HT-G700

Kinoaktig omgivelseslyd og krystallklar dialog

Denne 3.1-kanals Dolby Atmos®-/DTS:X™-soundbaren kombinerer kraftig, omsluttende omgivelseslyd med krystallklar dialog, slik at du kan fordype deg i favoritt-TV-seriene og favorittfilmene dine.

SOUNDBAR

3.1-kanals Dolby Atmos®/DTS:X™-soundbar | HT-G700

HT-G700
Produktbilde av HT-G700-soundbar og trådløs subwoofer forfra

Veil. pris

kr 5 400,00

(inkl. MVA)
Hør lyd fra alle retninger med opptil 7.1.2-kanals omgivelseslyd

Vertical Surround Engine, vår avanserte omgivelseslydteknologi, gjør at du kan oppleve spenningen i de nyeste kinolydformatene som Dolby Atmos®/DTS:X i én slank enhet. De tre fronthøyttalerne og den unike signalbehandlingen til Sony reproduserer «vertikal» lyd, som skaper virtuell omgivelseslyd.

Illustrasjon av vertikal lyd
Opplev lyd ovenfra 

Takket være den virtuelle omgivelseslydteknologien til Sony kan soundbaren posisjonere lyd i et vertikalt rom – slik at du kan oppleve 3D-lyd uten behov for takmonterte eller oppovervendte høyttalere. I tillegg til Dolby Atmos og DTS:X gir Vertical Surround Engine en mer realistisk flerdimensjonal lyd på andre formater.

Illustrasjon av omgivelseslyd
Enkel omgivelseslyd

Den unike teknologien til Sony for digital lydfeltsbehandling bruker kun fronthøyttalere for å gjengi omgivelseslydfeltet virtuelt, med lyd som kommer mot deg fra begge sider. Du trenger ikke å skaffe deg bakhøyttalere, noe som betyr at du kan få fyldig, kinoaktig omgivelseslyd uten å rote til din egen stue.

Gi hver eneste film en fullstendig 7.1.2-kinoopplevelse

I en moderne kino er det høyttalere på alle kanter rundt deg, og hver av dem har finjusterte lyder som kombineres. Trykk på Immersive AE-knappen (Audio Enhancer), så oppskalerer HT-G700 selv vanlig stereolyd til 7.1.2-omgivelseslyd – slik at hver eneste TV-serie og film får omgivelseslydbehandlingen.

Senterhøyttaler for klar dialog

En egen senterhøyttaler sikrer at tale høres klart og tydelig, uansett om det er rask dialog i favoritt-TV-serien din eller hvisking i en Hollywood-film. Den er også bra for musikk og gir en rik og detaljert lytteopplevelse.

Fyldig, kraftig basslyd

En kraftig trådløs subwoofer gir en dypere og fyldigere basslyd – og med enkel trådløs tilkobling kan du plassere den der du vil.

Velg riktig innstilling

En knapp for hver lyd. Velg modusen som passer til det du ser på eller lytter til. Velg mellom modusene Auto Sound, Standard Surround, Cinema, Music, Night og Voice, og bruk subwooferkontrollen til å finjustere seeropplevelsen din.

Cinema-modus
Cinema-modus

Føl og hør handlingen rundt deg mens du omfavnes av lyden og får en kinoaktig opplevelse.

Musikkmodus
Musikkmodus

Hør livaktigheten og fyldigheten til favorittmusikken din med gode detaljer.

Talemodus
Talemodus

Denne modusen tilpasser lydinnstillingene for å fremheve tale, slik at du ikke går glipp av et ord – uansett om du ser på nyhetene om morgenen eller en sesongfinale.

Nattmodus
Nattmodus

Ser du en film om kvelden? Denne funksjonen optimaliserer lydbalansen slik at du hører alt klart og tydelig selv ved lave volumnivåer.

Enkle tilkoblinger

Koble til en kompatibel TV eller enhet trådløst via Bluetooth®, eller bruk HDMI eARC/ARC eller en optisk digital inngang for å få full båndbreddelyd.

Bluetooth®-logo
Strøm med Bluetooth®-teknologi

Strøm musikk trådløst med Bluetooth®-teknologi.

Familie i en stue med HT-G700
Få mest mulig ut av kvalitetstiden din

Se en film. Se videre gjennom et bokssett. Lytte til musikk. Heie på favorittlaget ditt. Hva enn du og familien din liker å gjøre sammen, kan en soundbar fra Sony gjøre det enda morsommere. Opplev omsluttende og underholdende kvalitetstid på sitt beste.

Spesifikasjoner og funksjoner

Bli oppslukt av TV og filmer med kraftig, dynamisk omgivelseslyd. Denne stilige og brukervennlige Dolby Atmos®-soundbaren har en egen senterhøyttaler som gir klarere dialog.
  • 3.1-kanals Dolby Atmos / DTS:X og Vertical Surround Engine

  • Omsluttende AE oppskalerer lyd til nær 7.1.2-kanals lyd

  • Senterhøyttaler for klarere dialog

  • Trådløs subwoofer for kraftig basslyd

  • Lydmodi for bedre filmer og musikk

Utgangseffekt (totalt)
400 W
Forsterkerkanaler
3.1-kanals
STØRRELSE PÅ HOVEDENHETEN – KUN HUS (B x H x D) 
980 x 64 x 108 mm
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere