ALLE TRÅDLØSE HØYTTALERE

Bærbar trådløs BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-høyttaler

SRS-X99
Bilde av Bærbar trådløs BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-høyttaler

Veil. pris

kr 6 400,00

(inkl. MVA)
Bilder av Bærbar trådløs BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-høyttaler
Bilder av Bærbar trådløs BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-høyttaler
Bilder av Bærbar trådløs BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-høyttaler
Bilder av Bærbar trådløs BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-høyttaler

Funksjoner

Høyoppløselig lyd 

I alt fra kilde til høyttaler har Sony satt sammen en rekke teknologier for å skape den ultimate lydopplevelsen. For høyoppløselige lydfiler gjengir den digitale forsterkeren og de spesialiserte diskanthøyttalerne hver eneste nyanse, slik at du kan høre hver tone slik artisten hadde tenkt seg. For MP3-er oppskalerer digital behandlingsprogramvare komprimert musikk slik at tapte detaljer gjenopprettes. 

2.1-kanals system for kraftig lyd 

Få kraftig lyd på 154 W fra et 2.1-kanals høyttalersystem. To høyttalere med magnetisk væske for mellomtoner gir ren, klar vokal og komplekse melodier, og de støttes av superdiskanthøyttalere med bred spredning som gir fine høye toner og et stort lydbilde. En kraftig basshøyttaler med passive radiatorer for dundrende bass. Slik at du kan glede deg over at musikken har klar, kraftig lyd uansett volum. 

Få kraftigere bass med en basshøyttaler og to passive radiatorer 

Få stor bass fra en kompakt høyttaler. To passive radiatorer jobber sammen med en basshøyttaler og reagerer på luftbevegelsene gjennom høyttaleren. De lager et kunstig rom i høyttalerkabinettet. Dette rommet gjør at mer luft kan bevege seg gjennom høyttalerne, slik at enda mindre enheter kan gi overlegen lyd – spesielt på lave frekvenser. 

Høyttalere med magnetisk væske: klarere og kraftigere lyd 

Ved å fjerne tradisjonelle høyttalerdempere og erstatte dem med magnetisk væske reduseres støy og forvrengninger, og du får klarere og kraftigere lyd enn noen gang. Magnetisk væske-teknologi ble opprinnelig utviklet for NASA og gjør det mulig å lage mindre høyttalere med flott lyd – ideelle for kompakte høyttalere. 

Superdiskanthøyttalere 

Ved å montere superdiskanthøyttalere på forsiden og øverst på høyttaleren har Sony skapt et stort lydfelt som bevarer kvaliteten over hele området. Det er det perfekte tillegget for den høye båndenergien i høyoppløselig lyd, uavhengig av høyttalerens posisjon. 

S-Master HX digital forsterker 

Den innebygde digitale forsterkeren S-Master HX bidrar til at du får best mulig høyoppløselig lyd. Dette oppnås ved at støynivåene som vanligvis finnes i høyfrekvensområder reduseres, slik at du kan nyte en klar, skarp lyd. 

DSEE HX gjenoppretter musikkfilene dine 

Bedre enn CD-kvalitet. DSEE HX er basert på den merkevarebeskyttede DSEE-teknologien vår og oppskalerer komprimerte lydfiler til et nivå som er mer likt høyoppløselig lyd. Ved å gjenopprette nyansene til den opprinnelige innspillingen som går tapt i komprimeringsprosessen, leverer DSEE HX en rik lydopplevelse og gir all musikken din studiokvalitet. 

ClearAudio+™ beriker musikken 

Clear Audio+™ er en unik teknologi som benytter seg av Sony sin ekspertise innen digital signalbehandling som er utviklet i løpet av flere generasjoners arbeid med å perfeksjonere lyd, og den gir deg en rik lytteopplevelse av høy kvalitet. 

Trådløs strømming av høy kvalitet 

LDAC er en ny lydteknologi fra Sony som gjør at du kan lytte til trådløs lyd av høy kvalitet via Bluetooth®. Med tre ganger så høy dataoverføring gir LDAC en forbedret lydopplevelse for all musikken din via trådløs strømming. 

One touch-lytting for å spille av musikk øyeblikkelig

NFC-teknologi (Near Field Communication) fjerner behovet for kabler og kompliserte oppsett. Bare berør en NFC-aktivert smarttelefon eller annen enhet* mot N-merket og start musikken. Ikke NFC? Ikke noe problem. Du kan også koble sammen enhetene manuelt i Bluetooth®-innstillingene. *Se kompatible enheter

Finn kompatible enheter

Det er musikk i luften 

Strømming av Wi-Fi®-lyd gjør at du kan nyte favorittene dine fra iTunes® via enheter som støtter AirPlay, og dessuten få tilgang til musikkfiler på en DLNA-kompatibel PC eller hjemmemedieserver. 

Slipp musikken løs med lytting i flere rom 

Fyll huset med lyden av favorittlåtene dine med lytting i flere rom. Flere rom-funksjonen har modi som Grupperingsmodus, hvor du kan lytte til den samme musikken samtidig via flere høyttalere, og Enkelt-modus, hvor du kan lytte til forskjellig musikk via flere høyttalere.

Foren musikken din med Sony | Music Center

Last ned Sony | Music Center til smarttelefonen eller nettbrettet, og ta kontroll over musikksamlingen. Koble til via Bluetooth® eller Wi-Fi® for å få sømløs tilgang til alle favorittsangene dine, enten du har dem på en PC, server eller musikktjeneste på Internett. Appen kan også brukes til å tilpasse lydinnstillingene for å sikre flott og balansert lyd og styre lytting i flere rom. 

Diskré håndtering med intuitive kontroller 

SRS-X99 er sofistikert og enkel i både form og funksjon. Et kontrollpanel i glass har diskré berøringsknapper som lyser opp når du fører hånden over dem. Du kan også glede deg over enkel kontroll og Bluetooth®-paring uten at det går på bekostning av den minimalistiske stilen. 

Kompatible formater 

I tillegg til MP3- og AAC-format støtter SRS-X99 også en rekke filtyper med høy oppløsning. Blant andre: FLAC, WMA og L.PCM (WAV, AIFF). 

Distinkt omriss-design 

Glatte flater og rene linjer sørger for at denne skjønnheten glir rett inn i omgivelsene samtidig som den vekker oppmerksomhet for sitt minimalistiske raffinement. De fremhevede ytre linjene er typisk for distinkt omriss. 

Den enkle måten å sende musikk til høyttalerne dine på

Chromecast innebygget gjør at du kan strømme musikkapper fra en personlig enhet til høyttalere. Bare trykk på Cast-knappen i en musikkapp på en telefon eller et nettbrett med Android, en iPhone eller iPad, en bærbar Mac®- eller Windows-maskin eller en Chromebook, og velg en høyttaler eller en gruppe høyttalere for å komme i gang.

Gode forbindelser med USB-A og USB-B 

Koble til favorittenhetene dine til den trådløse høyttaleren med to typer USB-porter. En USB-A-port er ideell hvis du skal koble til og lade MP3-spillere, iPhone og iPad eller en USB-minnepenn, for å strømme høyoppløselig lyd og MP3-filer. Den andre porten er av typen USB-B for PC-tilkobling, og den gjør det mulig med digital avspilling direkte fra musikkbiblioteket på PC-en uten signaltap. 

Spesifikasjoner

Hver eneste sang med den eksepsjonelle klarheten som kjennetegner høyoppløselig lyd, pluss førsteklasses trådløs strømming. Det er den stilige trådløse høyttaleren SRS-X99. Ved å kombinere ingeniørkunst med vakker design kan den gi overlegen lyd fra én enkelt elegant høyttaler som passer perfekt i enhver stue. 
  • Kompatibel med høyoppløselig lyd 

  • DSEE HX oppskalerer musikken din til tilnærmet høyoppløselig lyd

  • S-Master HX digital forsterker for ren lydkvalitet 

  • 7 høyttalere (2 med magnetisk væske), 8 forsterkere

  • Enkel Bluetooth®-tilkobling med NFC™ One touch

Høyttalertype
Superdiskanthøyttaler (topp): Ca. 19 mm i diameter x 2 / superdiskanthøyttaler (front): Ca. 19 mm i diameter x2 / Mellomtone: Ca. 50 mm i diameter x2 / Subwoofer: Ca. 94 mm i diameter x1
Utgangseffekt
154 W
Inngangs- og utgangsterminaler
Stereo minikontaktinngang, USB
Wi-Fi®
Ja
AirPlay
Ja
Chromecast innebygget
Ja
Spotify Connect
Ja

Hva finnes i esken?

Fjernkontroll, AAA-batterier (til fjernkontrollen), Strømledning, Rengjøringsklut, Verktøy for å ta av høyttalergitter

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler og priser

Dette mener andre brukere