Få 3 måneder med TIDAL gratis med Xperia

Våre beste smarttelefoner for musikk møter den beste musikken for telefonen din. Nye TIDAL-abonnenter får 3 måneder med gratis TIDAL Hi-Fi når de kjøper en Xperia, inkludert 360 Reality Audio-opplevelsen.

Hva er TIDAL?

TIDAL er en global musikk- og underholdningsplattform eid av artister, som skaper et tettere bånd mellom artister og fans gjennom unikt originalinnhold og eksklusive hendelser. Strømmetjenesten er tilgjengelig i 54 land, og har mer enn 60 millioner sanger og 250 000 høykvalitetsvideoer i biblioteket sitt – i tillegg til originale videoserier, podkaster, tusenvis av spillelister satt sammen av eksperter, og artistoppdagelse via TIDAL Rising.

Telefon som viser TIDAL-grensesnittet
Mann lytter til musikk med 360 Reality Audio
La deg oppsluke av lydene rundt deg

360 Reality Audio er en ny måte å oppleve musikk på, med individuelle lyder plassert i et 360-graders sfærisk lydfelt rundt deg. Høre trommene over deg, vokalen rett foran deg og strykeinstrumentene bak deg. Det gir musikere og skapere en nye måte å uttrykke seg på, med lytteren i hjertet av opplevelsen.

Laget for og av musikkelskere

Xperia er laget for musikkelskere, og finjustert i samarbeid med Sony Music Entertainment. Xperia 1 II er verdens første smarttelefon med 360 Reality Audio-dekoding for å optimere musikk fra TIDAL. Med Xperia og TIDAL kan du lytte til musikk i høy kvalitet, og dra nytte av 360 Reality Audio for en eksepsjonell og altoppslukende musikkopplevelse.

Xperia- og TIDAL-logoer
Få 3 måneder med TIDAL HiFi med Xperia

Når du velger Xperia, får du tilgang til TIDALs HiFi-nivå i form av en 3-måneders gratis prøveversjon dersom du er en ny TIDAL-kunde. 

Hvis du allerede abonnerer på TIDAL HiFi, er Xperia den perfekte måten å nyte 360 Reality Audio-musikk på.

Hvordan aktivere det

1. Finn TIDAL-installasjonsprogrammet «TIDAL 3 gratis måneder» på startskjermen eller i appskuffen.

2. Trykk på ikonet for å starte installasjonsprogrammet, og start prosessen for å aktivere tilbudet.

3. Følg instruksjonene for å opprette din nye TIDAL-konto, og aktiver den gratis TIDAL HiFi 3-måneders prøveperioden.

4. Når du har opprettet TIDAL-kontoen din, trykker du på «Last ned»-knappen.

5. Du vil tas til Google Play-butikken. Trykk på «Installer»-knappen.

6. Etter at installasjonen er fullført, følger du instruksjonene for å logge på TIDAL med den nye TIDAL-kontoen din.

7. Du vil bli bedt om å fjerne TIDAL-installasjonsprogrammet – gjør dette.

8. Nyt TIDAL HiFi og Sony 360 Reality Audio på din Xperia

Vilkår

Dette TIDAL-tilbudet gjelder kun for nye TIDAL-brukere som ikke allerede har en TIDAL-konto. Dersom du aktiverer TIDAL-tilbudet som angitt her, vil du motta en gratis prøveversjon bestående av tre (3) måneders tilgang til det såkalte «HiFi»-nivået i TIDAL-musikktjenesten.

På slutten av den gratis prøveperioden vil abonnementet på tjenesten automatisk fornyes, og du vil bli belastet for abonnementet. Prisen på «HiFi»-nivået er $19.99 (USD) per måned. For å unngå kostnader må du avslutte før slutten av prøveperioden. HVIS DU ØNSKER Å KANSELLERE DEN AUTOMATISKE ABONNEMENTSFORNYELSEN, kan du gjøre det ved å gå til siden for kontoinnstillinger (https://my.tidal.com/login), gå til delen «Abonnement» og klikke på «Avbryt abonnement». TIDAL vil gjøre sitt beste for å behandle avbestillingsforespørsler innen to virkedager fra mottakelsen av avbestillingsforespørselen. 

De fullstendige vilkårene for denne TIDAL-kampanjen er tilgjengelig her: http://TIDAL.com/us/terms.