Veil. pris

kr 3 000,00

(inkl. MVA)
72

4.1 basert på 72 kundeomtaler

36
21
8
2
5
Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Gjennomsnittlig

Design

God

Brukervennlig

God

Nyttigste som er positiv
0

Knallyd

WF-1000XM3 27.04.2020 av F S H

Veldig bra lyd. Komfortabel å bruke. God batterikapasitet. Software bør oppgraderes til siste versjon for mye bedre mikrofonkvalitet om du bruker de til ringing. Angrer på at jeg ikke har kjøpt trådløst tidligere

Hentet fra elkjop.no

0

0

Nyttigste som er kritisk
0

Bluetooth problem mot Samsung Galaxy Tab S3. SM-T820.

WF-1000XM3 26.02.2020 av bgs54

Bluetooth problem mot Samsung Galaxy Tab S3. SM-T820. Android. Finner ikke enhet. Har oppdatert software i Sony. Fungerer greit nok mot Huawei P30, men var problemer med software oppdatering. Forsøkte mange ganger, før det ble 100%

Hentet fra elkjop.no

0

0

72 brukeromtaler

0

Fornuftige funksjoner og kvalitet som gleder ørene

WF-1000XM3 28.06.2020 av SYOforSony

Da mine semitrådløse plugger hadde gjort sitt, var valget lett. Særdeles brukervennlige, kvass kvalitet på lyden gir ørene opplevelser helt i toppsjiktet på området

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

0

0

0

Gikk i stykker etter 2 uker

WF-1000XM3 24.06.2020 av slitenkar

Kjøpte denne og den høyre sluttet bare å funke. Så gikk det mange uker for saksbehandling og reperasjon før jeg fikk tilbake de samme som jeg sendte inn, så da er vel det bare å vente på om de går i stykker igjen

Lydkvalitet

God

Funksjoner

Dårlig

Design

Grei nok

Brukervennlig

God

0

0

0

Utrolig bra støydemping!

WF-1000XM3 16.06.2020 av Krasse Kai

Overrasket over hvor solid alt virker, bruker de hver dag i jobb som handtverker. Anbefales

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

god lyd

WF-1000XM3 15.06.2020 av Me89

Fantastisk god lyd. Lett å koble opp med bluetooth. Man må sette seg inn i de ulike funksjonene via en app på telefonen, men enkelt å ta i bruk. Det følger med mange ulike ørepropper, jeg hadde litt problemer med å finne noen som passer meg, så jeg tok noen jeg hadde fra et gammelt headset. Alt i alt veldig fornøyd. + Veldig god lyd med fin bass + Enkel i bruk + Fint å kunne styre de ulike funksjonene via en app + Støydemping - Veldig ømfintlig mot vind, må da bytte til wind noise reduction i app, litt styrete å skulle bytte dersom man er ute med skiftende værforhold. Men effektiv demping av vind - Passer ikke til løping - De kan føles litt tunge i ørene, så helt avgjørende at man finner propper som passer så de sitter ordentlig fast

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Ekstremt fornøyd!

WF-1000XM3 11.06.2020 av Crezle

For meg som allerede har en Sony WH-1000XM3 elsker at dette produktet har sine likheter som gjør den veldig lett og bruke. Støydemperen funker overraskende bra for å være in-ear! Komfort ville jeg sagt også er perfekt, fordi den kommer med et tilpasningskit i 4 forskjellige størrelser.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Gode saker

WF-1000XM3 09.06.2020 av hansa

Fungerer som forventet - dvs det er greie øretlf med relativt god lyd. Kan kanskje være litt vanskelig å få de til å sitte ordentlig for noen, ok for meg, men bruker de ikke under løping el. lign. Appen fungerer ok, men ikke mer enn ok. Kan ta litt tid å forstå den..

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Noe vanskeligheter med å koble til via Bluetooth til pc

WF-1000XM3 08.06.2020 av Inga

Mister tidvis lyden ved tilkobling til pc. God lyd ved bruk av tlf. Ellers enkle i bruk.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

En real opptur.

WF-1000XM3 06.06.2020 av Persen

En god handel. Opplevelse av kvalitet hele veien. Lyd, komfort, batteri og lader.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

God lyd

WF-1000XM3 04.06.2020 av Stine60

Veldig bra lyd og lang batteri tid. Litt store å ha i mine ører selv med de minste men går greit. Etuiet er litt stort for å ha lommen.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Dårlig

WF-1000XM3 21.05.2020 av AndyT1000

Veldig misfornøyd! Dårlig tilkobling til mobilen. Mister tilkoblingen mens jeg hører på musikk eller er i telefonsamtale. Når jeg snakker i telefonen blir stemmene til de jeg snakker med statiske. Får heller ikke lov til å heve kjøpet av power.

Lydkvalitet

Dårlig

Funksjoner

Dårlig

Design

Dårlig

Brukervennlig

Dårlig

0

0

0

som forventet

WF-1000XM3 07.05.2020 av e1900

disse virker bra og har det man trenger av funksjoner - behagelige

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Utmerket kvalitet

WF-1000XM3 04.05.2020 av Ali 1

Strålende produkt, fungerer utmerket. Bra komfort og lyd

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Knallyd

WF-1000XM3 27.04.2020 av F S H

Veldig bra lyd. Komfortabel å bruke. God batterikapasitet. Software bør oppgraderes til siste versjon for mye bedre mikrofonkvalitet om du bruker de til ringing. Angrer på at jeg ikke har kjøpt trådløst tidligere

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Små i størrelse, Store i lyd

WF-1000XM3 26.04.2020 av Kari27

De bruker lite plass, lyden er helt fantastisk, kansellere all støyet rundt deg men du kan fortsatt høre stemmer. Det er veldig praktikks så hvis noen hører deg så får du det med. Noe som jeg liker veldig godt er at jeg kan bruke Google Assistant til å spille musikk. Så alt jeg trenger er å ta dem ut av boksen spørre Google til å begynne å spille musikk og vips så spiller den musikk uten å ta på mobilen.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Kjempegode og enkle i bruk.

WF-1000XM3 07.04.2020 av Espen1960

Kjøpte disse for to uker siden og de holder hva de lover. De brukes hver dag. Battritiden er topp. Enkle i bruk og passformen på ørepluggene er glimrende

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Positiv

WF-1000XM3 30.03.2020 av Gammeleril

Bra lyd fra musikk, men ved tale kan det bli endel skurring på linja, har en huawei p30 pro

Lydkvalitet

Gjennomsnittlig

Funksjoner

God

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

0

0

0

Praktisk i bruk med flere godt funksjoner.

WF-1000XM3 30.03.2020 av Tiname

Brukes hver dag til musikk, lydbøker og når jeg prater med venner og familie på mobil. God lyd, bra støyreduksjon og god batteritid.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

God lyd!

WF-1000XM3 12.03.2020 av Pragmo00

Kjøpte disse for et par uker siden og angrer ikke et sekund! Lyden er kjempegod, støydempingen er bra. Litt negative ting er at de «kobler ut» mens jeg hører på musikk. Kun for et lite sekund eller to og kun innimellom. Ikke nok plagsomt til at jeg vil bytte de ut, men nok til å irritere seg over det. Noe avansert app for å styre de, men det må til for å kunne stille de inn slik som hver enkelt vil ha. :) Mine ører og ørepropper er aldri helt venn. Disse er greie å ha i ørene og føler ikke at jeg må justere de i øre hele tiden som med AirPods, eller andre in-ear propper. Disse ble mitt valg ovenfor WH-1000XM3 som virket så «vinglete» når jeg prøvde de i butikken, og skuffer ikke.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Tipp topp

WF-1000XM3 07.03.2020 av VIF Hansen

Utrolig bra. Står til forventningene Bra lyd. Holder all støy ute.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Knall lyd!

WF-1000XM3 06.03.2020 av tandis

Bruker den på jobb og trening. Står til forventningene.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Litt å sette seg inn i

WF-1000XM3 03.03.2020 av Nickern

Flotte ørepropper, god lyd, men det tok meg litt tid å sette meg inn i funksjonalitetene i den tilhørende appen for å få til så bra lyd som de skal ha. Nå er lyden i midlertid helt strålende, og det er ikke vanskelig, mulig jeg bare er litt treg. Jeg opplever også at noise cancelling funksjonen ikke er like god som i øreklokkene, men det må man vel bare regne med. For øvrig bruker jeg de mens jeg trener, selv om de ikke er designet for dette, og har ikke opplevd noe problem med dette! Jeg skulle også sett at Elkjøp førte ekstra ørepropper, selv om det følger med rimelig mange skulle jeg gjerne hatt mulighet til å kjøpe til flere som passer øret mitt enda bedre.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Meget bra!

WF-1000XM3 02.03.2020 av Sturefender

Svært god lyd og komfort. Støydemping funker svært bra. Anbefales

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

enkel og grei å ha i øret

WF-1000XM3 26.02.2020 av Plah

Jeg har brukt disse jevnlig hjemme og når jeg er ute å går, først var jeg redd for å miste dem, med det var ingen fare alikevell

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Gode øreplugger

WF-1000XM3 26.02.2020 av LarsMN

Jeg har nå hatt proppene i litt over en uke, og er strålende fornøyd. Proppene var super-enkle å sette opp, og fungerte med en gang. Det var også enkelt å bytte "øre-puter" til passelig form. God og riktig lyd, veldig god bass (til å være ørepropper) og jevnt over god kvalitet. Jevnt over strålende fornøyd, har aldri hatt så gode øreplugger før!

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Fungerer utmerket

WF-1000XM3 26.02.2020 av SteinarO

Jeg bruker hodetelefonene daglig, og er storfornøyd! Ladeetuiet er akkurat lite nok til å passe godt i lommen, og gir en rask ladeeffekt. De er enkle å bruke, og kobler seg raskt til. Batterikapasiteten er mer enn bra nok så lenge jeg legger de i ladeetuiet hver gang jeg tar de ut. Jeg synes ikke støydempingen fungerer optimalt, men mistenker at det er fordi jeg ikke har funnet de rette proppene. Adaptive Sound Control-funksjonaliteten fungerte derimot dårlig. Det kommer en irriterende lyd hver gang den skifter mellom de forskjellige modusene. Jeg har ikke klart å finne ut hvordan (eller om det i det hele tatt går an) å skru av den lyden, så det endte med at jeg skrudde av hele funksjonaliteten.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Bluetooth problem mot Samsung Galaxy Tab S3. SM-T820.

WF-1000XM3 26.02.2020 av bgs54

Bluetooth problem mot Samsung Galaxy Tab S3. SM-T820. Android. Finner ikke enhet. Har oppdatert software i Sony. Fungerer greit nok mot Huawei P30, men var problemer med software oppdatering. Forsøkte mange ganger, før det ble 100%

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Topp!

WF-1000XM3 24.02.2020 av HaaKaa

Leverer på alle funksjonene, god lydkvalitet og enkel i bruk. Lite utestående. Fungerer også bra på iOS

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

God lyd

WF-1000XM3 21.02.2020 av larsaks

Jeg har brukt produktet nesten hver dag. Lyden og støydempingen er fantastisk og de sitter godt i øret.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Enkel i bruk

WF-1000XM3 18.02.2020 av SAM79

God lyd bruker det ofte, mange muligheter for å få de til å passe i dine ører

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Funksjonalitet som tar liten plass

WF-1000XM3 16.02.2020 av KristofferVN

Kjøpt denne forrige uka og den har fungert supert hittil. Kjempegod lyd med overraskende god støydemping. Egner seg like godt på toget som på flyet.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Ikke som forventet

WF-1000XM3 13.02.2020 av oddioslo

Ørepluggene føles som ikke sitter skikklig, føles som de vil falle ut. Videre har de ikke god telefonmikrofon, den ndre parten har vansker med å høre meg. En annen ting som også er irriterende er at en ikke kan justere lydnivå på pluggene. Ellers er lyden god. Men skulle jeg kjøpt nye idag, ville jeg vurdert andre.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Enkelt å bruke, ganske bra lyddemping

WF-1000XM3 08.02.2020 av the K

Bra lyddemping og god lydklang, digget de fordi de er trådløs

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Blant de beste proppene

WF-1000XM3 28.01.2020 av Abdurj

Normal trives jeg best med around ear hodetelefoner, men gjorde et unntak da jeg ønsket å teste ut disse. + Lydkvaliteten er beste jeg har hørt blant trådløse in-ear. Ganske så fyldig, uten å overdrive noen av elementene. Har i tillegg oppskalering av lyd, så om man ikke har full kvalitet på lydfilene så kan dette hjelpe. Støydemping med to mikrofoner som fanger lyd og en egen prosessor som behandler informasjon. Men husk å være litt realistiske i forventningene her. Støydempingen på in-ear propper er ikke så bra som around ear (eksempelvis Sony WH-1000XM3) + Passformen og vekta er bra. De er ca 3g tyngre enn Apple AirPods Pro, men det er ikke veldig merkbart. Følger med flere type endestykker slik at de lett kan tilpasses øret. De er ikke akkurat laget for å løpe med, men de faller heller ikke ut bare du nyser. + Touchflatene er enkle å bruke da de er ganske store, og kan tilpasses gjennom sony sin app. Kan tilpasses for å styre alt fra musikkavspilling til google assistent. + Batteritiden på disse er ganske bra, og med normal bruk holder de lenge. Lades også raskt. Det er forskjellige "moduser" der den oppdager om du sitter-går-jogger-transport. Det kan stilles inn hvor mye støydemping som er ønsket og den kan automatisk bytte mellom modusene. Det kjedelige er at hver gang den bytter så gir den et akustisk signal i form av pip i øret. Kan stilles in slik at den ikke bytter umiddelbart, men venter litt, som når bussen for eksempel stopper på holdeplassen så bytter den ikke med en gang. Har foreløpig ikke sett mulighet til å skru av lyden, men kan skru av automatisk bytte av modus. Kan kanskje fikses med oppdatering men pr d.d. er det slik. Nei, de er ikke vanntette. Ja, de tåler at det faller noen regndråper på de, men ikke hopp ut i et basseng med de. Fin opplevelse med disse.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Enkle og gode

WF-1000XM3 22.01.2020 av Torsteingut

Kjøpte denne for noen uker siden, og de har blitt brukt mye. Det er god lyd og kjempegod støy-demper funskjon. Det er supert når du bruker kollektiv og flyr, og det er disse gode på. Sitter godt i øret, siden det følger med 6 extra knotter som du kan skifte ut viss det skulle være nødvendig. Fine farger på både headsett og etui. Knallbra og kan anbefales.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Anbefaler

WF-1000XM3 22.01.2020 av Vlad99

Nyttige funskjoner og veldig bra lyd for trodløse hodetelefoner. Også veldig komfortable og faller ikke ut av ørene mens man beveger seg mye.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Veldig fornøyd!

WF-1000XM3 22.01.2020 av CrisG

Jeg kjøpte dette produktet for bare noen dager siden, men har ivrig testet de. I går laget jeg mat under vår bråkete ventilator, men hørte absolutt ingenting annet enn musikken. Syns passformen er god, og er også fornøyd med lyden. Jeg har eget headset til trening, så kan ikke si noe om hvordan de er ifht. det. Litt sensitiv touch på de, men ellers enkle å sette opp og ta i bruk. Veldig fin design er jo også et pluss. Sist men ikke minst fikk jeg god hjelp og forståelse hos selger i butikk :)

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Bra lyd og støydemping

WF-1000XM3 21.01.2020 av FornøydFyr

Jeg har hatt disse en uke nå. De har veldig god lyd og jeg er fornøyd med støydempingen. Det eneste jeg kan trekke de ned for er at boksen er litt stor, og at de med det første var vanskelige å plassere i ørene mine.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Passer ikke til alles ører

WF-1000XM3 20.01.2020 av hegeme

Etter å ha kjøpt disse, har sønnen min brukt dem masse og er veldig fornøyd. MEN, dem passa ikke inn i mine ører, selv ikke med så mange alternative propper som medfølger. Litt trist at det ikke fins noen måter å prøve dem på på forhånd

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Utrolig gode øreplugger

WF-1000XM3 17.01.2020 av Sweep

Lyden på de er veldig bra og overanskende god lyddemping

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Over forventning godt produkt

WF-1000XM3 16.01.2020 av TeGeOeMGe

Har brukt disse daglig i snart 1 måned. Hvis jeg skal starte med det negative, er det ikke noe jeg kan sette fingeren på. Jeg var klar i forkant over at disse ikke egner seg til telefonsamtaler og at de har begrenset batterilevetid. Det som er fantastisk, er den gode støyreduksjonen og den gode lydkvaliteten i en så pass liten forpakning.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Enkel i bruk men kan ikke snakke i telefonen med de i, ingen hører meg..

WF-1000XM3 15.01.2020 av Stino

Etter at jeg kjøpte dette produktet har jeg brukt det masse. Har til og med fått lyst til å ta buss i stedet for å kjøre bil slik at jeg kan bruke de. Kan vel derfor sies å være et miljøvennlig produkt, haha :)

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Ikke helt overbevist!

WF-1000XM3 10.01.2020 av kent1993

Jeg kjøpte disse øreproppene i romjula, og har fra før Sony headset som jeg er Utrolig fornøyd med. App'en er utrolig enkel og fin å bruke. Batteritiden er uten tvil mer enn det noen vil trenge, enda ikke klart å tømme de. Lyden er har god kvalitet, kanskje litt lav lyd. Støydempingen er dårlig, kjøp heller Sony sitt headset! Har merket tull med tilkobling, detter ut og hakker i musikken (noen ganer). Alt i alt er det et fint produkt om du skal bruke de til å snakke i telefonen/høre på musikk mens du er på tur. Om det er støydemping du er ute etter, så må du gå for et headset! Skulle jeg kjøpt på nytt ville jeg nok kanskje gått for noen billigere uten støydemping.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

veldig fornøyd

WF-1000XM3 07.01.2020 av Rystad

Veldig fornøyd, god lyd og fin passform, blir å anbefale denne videre

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

0

0

0

Fantastisk lyd kvalitet og enestående noise cancellation

WF-1000XM3 04.01.2020 av Einherjer79

Disse brukes daglig og er verdt hver krone. Jeg har den første versjonen av disse, som sleit med både dårlig batteri kapasitet og tildels dårlig lydkvalitet, men med disse er begge de problemstillinger historie. Grunnen til 4 stjerner frfmfor 5, er manglende mulighet for å koble til flere enheter samtidig, da jeg veksler mellom ipad og telefon

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Fantastisk lyd!

WF-1000XM3 31.12.2019 av Piere57

Det jeg liker best er at det er så god komfort og de faller ikke ut av ørene.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Veldig enkelt og bruke.

WF-1000XM3 31.12.2019 av Evetaas

Kjøpte disse for ca 2 uker siden. Sitter veldig godt i ørene, jeg har øreform som ikke passer ipods, buds osv, de faller bare ut. Kanon bra lyd. Litt støy vist man jogger eller det blåser ute, dette fikset jeg med å bruke lue eventuelt slå av støyreduksjonen. Veldig fornøyd!!!

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Sony hodetelefon

WF-1000XM3 27.12.2019 av Ghayth

Eg bruke den masse på trening, eg hadde før Apple airpods men den er mye mye bedre lyd og kvalitet

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

God lyd og støydemping

WF-1000XM3 19.12.2019 av Snurrebassen

Kjempe fornøyd ! God passform , god lyd og god støydemping . Bra batteritid hva mer kan en ønske seg :)

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Enkel i bruk

WF-1000XM3 18.12.2019 av Kubbikken90

Den passer perfekt for mitt bruk, kjøpte den for å ha litt bakgrunn musikk på jobben. Der jeg trenger og høre folk snakke og i stille stunder, så er den perfekt. Bra man kan bruke bare en av de mens den andre lader og at man har et øre fri, samt at den har både "ambient sound" som gjør at man hører folk som snakker til deg. Og ikke minst god batteritid på de :)

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Meget behagelige og god lyd

WF-1000XM3 15.12.2019 av Britt73

Jeg har nå brukt øreproppene i en mnds-tid. Er meget fornøyd. Har brukt dem mest til trening. Proppene sitter godt i mine ører og gir utsøkt lyd. Ved bruk av andre propper har jeg etter kort tid blitt «sliten» og sår i ørene. Dette er ikke et problem med disse. Er så langt Meget godt fornøyd. Har dessverre enda ikke testet dem på bruk ved telefonsamtaler.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Enkel i bruk, bra lyd, super ANC

WF-1000XM3 13.12.2019 av Torleif93

Brukt mye etter kjøp. Kombo av bra batteritid, god lyd og fantastisk ANC gjør de tilnærmet uvurderlige i hverdagen.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

God lyd

WF-1000XM3 12.12.2019 av Majaal

Bruker de hver dag og liker kvaliteten godt. Har hatt et tilfelle hvor bluetoothen hoppet av flere ganger i løpet av kort tid. Var vanskelig å finne riktig øretupper som passet godt, det påvirket jo lydkvaliteten også, men så fort jeg fant ut hvilke som passet godt så ble lyden bedre. Litt plagsomt med at appen kun kan brukes når øreproppene er i bruk, og at den automatisk går til noise cancelling.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Vindstøy?

WF-1000XM3 11.12.2019 av Opti

Er veldig fornøyd med lyd og passform...Kunne kansje sutte enda litt bedre men funger helt greit. Det som kansje irriterer litt er om der er litt vind suser det en del i disse...Mulig der er en funksjon jeg ikke er klar over men om noe, var det det eneste negative.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Fantastisk lyd og sitter behagelig.

WF-1000XM3 11.12.2019 av BT55

Bruker proppene både hjemme, i kontorfellesskap, på tog og fly. Veldig funksjonelle. Jeg er opptatt av god lyd når jeg lytter til musikk og disse er nydelige! Støyreduksjon fungerer best når du har prøvd deg frem til riktige puter som tetter godt. Flystøy blir ikke totalt borte, men deilig dempet. Innstiller seg på omgivelser, men det fungerer ikke optimalt og da må du stille det manuelt i appen. Opplever noen ganger at modus kan endre seg midt under en tog- eller flytur, uten at jeg skjønner hvorfor. Er så fornøyd at nå får kona de samme til jul! Hysj

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

God lyd, men.....

WF-1000XM3 11.12.2019 av HFH86

God lyd, men litt kronglete å bruke i forhold til Apple sine. Mulig det bare er en tilvenningssak. Litt for stort etui.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Glimrende

WF-1000XM3 11.12.2019 av Tuborn 1

Veldig bra batteri Enkel å bruke Fantastisk bra lyd Relativt bra støydemping

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Enkel å bruke og fint design

WF-1000XM3 11.12.2019 av Kari88lo

Gode propper og bra kvalitet på lyd. Men den hopper seg av og på Bluetooth når jeg hører på. Men totalt sett veldig bra:)

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Kjempe god 360° lyd

WF-1000XM3 11.12.2019 av Per Helge 123

Har brukt produktet i en måned nå er veldig fornøyd med lyden ved spilling av musikk. Som handsfree til tlf er de helt ubrukelig.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Lyden og noice cancelling ok, men å snakke!

WF-1000XM3 09.12.2019 av Thedragon1dan

Fikk denne i gave. Lyden og noice cancelling fungerer greit, men det å snakke med folk over telefonen eller andre sosiale medier er helt uholdbart. Har sendt melding til Sony om hjelp, men venter fortsatt(1,5 uke etterpå).

Lydkvalitet

Gjennomsnittlig

Funksjoner

Dårlig

Design

Gjennomsnittlig

Brukervennlig

God

0

0

0

For en lydkvalitet!!!!

WF-1000XM3 05.12.2019 av SonyReview

The good: - Lyd - Teknologi (App og touchfunksjoner) - 6t+ battertid med ANC - Komfortabel The bad: - Ingen IPX rating. Tørr ikke å bruke dem i regnet. - Stor case Jeg må gi den 5 stjerner for dette er imponerende for å være fully wireless. Ikke kjøp hvis du er opptatt av trening og pleier å være ute i regnvær.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Sitter ikke i øret

WF-1000XM3 02.12.2019 av Sommerfugl90

Ekstremt skuffet over disse og noise cancellingen. Har prøvd alle proppene, men sitter ikke i øret og er store. Går ikke ann å ligge på siden med de. Angrer på kjøpet og håper de kan byttes. Sitter veldig dårlig i øret, angrer på kjøpet.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Veldig bra lyd

WF-1000XM3 07.11.2019 av Kris98

Veldig bra lyd og støydemping, litt vanskelig å få de til å sitte skikkelig noen ganger.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Gode til hverdagsbruk

WF-1000XM3 07.11.2019 av Løpeliv

Egner seg ikke så godt til trening (i mitt tilfelle løping), da de glir lett ut av ørene.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Faller lett ut av ørene

WF-1000XM3 31.10.2019 av Elin SL

Lyden er fin, men jeg synes det er irriterende at de lett faller ut av ørene.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Strålende fornøyd!

WF-1000XM3 29.10.2019 av Rocken92

Synnsyk bra lyd for å være in-ear! da jeg vanligvis bare bruker headset låter disse knallbra! Eneste minuset er mikrofonen i telefon samtaler er dårlig på buss/vind etc Men kjøpte disse pga lyd! Anbefales !

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Bra lyd

WF-1000XM3 06.10.2019 av PHL1

Har hatt disse øreproppene i ca. en uke nå. Har stort sett brukt dem på telefonen min og er veldig fornøyd med hvordan dem fungerer der. Det er god lyd, enkelt oppsett og passer fint i mine ører. Det som gjør at jeg setter karakter 3 er at de ikke fungerer med Windows 10. Når du kobler dem til en datamaskin så finner du enheten, men paringen gjør at du kun får mikrofonen til å virke. Dette er meget dårlig da man burde kunne forvente at disse hodetelefonene skal kunne fungere med alle bluetooth enheter.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Faller ut etter 1 minutt

WF-1000XM3 29.09.2019 av Ti juan

Får disse ikke til å sitte i øret. De faller ut etter 1 min. eller hvis jeg beveger hodet. Leverer disse tilbake.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

god lyd

WF-1000XM3 28.09.2019 av palmern68

bra lyd men henger seg litt opp må restartes noen ganger men ellers kjempe fornøyd

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Gjennomsnittlig

Design

Utmerket

Brukervennlig

Gjennomsnittlig

0

0

0

Bra lyd men flere irritasjonsmomenter

WF-1000XM3 27.09.2019 av Svenno99

Har brukt disse i ca 1 mnd. med en iPhone X Max og er passe fornøyd. Kommer fra Apple Airpods(v1), og hva gjelder lyd så kan det ikke sammenlignes, men nå skal det sannsynligvis ikke så mye til for å slå Airpods på lyd. Noise cancelling fungerer... sikkert bra til å være små plugger som sitter i ørene. Brukt på fly og er fornøyd. Den høyre proppen kommer litt borti øret med selve enheten, noe som var ubehagelig helt i begynnelsen men som jeg nå tydeligvis har vent meg til ettersom jeg ikke merker så mye til det lenger. Så var det småtingene da: De fungerer dårlig som handsfree, dvs for motparten høres det ut som om du er langt unna telefonen når du snakker. Når telefonen ringer tar jeg ut disse og putter inn Airpodsene istedenfor. Lyden har noen ganger en tendens til å legge seg mer over til høyre eller venstre plugg. Må ta de ut og inn for at de skal "resette" seg. Noen ganger tendenser til svak hakking og "artifacts" i lyden. Når bruker Google Play Music skjer det ofte at spilleren stopper etter noen sekunder hver gang man trykker på play. Må da lukke appen helt, ta proppene inn og ut, for at det skal fungere igjen (skjer ikke med Airpodsene). Dårlig kontakt med telefonen når det gjelder funksjonsknappene på pluggene. Ikke regn med noe umiddelbar respons når du trykker på disse, og ofte fungerer de ikke i det hele tatt. Det virker som om en del av funksjonaliteten blir styrt via Sony-appen man må installere på telefonen, og hvis denne ikke klarer å kjøre i bakgrunnen så lager det trøbbel (dette er kun min opplevelse/teori). Skal jeg komme med en konklusjon så må det være at kjøp disse kun hvis du ønsker bra lyd, noise cancelling OG portabilitet. De er supre å ha på offentlig transport f.eks. Ikke kjøp hvis du ønsker å bruke dem til å prate i eller vil ha like sømløs operasjon som med Airpods. Til den prisen har man også ganske mye å velge i.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Super lyd

WF-1000XM3 15.09.2019 av Jansjømann

Kjøpte disse etter å ha angret på et annet sett fra en kjent Dansk produsent. Veldig bra bass. Sitter bra i øret. Enkle å pare og stabil tilkobling. Liker godt at sporet som spilles av går i pause om du tar ut en propp. Veldig bra deal til fornuftig pris.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Good, but not brilliant.

WF-1000XM3 11.09.2019 av Olers

Used for a couple of weeks. Batterytime disappoints me with about 2-2.5hours. Sound quality is not superb, but I guess what one can expect from true wireless earbuds. It will satisfy the average user. I think the sound lacks balance between the frequencies and gives a somewhat unnatural sound. They also dont fit very well in my ear canals, I will try with third party comply foam tips. I do however find the active noise canceling quite good. The price is to high for what you get. If the battery lastet longer I would give it a better review.

Lydkvalitet

Gjennomsnittlig

Funksjoner

God

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

0

0

0

Topp propper

WF-1000XM3 06.08.2019 av max1176

Brukt disse proppene i 2 dager nå og jeg er veldig fornøyd, god lyd og super batteritid. Syns også noice cancelingen er overaskende bra i noe så smått som disse

Hentet fra elkjop.no

0

0