Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Les transkriberingen av denne videoen

BRAVIA XR MASTER Series A90J

Ny OLED med ultimat lysstyrke og menneskelig intelligens

Se vår beste OLED TV til nå, drevet av den revolusjonerende Cognitive Processor XR™. Gled deg over uovertruffen kontrast med ekstrem lysstyrke og rene svartfarger i et omsluttende kantløst design.

ALLE TV-ER

A90J | BRAVIA XR | MASTER-serien| OLED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart-TV (Google TV)

A90J Series
Bilde av A90J | BRAVIA XR | MASTER-serien| OLED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart-TV (Google TV)

Prisen begynner på:

Veil. pris

kr 30 000,00

(inkl. MVA)

139 cm (55")

XR-55A90J

Veil. pris

kr 30 000,00

(inkl. MVA)

164 cm (65")

XR-65A90J

Veil. pris

kr 40 000,00

(inkl. MVA)

210 cm (83")

XR-83A90J

Veil. pris

kr 80 000,00

(inkl. MVA)
Prisvinner
Verdens første TV med kognitiv intelligens

Vår BRAVIA XR™ TV tar bilde og lyd til neste nivå med den geniale Cognitive Processor XR. Den forstår hvordan mennesker ser og hører, og gir en helt ny opplevelse som omslutter deg i handlingen.

Revolusjonerende OLED-bilder, slik de ses av menneskeøyet

Få god kontrast med vår beste OLED, med bilder som føles dype, naturlige og ekte. Den revolusjonerende prosessoren bruker analyse til å kryssanalysere og forbedre hundretusenvis av elementer i løpet av et hundedels sekund. Med det unike OLED-panelet gir denne teknologien rene svartfarger og de mest lyssterke bildene våre noen gang.

Gjør enhver lyd om til en omsluttende opplevelse

Avansert skjermhøyttalerteknologi med vår Cognitive Processor XR gjør enhver lydkilde om til en omsluttende lydopplevelse. Hør lyden klarere og tydeligere – uansett hva du ser på. Nyt underholdningen på en helt ny måte med lyd og bilde i perfekt harmoni.

Tusenvis av filmer og TV-serier tilgjengelig med stemmen

Bruk stemmen din til å finne det du vil se på raskt. Finn en spesifikk tittel bare ved å si den. Eller søk etter anbefalinger ved å si «vis meg TV-serier med science fiction».

Ta kinoopplevelsen med hjem, og se filmer som følger med BRAVIA XR
Perfekt for PlayStation®5
Resirkuler. Forny. Reduser.

BRAVIA XR TV-ene våre er ikke bare laget for å være stilige, men også med på tanke på miljøet. Opptil 40 % bærekraftige materialer brukes i bakdekslene på storskjermmodellene.

XR-bilde
De klareste OLED-bildene våre noensinne med ultimate svartfarger og naturlig dybde

Med XR OLED Contrast Pro justeres lysstyrken slik at du får høyere maksimal lysstyrke og dypere svartfarger, slik at detaljer ikke druknes i skygger eller går tapt i høylys. En temperatursensor registrerer skjermtemperaturen, mens en varmeavledende enhet utviklet av Sony avleder varme. Denne A90J-OLED-TV-en bruker Cognitive Processor XR til å forutse temperaturen og presist kontrollere lys, slik at piksler i lyse områder belyses samtidig for å oppnå den beste ytelsen.

En stor palett av naturlig vakre farger

Se farger som ser naturlige og vakre ut for menneskeøyet. Cognitive Processor XR gjør det mulig å få tilgang til en større palett og reprodusere hver farge med de diskré forskjellene som finnes i den virkelige verden. Med utvidet nyanse og metning kan livaktige skygger og realistiske teksturer ses i blomstene. Selv bleke farger er realistiske.

Detaljbilde av blomster som viser subtile skygger og toner i kronbladene
Bilde av rev som viser 4K-klarhet
Gjenskape tapt tekstur på den intelligente måten

Uansett innhold eller kilde kan du nyte innhold i nesten 4K-oppløsning med XR 4K-oppskalering. Vår Cognitive Processor XR har tilgang til store mengder data og gjenskaper tapte teksturer og detaljer for virkelighetstro bilder. Se detaljer som naturlig definert dyrepels og en stein med et skarpt omriss.

Intelligent behandling av bevegelser for raske, skarpe scener

Det har blitt mye bedre å se sport og actionfilmer. Vår Cognitive Processor XR med XR Motion Clarity™ kryssanalyserer data for å sikre at bevegelsene forblir jevne, lyssterke og klare.

Bilde av surfer med skarpe detaljer i bølgen
Oppdag bildeteknologier
 
XR Sound
Bilde av sanger på en konsert
Skjermen er høyttaleren, lyden matcher helt med handlingen

For en lydopplevelse som matcher hvordan vi ser verden, gir XR Sound Position deg lyd bak bildet. Ettersom skjermen er høyttaleren på denne BRAVIA XR 4K OLED TV-en, matcher lyden perfekt med det som er på skjermen, for en virkelig omsluttende opplevelse.

All underholdningen din oppskalert til 3D-omgivelseslyd

Med BRAVIA XR får alt du ser, ekte omgivelseslyd. XR Surround skaper omgivelseslyd både fra sidene og vertikalt, slik at du får 3D-lyd uten behov for takmonterte eller oppovervendte høyttalere.

Stue som viser omgivelseslydeffekten med XR Surround
Best med lydutstyr fra Sony

Når de nyeste BRAVIA-TV-ene våre parkobles med lydutstyr fra Sony, gir de deg en omsluttende audiovisuell opplevelse med enestående XR-bilde- og lydkvalitet.

Kvinne i en travel gate som viser hvordan Voice Zoom 2 gjør det enklere å høre tale
Voice Zoom™ 2 forbedrer stemmer for klarere dialog

Hør TV-dialog tydeligere uten å skru opp volumet. Selv om tale er vanskelig å høre, registrerer Voice Zoom 2 stemmen, analyserer den og gjør den klarere. 

Oppdag lydteknologier
 
Smart-TV-funksjoner
Gjør smarttelefonfavorittene dine større

Se favorittvideoene, -bildene og -spillene dine og mye annet fra iOS- eller Android-enhetene dine raskt og enkelt på storskjermen

Bilde som viser innhold som castes fra smarttelefon til TV
Styr alle enhetene dine med én smart fjernkontroll

Alle de tilkoblede enhetene dine kan styres med den smarte fjernkontrollen vår. Med tilgang til strømmetjenester via én knapp kan du se TV-serier og filmer i stuen på sekunder.

Bilde som viser hvordan alle tilkoblede enheter kan styres med én smart fjernkontroll
Se flere smartfunksjoner
 
Design
Designet for en omsluttende titteopplevelse

Vårt minimalistiske designkonsept med sømløs innfatning som rammer inn én enkelt glassplate som er naturlig elegant og holder deg fokusert på bildet. Dette er en TV som både ser og høres vakker ut, på stativ eller festet til veggen.

Faktisk utseende kan variere avhengig av TV-størrelse.

Dra
Bilde som viser 3-veis stativ for plassering på flere måter
Treveisstativ for plassering på flere måter

Et 3-veis stativ for plassering på flere måter gir deg mulighet for standardplassering som fokuserer på bildet, smal plassering for smalere hyller og lydplankeplassering for perfekt plassering av lydanlegget ditt.

Nærbilde av sømløs kant
Vakker, sømløs kant – mindre innfatning, mer bilde

Med den rammeløse utformingen har denne TV-en et sømløst og elegant utseende som minimerer distraksjoner, slik at du kan fokusere på det som er viktig – bildet

Bilde fra baksiden av TV-en som viser kabelhåndtering
Ryddig skjønnhet

Kabelholdere holder ledningene skjult, slik at fjernsynet ikke skaper rot og ser bra ut fra fronten, sidene og baksiden.

Detaljbilde av fjernkontroll i børstet aluminium med bakbelysning
Førsteklasses fjernkontroll i børstet aluminium

Fjernkontrollen i børstet aluminium ligger godt i hånden og er synlig i mørket.

Førsteklasses bilde og lyd, uansett omgivelser

Sett deg tilbake og nyt en fengslende titteopplevelse. Vår unike teknologi for omgivelsesoptimalisering med lys- og fargesensorer juster bilde og lyd automatisk til omgivelsene.

Se i studiokvalitet, slik skaperen hadde tenkt seg

Med et utvalg teknologi som ivaretar skaperens intensjon, inkludert Netflix Calibrated Mode, IMAX Enhanced og Dolby Vision®, reproduserer denne TV-en dramatikken og spenningen fra regissørens visjon. Og ettersom den er Calman Ready, kan skapere til og med bruke den i etterbehandling. 

Logo for hjelpemiddelteknologi
Hjelpemiddelteknologi på Google TV

TV-ene våre har hjelpemiddelteknologi for både lyd, hørsel og mobilitet.

Bli den første som får høre om all den spennende teknologien bak de nyeste BRAVIA-TV-ene, samt alle forhåndsbestillings- og salgskunngjøringer.

Spesifikasjoner og funksjoner

Vår beste OLED-TV noensinne, drevet av revolusjonerende Cognitive Processor XR™ for uovertruffen klarhet og rene svartfarger.

Utformet med tanke på miljøet

FINN UT MER OM SONY OG MILJØET

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift.

Les mer

MILJØFUNKSJONER I DETTE PRODUKTET

  • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller lyskontroll av pikselnivået, gjør produktet mer energieffektivt ved å justere lysstyrken til skjermen etter hvert som innholdet på den endres

  • Strømsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å justere lysstyrken på skjermen

  • Skjermsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å slå skjermen av uten å sette TV-en i full standby-modus, slik at du fortsatt kan lytte til lyden

Omtaler

Dette mener andre brukere