Artikkel-ID : 00155236 / Sist endret : 24.01.2019

Jeg trenger hjelp med MySony-kontoen min eller med registreringen av et produkt i MySony

Gjeldende produkter og kategorier i denne artikkelen

På denne siden finner du informasjon om My Sony, og du kan få hjelp hvis du har problemer med produktregistrering eller med kontoen.

Konto

Produkter

Konto

Problemer med pålogging: Jeg får ikke tilgang til kontoen min

Hvis du ikke får tilgang til kontoen din, må du forsikre deg om at

• du har skrevet inn riktig e-postadresse
  • Hvis e-postadressen er riktig og du ikke husker passordet, kan du bruke funksjonen Har du glemt passordet?.
    Du må angi fødselsdatoen din for å kunne tilbakestille passordet.

Kontoen min er sperret

Hvis du har elleve mislykkede påloggingsforsøk, låses kontoen i 120 minutter.
Etter den angitte tidsperioden kan du prøve på nytt.

• Pass på at Caps Lock eller Num Lock på tastaturet ikke påvirker måten du skriver inn passordet på.
  • Du kan forsøke å tilbakestille passordet igjen etter 120 minutter med funksjonen Har du glemt passordet?.

Påloggingsskjermbilde for MySony

Jeg vil oppdatere kontoen min

Slik oppdaterer du e-postadressen og postadressen din:

1. Logg på MySony-kontoen din
  2. Gå til My Account Details (Min kontoinformasjon)
  3. Der kan du oppdatere de feltene du ønsker.

Kan jeg endre passordet?

Hvis du vil endre passordet, gjør du følgende:

1. Logg på MySony-kontoen din
  2. Gå til My Account Details (Min kontoinformasjon)
  3. Bla nedover på siden til du finner delen Change my password (Endre passordet) og trykk på Update (Oppdater)-knappen
  4. Angi nåværende og et nytt passord
  5. Bekreft ved å klikke på Save (Lagre)

Jeg vil slette kontoen min

Vi syns det er leit at du vil forlate oss, men du kan slette kontoen din ved å utføre følgende trinn:

1. Logg på MySony-kontoen din
  2. Klikk på My Account Details (Min kontoinformasjon)
  3. Bla deg helt ned til bunnen av siden og velg Fjern konto

Produkter

Hva skal jeg gjøre dersom jeg ikke finner produktet jeg vil registrere?

1. Først må du forsikre deg om at produktet du vil registrere, er et produkt fra Sony Electronics. Hvis du har en enhet fra Sony Mobile (Xperia) eller et produkt fra Sony Professional, kan du gå til en av følgende sider:
  2. Hvis du er sikker på at produktet er et produkt fra Sony Electronics, og du har skrevet inn produktnavnet manuelt, men ikke finner det, kan du forsøke å finne det ved å bruke rullegardinmenyen.
  3. Hvis de to første alternativene ikke hjelper, kan det hende at produktet ditt ikke er i databasen vår. Ta kontakt med oss for å bekrefte dette.

Hvordan oppdaterer eller fjerner jeg et produkt?

Hvis du vil oppdatere eller fjerne et produkt fra kontoen, gjør du følgende:

1. Logg på MySony-kontoen din
  2. Gå til Mine produkter, og velg det aktuelle produktet
  3. Trykk på «Change product registration details (Endre registreringsinformasjonen til produktet)» eller «Remove from this list (Fjern fra denne listen)»

Jeg får ikke til å registrere produktet fordi siden ikke godtar serienummeret

Heldigvis er ikke serienummeret et obligatorisk felt, så du kan fortsette uten dette.

Hvis du er usikker på hvor du finner serienummeret, kan du se Hjelp-siden. Den viser deg hvordan du finner både modellen og serienummeret.

Hvordan kontrollerer jeg at produktregistreringen var vellykket?

1. Gå til fanen Mine produkter
  2. Sjekk om produktet vises der eller ikke.
  3. Hvis det ikke vises eller ikke har blitt oppdatert, kan du prøve å registrere eller oppdatere det på nytt.
    Hvis du fortsatt ikke får til å registrere produktet, kan du ta kontakt med oss.