SRS-RA5000

Lytt til musikk overalt

Den førsteklasses trådløse SRS-RA5000-høyttaleren endrer måten du lytter til musikk i hjemmet på, med lyd som fyller hele rommet.

ALLE TRÅDLØSE HØYTTALERE

SRS-RA5000 er en førsteklasses trådløs høyttaler som fyller hele rommet med lyd

SRS-RA5000
SRS-RA5000

Veil. pris

kr 6 500,00

(inkl. MVA)
Prisvinner
Red Dot winner 2021 best of the best logo awarded to Xperia PRO
Hva er lyd som fyller hele rommet?

Lyd som fyller hele rommet, er den perfekte følgesvennen, enten du leser, lager mat, jobber eller snakker med venner. I likhet med bakgrunnsmusikken på favorittkafeen din, er musikken rolig og lite påtrengende, med diffus lyd som går både horisontalt og vertikalt for å skape den rette atmosfæren hvor som helst i hjemmet.

Vanlig romfyllende lyd
VANLIG ROMFYLLENDE LYD
Lyd som fyller hele rommet
OMGIVELSESLYD SOM FYLLER HELE ROMMET
360 Reality Audio eller oppslukende lydforbedring

Siden 360 Reality Audio inneholder tredimensjonale lydplasseringsdata, er de i stand til å levere ultimat lyd som fyller hele rommet. Det er ikke noe problem hvis de ikke er tilgjengelige – oppslukende lydforbedring er en unik Sony-algoritme som effektivt leverer stereospor med lyd som fyller hele rommet.

360 Reality Audio
Indre visning av SRS-RA5000 som viser sju driverenheter
Med syv driverenheter totalt hører du forskjellen

En trio bestående av oppovervendte høyttalere sprer musikken vertikalt, mens tre sidehøyttalere sprer lyd horisontalt. Disse utfylles av en subwoofer, som fyller rommet med fyldig, dyp bass.

Ta en titt inne i SRS-RA5000
Smart og enkel å bruke

RA5000 er enkel å sette opp og bruke og passer like sømløst inn i livet ditt som i hjemmet ditt.

Bluetooth®-logo
Trådløs med Bluetooth®-teknologi

Par høyttaleren med en smarttelefon eller et nettbrett via Bluetooth®-teknologi, og strøm musikksamlingen din på en enkel måte.

Wi-Fi-ikon
Wi-Fi-tilkobling

Bruk en Wi-Fi-tilkobling for å få tilgang til strømmetjenestene du liker best, og styr spillelisten fra telefonen din.

Spotify Connect™-logo
Kompatibel med Spotify Connect™

Spill av musikk fra Spotify via høyttaleren, eller bruk Spotify Connect™-appen på enheten din for å få full kontroll.

Chromecast innebygget-logo
Chromecast built-in

Strøm musikk, nettradio og podkaster fra smarttelefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen til lydenheten. Bare trykk på Cast-knappen.

Musikk i flere rom

Legg til RA5000 i en høyttalergruppe i Google Home eller Amazon Alexa-appen. Ved hjelp av appen eller via assistenthøyttaleren kan du da spille ulike sanger i ulike rom, eller velge å spille av den samme musikken i hele huset ditt.

Illustrasjon av musikk i flere rom, synkronisert musikk
SAMME MUSIKK
Illustrasjon av musikk i flere rom, ulik musikk
ULIK MUSIKK
Talestyringsillustrasjon
Talestyring

Har du en enhet med innebygd Google Assistant eller Alexa? I så fall kan du bruke den til å styre RA5000 med stemmen din. Legg til RA5000 i høyttalergruppen din ved hjelp av Google Home- eller Amazon Alexa-appen. Det eneste du trenger å gjøre, er å si noe – enten du vil spille av musikk, endre volumet eller bruke en annen funksjon.

Tilpass innstillinger med Sony | Music Center-appen

Last ned Sony | Music Center-appen på smarttelefonen for å få trådløs kontroll over musikken. I tillegg til å velge spillelister eller legge til den neste sangen, kan du også justere innstillinger som EQ.

Sony | Music Center-logo
Volumstyringsillustrasjon
Volumet justeres automatisk

Noen spor spiller for høyt og andre for lavt – slik kan du ende opp med å justere volumet hele tiden. RA5000 løser dette ved å analysere hvert spor og spille av sangene automatisk, med et jevnt volum. Det gjør at du ikke trenger å løfte en finger.

Kobles trådløst til TV-en din

Vil du forbedre lyden fra TV-en din? Med en Bluetooth®-tilkobling sender kompatible BRAVIA®-TV-er lyd trådløst til RA5000 for spennende seeropplevelser. Lav forsinkelse betyr at det du hører, synkroniseres nøyaktig med det du ser på skjermen.

SRS-RA5000 trådløst koblet til Sony Bravia TV
Automatisk lydkalibrering
Lydkalibrering

Uansett hvor du plasserer RA5000, kan du kalibrere den for optimal lydytelse med en intern mikrofon og en unik algoritme fra Sony. Bare hold inne Immersive Audio Enhancement-knappen på huset, så starter RA5000 kalibreringen.

Kompatibel med høyoppløselig lyd

Du kan høre de fine nyansene i en kvalitet som er bedre enn CD, med høyoppløselig lyd. Lidenskapen for musikk forener alle komponentene, fra signal til høyttaler, slik at du får følelsen av at artisten fremfører i samme rom som deg. 

Høyoppløselig lyd-logo

Spesifikasjoner og funksjoner

Endre måten du opplever musikk hjemme på, med SRS-RA5000, en førsteklasses trådløs høyttaler med omgivelseslyd som fyller hele rommet.
  • Lyd som fyller hele rommet

  • Oppslukende lydforbedring

  • Enkel strømming av musikk via Wi-Fi eller Bluetooth®

  • Autovolum opprettholder konsekvente volumnivåer fra det ene sporet til det neste

  • Lydkalibrering for enkelt oppsett

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler og priser

Dette mener andre brukere