SRS-XE200

Ta festen med deg og spre lyden

XE200 gjør at alle i rommet får den samme lydopplevelsen. I tillegg veier den lite og har en praktisk rem, slik at du kan ta med deg musikken uansett hvor du drar.

ALLE TRÅDLØSE HØYTTALERE

XE200 bærbar trådløs høyttaler i X-serien

SRS-XE200
Bilde av SRS-XE200 bærbar trådløs høyttaler i X-serien

orangebluesilverblack

Veil. pris

kr 1 800,00

(inkl. MVA)
Bærbarhet
Holdbarhet
Batteri
Samtalefunksjoner
Brukervennlighet
Bilde av person som danser
LIVE LIFE LOUD

Nyt livet på fullt lydnivå. Så samle alle vennene dine, skru opp musikken til fullt lydnivå og dans hele natten til en klokkeklar og fyldig lyd. Høyttalerne i X-serien lar deg nyte hvert eneste øyeblikk, arrangere fester du alltid vil huske, og nyte livet til det fulle.

Ta en kikk på høyttaleren SRS-XE200
Bedre lyd overalt 

XE200 har en Line-Shape Diffuser som gjør at musikken din når lenger, også til side for høyttaleren. I tillegg kan du enkelt ta den med deg hvor som helst, på grunn av den bærbare størrelsen og praktiske bæreremmen.  

Bilde av SRS-XE200 bærbar trådløs høyttaler i X-serien
To passive radiatorer

To passive radiatorer gjenskaper kraftige basstoner.

Stor lyd i en liten høyttaler

XE200 veier lite og er bærbar, slik at du kan ta den med deg hvor som helst. Og med en praktisk rem har du alltid kontroll på den.

Batteriikon
16 t batteritid og omgivelsesstøysensor

XE200 gir deg 16 timer med musikk når batteriet er fulladet, noe som betyr at én lading bør gi nok spilletid til en hvilken som helst fest. Og den unike mikrofonsensorteknologien med omgivelsesstøysensor fra Sony bidrar til å spare batteriet når du er ute.

Ikon for rask lading
Lad opp på et øyeblikk

Dårlig tid? Ingen fare. Hurtiglading gir deg 70 minutters avspillingstid etter kun 10 minutters opplading.

Ikon for Battery Care
Ta godt vare på batteriet

Battery Care-funksjonen bidrar til å unngå overlading, og holder batteriet i optimal form lenger. Denne funksjonen kan slås på i appen Sony | Music Center.

Bilde av en person med bærbar datamaskin og SRS-XE200 trådløs høyttaler i X-serien
Få bedre samtalekvalitet med ekkoreduksjon

Få bedre møter og samtaler med ekkoreduksjon. Dette gjør at to personer kan snakke i munnen på hverandre, uten at noen av dem klippes. Dessuten kan du dempe mikrofonen raskt med den praktiske MIC Mute-knappen rett på høyttaleren. Med flerpunktstilkobling kan to enheter være sammenkoblet samtidig.

Sony | Music Center

Optimaliser lydinnstillingene, velg spilleliste, gjør klar neste sang, og styr Party Connect. Styr enhetene dine rett fra telefonen med appen Sony | Music Center.

Ikon for appen Sony I Music Center
Bilde av råmaterialer
Bærekraft i tankene

Produktene er ikke bare laget for å være stilige, men også miljøvennlige. Det er brukt resirkulert plast som er spesialutviklet for Sony i de innvendige delene på XE200. Og den individuelle emballasjen for XE200 består av maks 5 % plastmaterialer. Dette viser hvor opptatt Sony er av å redusere miljøpåvirkningen fra produktene og prosessene sine.

Spesifikasjoner og funksjoner

XE200-høyttaleren sender lyd fra en liten, kompakt enhet. Med Line-Shape Diffuser får du bredere lydspredning og kan oppleve det kraftige lydtrykket og klarheten som X-Balanced Speaker gir – alt sammen i en bærbar høyttaler med en praktisk rem.
  • Bredere lydbilde med Line-Shape Diffuser

  • X-Balanced Speaker Unit gir kraftig og klar lyd

  • Vanntett og støvtett IP67-klassifisering

  • 16 timers batteritid og hurtiglading

  • Komfortabel rem gjør den lett å bære

HØYTTALERTYPE
Fulltone (Line-Shape Diffuser)
HØYTTALERSTØRRELSE
Fulltone: 42 mm x 51 mm
BATTERITID
Ca. 16 timer
INNGANGS- OG UTGANGSTERMINALER
USB Type-C
FREKVENSOVERFØRINGSOMRÅDE
20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling)
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere