Artikkel-ID : 00174185 / Sist endret : 16.10.2017

Fra den 29. mars 2013 vil ikke lenger SonicStage CP være tilgjengelig lengre.

Programmet er ikke kompatibelt med Windows 7 og 8, og vil heller ikke fungere med framtidige versjoner av Windows heller, så vi har bestemt at vi trekker produktet fra markedet.

HAR DU ALLEREDE SONICSTAGE INSTALLERT?

Hvis du bruker Windows Vista eller en eldre versjon av Windows, vil SonicStage fungere som normalt på datamaskinen din.

Men du vil ikke lenger kunne laste ned og installere programmet.