• Mål (B x H x D)

Ca. 55,7 x 97,3 x 10,8 mm

• Vekt

Ca. 99 g

• Ladetid (hurtiglading)

-

• Batterivarighet – kontinuerlig musikkavspilling

Verdiene som vises her, er den omtrentlige batterilevetiden når innhold spilles kontinuerlig av med standardinnstillinger. Hvis lydavspilleren har vært slått av en lang stund, bruker den likevel litt strøm. Batterilevetiden er avhengig av volum, bruksforhold og omgivelsestemperatur. Batteriet brukes opp betraktelig når skjermen er slått på. Batterilevetiden kan reduseres med cirka 70 % når visse innstillinger for lydkvalitet er aktiverte.

• Innebygd batteri

Innebygd oppladbart litiumionbatteri

• Ladetid (full opplading)

Ca. 4 timer

• Lading og strømtilførsler

USB-strøm (fra en datamaskin via en USB)

• Batterivarighet – kontinuerlig musikk

MP3 (128 Kbps) / modus for omgivelseslyd PÅ: Ca. 30 timer, MP3 (128 kpbs) / modus for omgivelseslyd AV: Ca. 45 timer, AAC (256 kbps) / omgivelseslyd PÅ: Ca. 27 timer, AAC (256 kbps) / omgivelseslyd AV: Ca. 39 timer, FLAC (96 kHz / 24-biters) / omgivelseslyd PÅ: Ca. 27 timer, FLAC (96 kHz / 24-biters) / omgivelseslyd AV: Ca. 39 timer, FLAC (192 kHz / 24-biters) / omgivelseslyd PÅ: Ca. 23 timer, FLAC (192 kHz / 24-biters) / omgivelseslyd AV: Ca. 30 timer, DSD (2,8224 MHz / 1 bit) / omgivelseslyd PÅ: Ca. 20 timer, DSD (2,8224 MHz / 1 bit) / omgivelseslyd AV: Ca. 25 timer, MP3 (128 kbps) / Støyreduksjon PÅ: Ca. 37 timer, MP3 (128 kbps) / Støyreduksjon AV: Ca. 45 timer, AAC (256 kbps) / støyreduksjon PÅ: Ca. 33 timer, AAC (256 kbps) / støyreduksjon AV: Ca. 39 timer, FLAC (96 kHz / 24 biters) / Støyreduksjon PÅ: Ca. 32 timer, FLAC (96 kHz / 24 biters) / Støyreduksjon AV: Ca. 39 timer, FLAC (192 kHz / 24 biters) / Støyreduksjon PÅ: Ca. 27 timer, FLAC (192 kHz / 24 biters) / Støyreduksjon AV: Ca. 30 timer, DSD (2,8224 MHz / 1 biters) / Støyreduksjon PÅ: Ca. 22 timer, DSD (2,8224 MHz / 1 biters) / Støyreduksjon AV: Ca. 25 timer

• Minnestørrelse

16 GB, microSD, microSDHC, microSDXC

• Lydeffekter

6-bånds equalizer, DSEE HX, DC-faselineariserer, Dynamic Normalizer, VPT, ClearAudio+, Clear Phase, vinylprosessor

• Merknader om lydavspilling

Samplingfrekvensen samsvarer kanskje ikke med alle kodere. Opphavsrettsbeskyttede filer kan ikke spilles av. Ikke-standardiserte bithastigheter eller ikke-garanterte bithastigheter er inkludert, avhengig av samplingsraten. Filer på 4 GB (APE er 2 GB) eller større kan ikke spilles av. Dette produktet gjenkjenner alle lydkilder med høyere kvalitet enn CD- (44,1 kHz / 16 biters konvertering) og DAT-kvalitet (48 kHz / 16 biters konvertering) som høyoppløselig lyd. «HR»-symbolet vises for kilder med høyoppløselig lyd. For samplingfrekvenser på mer enn 352,8 kHz blir det nedkonvertert avspilling.

• Dra og slipp

Ja

• FM-tuner

Nei

• Modus for musikkavspilling

Tilfeldig rekkefølge i avspilling, Gjentakelse av, Gjenta 1 sang, Gjenta alle, Hele utvalget, Valgt utvalg

• Lydavspilling

MP3 (.mp3): 32–320 kbps (støtter variabel bithastighet (VBR)) / 32, 44,1, 48 kHz, WMA (*.WMA): 32–192 kbps (støtter variabel bithastighet (VBR)) / 44,1 kHz, FLAC (*.flac): 16, 24 biters / 8-384 kHz, WAV (.wav): 16-, 24-, 32-biters (flyt/heltall) / 8–384 kHz, AAC (*.mp4, *.m4a, *.3gp): 16–320 kbps / 8–48 kHz, HE-AAC (*.mp4, *.m4a, *.3gp): 32–144 kbps / 8–48 kHz, Apple Lossless (*.mp4, *.m4a): 16, 24 biters / 8-384 kHz, AIFF ( .aif, .aiff, .afc, .aifc): 16, 24, 32-biters / 8–384 kHz, DSD (*.dsf, *.dff): 1-biters / 2,8224, 5,6448, 11,2896 MHz (*produserer lyd konvertert til lineær PCM)., APE (*.ape): 8, 16, 24 biters / 8–192 kHz (rask, normal, høy), MQA ( .mqa.flac): Støttes

• Merknader om bildevisning

-

• Skjermtype

TFT-fargeskjerm med hvit LED-bakgrunnsbelysning

• Skjermoppløsning

3,1 tommer (7,8 cm), WVGA (800 x 480 piksler)

• Metoder for musikksøk

Alle sanger / Artist / Utgivelsesår / Spillelister / Album / Sjanger / Låtskriver / Høy oppløsning / Nylige overføringer / SensMe-kanaler / Mappe

• Vanntett

-

• Frekvens

20–40,000 Hz

• Maksimal utgangseffekt (JEITA 16 Ω/mW)

35 mW+35 mW

• Maksimal utgangseffekt (JEITA 16 Ω/mW)

-

• Frekvens

-

• Operativsystem

Originalt OS fra Sony

• USB DAC-modus

Støttes

• Digital støyreduksjon

Digital støyreduksjon Velg NC-omgivelser: Helautomatisk AINC, Buss/tog, Fly, Kontor

• TERMINALER

Hodetelefoner: Stereominikontakt, WM-PORT (multikoblingsterminal): 22-pinners, Hi-Speed USB (USB 2.0-kompatibel)

• Trådløse funksjoner

Kommunikasjonssystem: Bluetooth-spesifikasjon versjon 4.2, NFC: Ja, Støttede Bluetooth-profiler: A2DP, AVRCP, Støttede kodeker (overføring): SBC, LDAC, aptX, aptX HD, Støttede kodeker (mottak): SBC, LDAC, AAC

• Walkman (1)
    • USB-kabel (1)
    • Oppstartsveiledning
    • Bruksanvisning