WF-1000XM3

Only music. Nothing else.

Sett verdenen utenfor på pause – dette handler om deg og musikken din. Ingen støy, ingen ledninger, ingen forstyrrelser. Bare enestående lyd, avansert støyreduksjon og timevis med ren lyttefrihet.

HELT TRÅDLØS

WF-1000XM3 – trådløse hodetelefoner med støyreduksjon

WF-1000XM3
Bilde av WF-1000XM3 – trådløse hodetelefoner med støyreduksjon

silverblack

Veil. pris

kr 3 000,00

(inkl. MVA)
WF-1000XM3-hovedfunksjoner
Avansert støyreduksjon

Støyreduksjonsteknologien til WF-1000XM3 er den mest avanserte noensinne i helt trådløse hodetelefoner med HD-prosessoren vår for støyreduksjon QN1e. Så du kan fordype deg helt i musikken.

Produktbilder og utvidet visning av WF-1000XM3-hodetelefoner
Dobbel støysensorteknologi

To mikrofoner, en feedforward- og en feedbackmikrofon, på hodetelefonenes overflate fanger inn flere av lydene i omgivelsene dine, uansett om det er flystøy, bytrafikk eller kontorprat. 

HD-prosessor for støyreduksjon – QN1e

Når HD-prosessoren vår for støyreduksjon QN1 fanger inn omgivelseslyden, begynner den å jobbe. Den reduserer ikke bare mye mer støy over nesten alle frekvenser, den brukes også mindre strøm.

Detaljbilde av kretskort med HD-prosessoren for støyreduksjon QN1
Enestående lydkvalitet

WF-1000XM3-øreproppene har avansert lydteknologi og gir deg ikke bare støyfri lytting, men også enestående lydkvalitet.

Nærbilde av WF-1000XM3-ørepropp som viser en 6 mm driverenhet
6 mm driverenhet

En liten og avansert driverenhet på 6 mm sitter på innsiden av hodetelefonene og leverer fyldig, klar og omfattende lyd.

Logo for HD-prosessor for støyreduksjon QN1e fra Sony
HD-prosessor for støyreduksjon – QN1e

Den avanserte HD-prosessoren for støyreduksjon QN1e kombinerer digital støyreduksjon, 24-biters lydsignalbehandling og en digital-til-analog-konverterer med en hodetelefonforsterker. Resultatet? Fantastisk lyd uten forstyrrelser.

DSEE HX-logo
Oppskaler digital musikk med DSEE HX

Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) oppskalerer komprimerte digitale musikkfiler og tar dem nærmere høyoppløselig lyd. 

Helt trådløs teknologi

WF-1000XM3-hodetelefonene med støyreduksjon gir deg trådløs frihet med trådløs Bluetooth®-teknologi og en ergonomisk passform som føles behagelig hele dagen.

Perfekt til TV-serier, filmer med mer

Ser du på videoinnhold på smarttelefonen eller nettbrettet? Den avanserte trådløse tilkoblingen til WF-1000XM3 synkroniserer det du ser på skjermen med det du hører på hodetelefonene for å gi deg en bedre visningsopplevelse.

WF-1000XM3-hodetelefoner, magnetisk ladeetui og Xperia-smarttelefon på et trebord ved siden av en bok og et par briller, glassbeger og en keramikkvase
Illustrasjon som forklarer hvordan den nye Bluetooth-brikken sender lyd til høyre og venstre øre samtidig

(A) WF-1000X – V-til-H-BT-overføring.
(B) WF-1000XM3 – samtidig V/H-BT-overføring

Stabil, pålitelig Bluetooth®-tilkobling

En Bluetooth-brikke som sender lyd til venstre og høyre øre samtidig, kombinert med optimalisert antennedesign, gir stabil tilkobling og fantastisk lytteopplevelse. Kort lydforsinkelse gir også en god opplevelse når du ser på video.

Optimalisert antennedesign

Hodetelefonenes Bluetooth®-antenne har en optimal plassering, noe som gir deg enda bedre dekning. Dette gjør signalet sterkt, slik at du kan strømme uten avbrudd.

Bilde som illustrerer WF-1000XM3-øreproppenes optimaliserte antennedesign.
Utviklet med en sikker og stabil passform
Bilde som illustrerer WF-1000XM3-øreproppenes ergonomiske Tri-hold-struktur.
Ergonomisk Tri-hold-struktur

Øreproppene med støyreduksjon har et ergonomisk design som kommer i kontakt med tre ulike deler av øret, slik at du får en trygg og komfortabel passform.

Bilde som viser WF-1000XM3-øreproppenes gummioverflate med høy friksjon.
Gummioverflate med høy friksjon

En gummioverflate med høy friksjon gjør at øreproppene med støyreduksjon sitter godt på plass i øret, slik at de ikke uventet faller ut.

Produktbilde av WF-1000XM3-hodetelefoner med ladeetui, USB-C-kabel og et utvalg ørepropper.
Alt du trenger

Med tre Triple Comfort Earbuds-størrelser og fire størrelser på lange ørepropper i hybridsilikongummi kan du finne en perfekt passform til ørene dine og få best mulig lydkvalitet og redusere utendørsstøy. Det følger også med en USB-C-ladekabel i esken.

Ikon for 24 timers batterilevetid
Opptil 24 timers lytting   

Når hodetelefonene er helt oppladet, har de nok strøm til seks timers bruk, og det praktiske ladeetuiet kan lade enheten opptil tre ganger til for å holde deg i gang hele dagen. Det blir opptil 24 timers støyfri lytting. Hvis du slår av støyreduksjonen, kan du lytte enda lenger. Med en full lading får du åtte timers lytting, med ytterligere tre ladinger i ladeetuiet får du opptil 32 timers avspillingstid.

Ikon for 10 min lading / 90 min avspilling.
Hurtiglading når du trenger det

Noen ganger trenger du musikk raskt. Så hvis hodetelefonene går tomme for batteri, kan en hurtiglading på ti minutter i ladeetuiet gi deg opptil 90 minutters avspillingstid. 

Bilde av WF-1000XM3-ørepropper som legges i det magnetiske ladeetuiet.
Praktisk magnetisk ladeetui

Sett hodetelefonene med støyreduksjon i ladeetuiet, så klikkes de på plass takket være en magnetisk innvendig utforming. Lad opp enheten raskt og enkelt med en USB-C-kabel for å gjøre den klar for nok en dag med lytting.

Illustrasjon av hånd og finger som berører en knapp
Snakk med ett trykk med rask oppmerksomhet

Plasser fingeren over øreproppen for å dempe volumet og slippe inn lyd fra omgivelsene. Slik kan du prate med noen uten å ta av hodetelefonene. Intuitiv berøringskontroll gir deg enkel kontroll. Trykk på venstre ørepropp for å bytte fra støyreduksjon til omgivelseslyd. Du kan angi ulike alternativer, for eksempel Google Assistant, Amazon Alexa og musikkvolumkontroll, på hver ørepropp med Sony | Headphones Connect-appen.

Adaptiv lydkontroll justeres automatisk etter hva enn du gjør

Sony | Headphones Connect-appen har adaptiv lydkontroll, en smart funksjon som automatisk registrerer hva du gjør, for eksempel om du reiser, går eller venter. Deretter justerer den innstillingene for omgivelseslyden etter dette. Du kan også tilpasse innstillingene etter egne ønsker.

Illustrasjon av adaptiv lydkontroll som viser taxi- og bussikoner med ordet «Transport» og støyreduksjonsfunksjonen fremhevet
Reising

Dra på tur uten forstyrrelser, og la deg oppsluke av musikken uten bakgrunnsstøy.

Illustrasjon av adaptiv lydkontroll som viser gå-ikoner, med ordet «Walking» og omgivelseslyd 20-funksjonen fremhevet
Til fots

Vær oppmerksom på omgivelsene dine fra gaten til kontoret, samtidig som du lytter til musikk.

Illustrasjon av adaptiv lydkontroll som viser sitte- og stå-ikoner, med ordet «Staying» og støyreduksjonsfunksjonen fremhevet
Venting

Hør viktige kunngjøringer mens du venter, og reduser bakgrunnsstøy.

Hodetelefoner som reagerer på deg

En nærhetssensor i hver ørepropp kan registrere om du bruker én av dem eller begge og justere avspillingen deretter.

Illustrasjon av person som tar en ørepropp ut av øret
Sett musikken på pause

Hvis du tar ut en av øreproppene, settes musikken automatisk på pause på begge sider.

Illustrasjon av noen som setter en ørepropp inn igjen i øret
Gjenoppta avspilling

Hvis du setter øreproppen inn i øret igjen, gjenopptas avspillingen automatisk.

Sony | Headphones Connect-appens logo
Ha kontroll på lyttingen

Juster styrken på bakgrunnstøyen og angi at du bare skal høre stemmer, med Sony | Headphones Connect-appens kontroll av omgivelseslyd. Med Equalizer-funksjonen kan du også tilpasse lydnivåene etter musikken.

Bli smartere med taleassistenten du foretrekker

Google Assistant, Amazon Alexa og Siri

Gå gjennom dagen med hjelp fra taleassistenten. Nyt underholdning, kom i kontakt med venner, få informasjon, lytt til musikk og varsler, angi påminnelser og mye annet.

Logoer for Google Assistant og Alexa built-in
Ikon for håndfrie samtaler
Klarere håndfrie anrop

Samtalen flyter lett med enkel håndfri oppringning. WF-1000XM3-hodetelefonene har klar vokalkvalitet, og du kan besvare og foreta anrop ved å bruke en eller begge øreproppene. Dette gjør at du kan veksle mellom å lade og høre anrop klart og tydelig i bråkete omgivelser.

Moderne klassisk stil

Enheten har en elegant og diskré stil, fra hodetelefonenes stilrene og minimalistiske utseende til ladeetuiets taktile og avanserte utførelse.

Produktbilde av WF-1000XM3-ladeetui i et utvalg farger.
Velg favorittfargen din

WF-1000XM3-hodetelefonene og -bærevesken har en rekke ulike farger som passer til stilen din.

Sertifisert hodetelefon for personlig opplevelse

Med 360 Reality Audio-sertifiserte hodetelefoner og Sony | Headphones Connect-appen kan du gjøre opplevelsen din perfekt ved å analysere øreformen og få den ultimate oppslukende musikkopplevelsen .

En personlig kinoopplevelse

Med BRAVIA XR™ og trådløs WLA-NS7-sender

Nyt en spennende Dolby Atmos®-opplevelse og 360 Spatial Sound som tilpasser seg ørene dine med BRAVIA XR og disse hodetelefonene ved hjelp av den trådløse WLA-NS7-senderen.  

Mann som sitter på en sofa i en stue og lytter til hodetelefoner med trådløs sender
360 Spatial Sound Personalizer

Med Sony | 360 Spatial Sound Personalizer-appen får du en lydopplevelse som er optimalisert for deg. Appen registrerer og analyserer øreformen din, slik at hodetelefonene kan opprette ditt eget personlige romlige lydfelt når den er paret med BRAVIA XR-TV-er.

Trådløs WLA-NS7-sender med hodetelefoner på et skap, koblet til en veggmontert BRAVIA TV
Dolby Atmos-opplevelse

Når en trådløs WLA-NS7-sender fra Sony er koblet til en BRAVIA XR-TV, kan hodetelefonene dine opprette et ideelt fantomhøyttaleroppsett rundt deg slik at du kan nyte Dolby Atmos-opplevelsen. Fordyp deg i handlingen og kjenn på at du er i hjertet av handlingen.

Artist_connection
Prøv eksempelmusikk på demospilleren ved å laste ned Artist Connection-appen

Spesifikasjoner og funksjoner

Sony anbefaler at du alltid oppdaterer enhetene dine med den seneste programvaren. Varsler om programvareoppdateringer samt selve oppdateringen mottas i Sony Headphones Connect-appen som er tilgjengelig for gratis nedlastning i Google Play og i Apple App Store.
  • Digital støyreduksjon med HD-prosessor for støyreduksjon QN1e og dobbel støysensorteknologi

  • Helt trådløst design med BLUETOOTH®-teknologi

  • Lytt hele dagen med opptil 24 timers batterilevetid

  • Før samtaler uten å ta av deg hodetelefonene med modusen for rask oppmerksomhet

  • Den moderne klassiske utformingen sitter trygt på plass i ørene

DRIVERENHET
6 mm, kuppeltype (CCAW-stemmespole)
DSEE HX
Ja
FREKVENSRESPONS (BLUETOOTH®-KOMMUNIKASJON)
20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling)
FREKVENSRESPONS (AKTIV DRIFT)
-
PASSIV DRIFT
-
NFC
Ja (veske)
LEDNINGSLENGDE
-
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler og priser

Dette mener andre brukere