Artikkel-ID : 00243354 / Sist endret : 16.03.2020

Personvernerklæring

Personvernforespørsler

Hvordan innhenter jeg en kopi av dataene mine, og hvordan sletter jeg kontoen min?

Vi må validere forespørselen for at du skal kunne motta en kopi av dataene dine eller få slettet kontoen din. Kontakt kundestøtte ved hjelp av e-postadressen som er tilknyttet forespørselen.

Hvem styrer dataene mine?

Hvis du er en eksisterende Sony Mobile-kunde, er dataene dine underlagt personvernvilkårene til Sony Mobile. Hvis du er en ny bruker eller godtar personvernvilkårene til Sony Europe etter 1. mars, styres dataene av personvernvilkårene til Sony Europe.

Hvordan sier jeg opp abonnementet på nyhetsbrev?

Vi er lei oss for at du forlater oss. Det finnes flere måter du kan si opp nyhetsbrevene våre på:

• Klikk på si opp abonnement-koblingen nederst i en av e-postene våre.
    • Si opp abonnementet på nyhetsbrev fra Sony Electronics → logg deg på MySony-kontoen din og endre innstillingene for nyhetsbrev.
    • Si opp abonnementet på nyhetsbrev fra Sony Mobile → logg deg på Sony Mobile-kontoen din og endre innstillingene for nyhetsbrev.
      • Via kontaktsenteret vårt.

Kontosletting

• MySony-konto (Sony Electronics) → Du må logge på kontoen din for å slette den.
      • Sony Mobile → Du må kontakte kundestøtte ved å sende en e-post der du ber om at Sony Mobile-kontoen slettes.

Du bør også notere deg at hvis du registrerer deg for å motta nyhetsbrev via flere e-postadresser, må du si opp abonnementet for hver e-postadresse. Andre selskaper i Sony Group har sine egne nyhetsbrev, som Sony Europe B.V. ikke er ansvarlig for. Hvis du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev, må du kontakte det aktuelle selskapet.