkel tilkobling unna – strøm trådløst fra en smarttelefon, et nettbrett eller en datamaskin ved hjelp av Wi-Fi®, DLNA og Airplay. Benytt deg av musikktjenester på Internett, som Spotify® og Deezer. Med en Ethernet-port kan du lytte til sanger fra PC-en din. Du kan pare med Bluetooth® på et øyeblikk med NFC One touch. Og med SongPal-appen har du kontroll på alt via mobilen.

Designet for måten du lytter på

Få tilgang til de nyeste låtene på et øyeblikk med en rekke musikktjenester på Internett, inkludert Spotify® og Deezer.

Musikktjenester på Internett
NFC- og Bluetooth®-tilkobling
One touch-lytting

For å begynne å strømme musikken trådløst trykker du ganske enkelt en NFC-aktivert smarttelefon eller nettbrett mot MAP-S1 for å opprette en tilkobling. Eller du kan strømme lyd ved å pare anlegget manuelt med Bluetooth®.

Foren musikken

Enkel styring av strømming med den nye SongPal-appen

SongPal-appen gir deg enkel og intuitiv kontroll over lytteopplevelsen. Bare installer den på mobilen for å få kontroll over musikkavspilling, innstillinger og mer – alt sammen via en app.

Spesifikasjoner og funksjoner

Gjør Hi-Fi-oppsettet ditt enda bedre med det kompakte lydanlegget MAP-S1– det gir lyd som er mer likt det opprinnelige opptaket takket være høyoppløselig lyd. Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX) gjenoppretter kvaliteten på komprimerte musikkfiler. Koble til høyttalere og forsterkere – anlegget har en innebygd CD-spiller også.
  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • DSEE HX-oppskalering gjenoppretter kvalitet i komprimerte filer

  • S-Master HX digital forsterker for ren lydkvalitet

  • Enkel Bluetooth®-tilkobling med NFC One touch

  • Wi-Fi med DLNA og AirPlay for direkteavspilling av musikk

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere