En oppslukende sportsopplevelse
Din billett på første rad

Sony BRAVIA® gir liv til sport hjemme i stuen med avanserte bilde- og lydteknologier som gir naturtro bilder og en tredimensjonal omgivelseslyd.

Tenk stort

Se all handlingen i 4K HDR og enda mer på en storskjerm-TV. Alle i rommet får en god visningsopplevelse med den banebrytende X-Wide AngleTM-teknologien vår, som får frem den gode bildekvaliteten til Sony fra alle vinkler.

Uforstyrret ytelse

Ikoniske sportsøyeblikk fortjener klarhet. X-Motion ClarityTM fra Sony gjør selv de raskeste, rekordsettende bildene skarpe, jevne og klare, slik at du kan nyte hver runde, hvert hopp og hver seier.

Vanlig TV
VANLIG TV
X-Motion Clarity™
TV MED X-MOTION CLARITY

SIMULERT BILDE

Spennende lyd, aldri usynkronisert

I motsetning til vanlige TV-er som har høyttaleren under skjermen, har Acoustic Multi-Audio™ to lydposisjonerte høyttalere på baksiden av TV-en som følger handlingen på skjermen, mens uavhengige forsterkere forbedrer trykket og stabiliteten. Alt høres så realistisk ut at det kommer til å føles som om du har blitt fraktet til ditt lags hjemmebane eller mållinjen.

Acoustic Multi-Audio fås på XH90 på 65" eller mer og på XH95 på 55" eller mer. Uavhengig forsterkerkontroll (biforsterker) fås på XH95 med en skjermstørrelse fra 55 til 75"

Sony BRAVIA®, made for Sport
Den beste 4K LCD-TV-en vår – XH95 Series

Vanlige TV-er bruker bare én rad med LED-lys. Full Array LED fra Sony, som drives av vår kraftige Picture Processor X1™ Ultimate, plasserer dem over hele skjermen for å få frem hver eneste lille sportsdetalj på XH95.

XH90 Series – sport i full farge og kontrast

XH90 gjør deg oppslukt av sporten med Picture Processor X1™, Full Array LED som får frem alle detaljer, og enestående 4K Ultra HD-bilder.

A8 Series – kraftig, vakker og fengslende

Den samme prosessoren som driver 8K-TV-ene våre, gjør at A8 har en fantastisk OLED-bildekvalitet, og alt synkroniseres sømløst med Acoustic Surface AudioTM.

Tror du ikke at du har plass? Tro om igjen.

Selv små rom får nå plass til storskjerm-TV-er med fremskrittene innen bildeteknologi og design. Skjermer med høy oppløsning gjør at du kan sitte nærmere handlingen, mens tynne innfatninger gir størst mulig skjermstørrelse uten å øke TV-størrelsen.

Kom nærmere hendelsene
Kom nærmere hendelsene 

Dagens 4K-TV-er med bedre oppløsning holder bildene skarpe og jevne, selv når du sitter nær skjermen eller ser på større skjermer. Som en generell regel anbefaler vi at høyden på TV-en er to tredjedeler av avstanden mellom TV-en og visningsposisjonen. Visningsavstand: ① 55": 100 cm ② 65": 120 cm ③ 75": 140 cm ④ 85": 160 cm

Mer skjerm i forhold til størrelsen
Mer skjerm i forhold til størrelsen

Med slankere innfatninger på de nyeste TV-ene våre kan du nå velge en større skjerm uten å øke den totale størrelsen på TV-en. Visningsopplevelsen blir også mer oppslukende siden du kommer til å fokusere på handlingen, ikke rammen rundt skjermen.