SRS-RA3000 

Opplev lyd som fyller hele rommet

Lyd som fyller hele rommet er et perfekt musikalsk bakteppe – om du ligger og slapper av på sofaen med en god bok eller lager mat på kjøkkenet. Nyt opplevelsen overalt i hjemmet med denne kompakte trådløse høyttaleren.

ALLE TRÅDLØSE HØYTTALERE

SRS-RA3000 er en premium trådløs høyttaler som fyller hele rommet med lyd

SRS-RA3000
SRS-RA3000 i svart

whiteblack

Veil. pris

kr 4 500,00

(inkl. MVA)
Oppdag SRS-RA3000 
Hva er lyd som fyller hele rommet?

Lyd som fyller hele rommet, er den perfekte følgesvennen, enten du leser, lager mat, jobber eller snakker med venner. I likhet med bakgrunnsmusikken på favorittkafeen din, er musikken rolig og lite påtrengende, med diffus lyd som går både horisontalt og vertikalt for å skape den rette atmosfæren hvor som helst i hjemmet.

Vanlig romfyllende lyd
VANLIG ROMFYLLENDE LYD
Lyd som fyller hele rommet
OMGIVELSESLYD SOM FYLLER HELE ROMMET
Slik fungerer lyd som fyller hele rommet

Omgivelseslyd som fyller hele rommet, har en rekke teknologier som produserer musikk som omslutter deg i lyd som går fra vegg til vegg og fra gulv til tak.

Smart og enkel å bruke

RA3000 er enkel å sette opp og bruke og passer like sømløst inn i livet ditt som i hjemmet ditt.

Bluetooth®-logo
Trådløs med Bluetooth®-teknologi

Par høyttaleren med en smarttelefon eller et nettbrett via Bluetooth®-teknologi, og strøm musikksamlingen din på en enkel måte.

Wi-Fi-ikon
Wi-Fi-tilkobling

Bruk en Wi-Fi-tilkobling for å få tilgang til strømmetjenestene du liker best, og styr spillelisten fra telefonen din.

Spotify Connect™-logo
Kompatibel med Spotify Connect™

Spill av musikk fra Spotify via høyttaleren, eller bruk Spotify Connect™-appen på enheten din for å få full kontroll.

Chromecast innebygget-logo
Chromecast built-in

Strøm musikk, nettradio og podkaster fra smarttelefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen til lydenheten. Bare trykk på Cast-knappen.

Musikk i flere rom

Legg til RA3000 i en høyttalergruppe i Google Home eller Amazon Alexa-appen. Ved hjelp av appen eller via assistenthøyttaleren kan du da spille ulike sanger i ulike rom, eller velge å spille av den samme musikken i hele huset ditt.

Illustrasjon av at den samme musikken spilles av i hele huset
SAMME MUSIKK
Illustrasjon av at ulik musikk spilles av i ulike rom
ULIK MUSIKK
Talestyringsillustrasjon
Talestyring

Har du en enhet med innebygd Google Assistant eller innebygd Alexa? I så fall kan du bruke den til å kontrollere RA3000 med stemmen din. Legg til RA3000 i høyttalergruppen din ved hjelp av Google Home- eller Amazon Alexa-appen. Det eneste du trenger å gjøre, er å si noe – enten du vil spille av musikk, endre volumet eller bruke en annen funksjon.

Tilpass innstillinger med Sony | Music Center-appen

Last ned Sony | Music Center-appen på smarttelefonen for å få trådløs kontroll over musikken. I tillegg til å velge spillelister eller legge til den neste sangen, kan du også justere innstillinger som EQ.

Sony | Music Center-logo
Automatisk volumjustering
Volumet justeres automatisk

Noen spor spiller for høyt og andre er for stille – det er slik du kan ende opp med å justere volumet hele tiden. RA3000 løser dette problemet ved å analysere hvert spor og spille av sangene automatisk, med et jevnt volum. Dette betyr at du ikke trenger å løfte én eneste finger.

Kobles trådløst til TV-en din

Vil du forbedre lyden fra TV-en din? Med en Bluetooth®-tilkobling sender kompatible BRAVIA®-TV-er lyd trådløst til RA3000 for spennende seeropplevelser. Lav forsinkelse betyr at det du hører, synkroniseres nøyaktig med det du ser på skjermen.

Kobles trådløst til TV-en din
Hvor vil du plassere SRS-RA3000?

RA3000 kan plasseres omtrent hvor som helst på grunn av den kompakte og lille størrelsen. Siden den er fuktbestandig, kan du til og med få en flott opplevelse på både kjøkken og bad. Uansett hvor du plasserer den, sørger automatisk lydkalibrering og automatisk volum for optimal lydytelse.

SRS-RA3000 på badet
Fuktbestandig

RA3000 er fuktbestandig slik at du kan bruke den i potensielt fuktige omgivelser som kjøkkenet eller til og med på badet.

Automatisk lydkalibrering

Uansett hvor du setter opp RA3000, er det bare å slå den på, spille av musikk og se at den kalibreres automatisk for optimal lydytelse ved hjelp av en intern mikrofon og en unik Sony-algoritme. Det finnes ingen manuell måling eller irriterende testtone – bare perfekt plassert lyd som fyller hele rommet.

Automatisk lydkalibrering

Spesifikasjoner og funksjoner

Forbedre hverdagen din med ultimat bakgrunnsmusikk. SRS-RA3000 fyller hele rommet med lyd og er en kompakt, trådløs høyttaler som er enkel å bruke og enkel å sette opp hvor som helst i hjemmet.
  • Lyd som fyller hele rommet

  • Oppslukende lydforbedring

  • Enkel strømming av musikk via Wi-Fi eller Bluetooth®

  • Autovolum opprettholder konsekvente volumnivåer fra det ene sporet til det neste

  • Automatisk lydkalibrering for enkelt oppsett

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere