X-serien, en ny høyttalerserie

LIVE LIFE LOUD

Nyt livet på fullt lydnivå - så samle alle vennene dine, skru opp musikken til fullt lydnivå og dans hele natten til en klokkeklar og fyldig lyd. De nye høyttalerne i X-serien lar deg nyte hvert eneste øyeblikk, holde fester du kommer til å huske for alltid og alltid leve livet til det fulle.

Skru opp moroa

Musikk er laget for å deles, og med X-serien kan du gjøre det med flere enn noensinne. Alle våre X-seriehøyttalere er spesielt utformet for å gi kraftig, romslig lyd uansett om du lytter innendørs eller utendørs, alene eller med en vennegjeng. Så, spørsmålet er egentlig: hvor vil du videre?

 Gjør som du vil

Du vil ha en høyttaler som passer på alle de forskjellige plassene du vil lytte, og til alle humør. Med X-serien kan du velge en høyttaler som passer perfekt til deg, med et stort utvalg av lydkvalitet, bærbarhet, holdbarhet og belysning.

SRS-XG300-høyttaleren sett forfra
SRS-XG300
SRS-XE300-høyttaleren sett forfra.
SRS-XE300
SRS-XE300-høyttaleren sett forfra.
SRS-XE200
SRS-XG500-høyttaleren sett forfra
SRS-XG500
SRS-XP700-høyttaleren sett forfra
SRS-XP700
SRS-XP500-høyttaleren sett forfra.
SRS-XP500
Innovativ teknologi for fyldigere lyd

Vi vil være nyskapende, og X-serien er intet unntak. Den X-balanserte høyttalerenheten er en unik måte å gi deg kraftig, romslig lyd og en bedre lytteopplevelse på. Det synes kanskje ikke, men med en gang du trykker på play, vil du høre forskjellen i hver takt.

Lengre høyttalerrekkevidde, bedre bass

En ikke-sirkulært membran, istedenfor den vanlige sirkulære membranen, maksimerer rekkevidden til høyttaleren og øker lydtrykket for mer kraft og dyp bass og reduserer driverutslag for mindre forvrengning og klarere vokaler. Ikke inngå kompromisser. Skaff deg en X-seriehøyttaler for å få et liv med god lyd.