WF-C500 – TRÅDLØSE HODETELEFONER

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

WF-C500

Veil. pris

kr 800,00

(inkl. MVA)

Størrelse og vekt

Vekt
Ca. 5,4 g x 2

Generelle funksjoner

Type hodetelefoner
Lukket, dynamisk
Driverenhet
5,8 mm
Magnet
Neodym
Frekvensrespons (Bluetooth®-kommunikasjon)
20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling)
Volumkontroll
Ja
Vanntett
Ja (IPX4)
DSEE
Ja

Batteri

Ladetid batteri
Ca. 2,5 timer
Batterilademetode
USB-lading (med etui)
Batterilevetid (kontinuerlig musikkavspilling)
Maks 10 timer
BATTERILEVETID (KONTINUERLIG KOMMUNIKASJONSTID)
Maks 5,0 timer

Bluetooth®-spesifikasjon

Bluetooth®-versjon
Spesifikasjon for Bluetooth-versjon 5.0
Effektiv rekkevidde
10 m
Frekvensområde
2,4 GHz bånd (2,4–2,4835 GHz)
Profil
A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Lydformat(er) som støttes
SBC, AAC
Støttet innholdsbeskyttelse
SCMS-T

Ladeveske

Ladetid batteri
Ca. 3 timer
Vekt
Ca. 35 g
dimensjoner
Ca. 80,0 x 34,9 x 30,9 mm

Fargealternativer

orangegreenwhiteblack

Hva finnes i esken?

  • USB-kabel: Type-C®
Placeholder

Funksjoner

Svarte trådløse WF-C500-ørepropper og ladeetui på en lysegrå bakgrunn

Liten størrelse, kompromissløs lyd

De trådløse WF-C500-hodetelefonene våre har et kompakt design som sitter godt i ørene dine. Men ikke la deg lure av størrelsen. Takket være DSEE-teknologi som gjenoppretter fine overganger og høyfrekvent lyd, leverer disse hodetelefonene fantastisk lyd med fyldige detaljer. Disse Bluetooth®-hodetelefonene er også smarttelefonvennlige, brukervennlige og kommer i fire forskjellige farger.

Jente som bruker oransje WF-C500-ørepropper, og som nyter musikken på smarttelefonen sin

En bedre lytteopplevelse

Med vår Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) gjenopprettes høyfrekvent lyd og gradvis lydreduksjon i sporet for en mer autentisk lytteopplevelse. Du kan også tilpasse musikk etter din smak med EQ-innstilingen i Sony | Headphones Connect-appen.

Graf som illustrerer hvordan Digital Sound Enhancement Engine gjenoppretter høyfrekvente lyder i komprimerte musikkfiler

Gjør musikken mer naturlig

Når en original musikkilde komprimeres, mister den de høyfrekvente lydene som sørger for detaljer og fylde i et spor. Vår Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) gjenoppretter disse og skaper lyd av høy kvalitet som er mer tro mot det opprinnelige opptaket. [A] Gjenoppretting  [B] Gjenoppretting av fin lyd

Illustrasjon som viser hvordan man tilpasser lyd med EQ-funksjonen i Sony | Headphones Connect-appen

Din lyd, akkurat slik du vil ha den

Tilpass lyd i henhold til dine preferanser. Velg blant flere forhåndsinnstillinger for å tilpasse lydkvaliteten etter musikksjanger. Opprett og lagre også egne forhåndsinnstillinger med EQ Custom-funksjonen i Sony | Headphones Connect-appen.

Ung mann som bruker grønne WF-C500-ørepropper

Små og lette med en god passform

Disse hodetelefonene er små og sitter godt og komfortabelt i ørene dine. Den runde formen uten kanter gjør dem til en fryd å ha på, slik at du kan fokusere på det som betyr noe – musikken din.

Illustrasjon som viser at WF-C500-øreproppen sitter komfortabelt i en persons øre.

Ergonomisk overflatedesign

Siden vi lanserte verdens første øretelefoner i 1982 (MDR-E252), har vi undersøkt store mengder data relatert til ørefasonger over hele verden. WF-C500-hodetelefonene er resultatet av disse undersøkelsene og kombinerer en fasong som passer i ørehulen, med et ergonomisk overflatedesign som gir en mer stabil passform.

Grønne WF-C500-ørepropper og ladeetui ved siden av en vannflaske med oppskåret lime og mint

Dra hvor som helst med det kompakte etuiet

Det sylindriske ladeetuiet er svært lite og enkelt å bære i en lomme eller veske, slik at du kan ta hodetelefonene med deg overalt. Det gjennomskinnelige dekselet med en struktur som sandblåst glass gir etuiet et stilig, luksuriøst utseende.

Svarte WF-C500-ørepropper sett forfra

Enkel knappebetjening

Med knappene på WF-C500-hodetelefonene kan du ikke bare spille av, stoppe eller hoppe over spor og justere volumet – de gir deg også en enkel måte å få tilgang til smarttelefonens taleassistent på og svare på anrop håndfritt.

Taleassistent-ikon

Kompatibel med taleassistent

Koble enkelt til smarttelefonens taleassistent ved å trykke på en knapp. Deretter kan du få veibeskrivelser, spille av musikk, kommunisere med kontaktene dine med mer.

Ikon for håndfrie anrop

Enklere, klarere håndfrie anrop

Samtalen flyter lett med enkle, håndfrie anrop, som nå er klarere enn noensinne med en innebygd mikrofon av høy kvalitet. Du trenger ikke engang å ta telefonen ut av lommen.

Fast Pair-ikon

Finn hodetelefonene enkelt med Fast Pair

Fast Pair gjør det raskt og enkelt å pare hodetelefonene dine med Android™-enheter. Med ett trykk veileder WF-C500 deg gjennom rask, enkel Bluetooth®-paring med Android™-enheter. Du kan også enkelt finne hodetelefonene ved å ringe dem eller bruke en smarttelefon til å sjekke hvor de befant seg sist. 

Swift Pair-ikon

Koble enkelt til PC-en din med Swift Pair

Swift Pair gjør det raskt og enkelt å pare WF-C500-hodetelefonene med en Windows 10-datamaskin via Bluetooth®. Paringsveiledning åpnes på Windows 10-enheter i nærheten når paringsmodus er valgt.

10 timer + 10 timer batteriikon

Lytt hele dagen, og lad på få minutter

Få opptil 20 timers lytting takket være det praktiske ladeetuiet. Hvis du må lade raskt, gir ti minutters hurtiglading deg opptil en times ekstra avspillingstid

IPX4-ikon

Sprut og svette er ikke noe problem

Med IPX4-klassifisering for vannbestandighet lar ikke hodetelefonene seg stoppe av sprut eller svette, så du kan fortsette å bevege deg til musikken.

Ikon for én ørepropp

Én hodetelefon, ideelt for multitasking

Hvis du vil lytte til musikk og føre en samtale samtidig, kan du fjerne én hodetelefon fra ladeetuiet og bruke enheten som normalt.

Bekreftes senere

Stabil, pålitelig Bluetooth®-tilkobling 

En Bluetooth®-brikke som sender lyd til venstre og høyre øre samtidig, kombinert med et optimalisert antennedesign, gir en stabil tilkobling og en god lytteopplevelse. Den korte lydforsinkelsen gir deg også en god opplevelse når du ser på videoer.

360 Reality Audio-ikon

Så oppslukende. Så virkelig.

Fordyp deg i altoppslukende lyd. Akkurat som om du er på en konsert, eller sammen med artisten i studio. Med 360 Reality Audio har musikk aldri før vært så oppslukende. Disse hodetelefonene gir deg 360 Reality Audio.

Bilde av tre boller med bærekraftige materialer

Bærekraft i tankene

Produktene våre er ikke bare laget for å være stilige, men også med på tanke på miljøet. Plast brukes ikke i emballasjen for WF-C500, noe som reflekterer engasjementet til Sony om å redusere miljøbelastningen til produktene og praksisene våre.