HELT TRÅDLØS

WF-C500 – helt trådløse hodetelefoner

WF-C500
Bilde av WF-C500 – helt trådløse hodetelefoner

orangegreenwhiteblack

Veil. pris

kr 800,00

(inkl. MVA)
Ta en kikk på WF-C500-hodetelefonene
En bedre lytteopplevelse

Med vår Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) gjenopprettes høyfrekvent lyd og gradvis lydreduksjon i sporet for en mer autentisk lytteopplevelse. Du kan også tilpasse musikk etter din smak med EQ-innstilingen i Sony | Headphones Connect-appen.

Logo for DSEE

Gjør musikken mer naturlig

Når en original musikkilde komprimeres, mister den de høyfrekvente lydene som sørger for detaljer og fylde i et spor. Vår Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) gjenoppretter disse og skaper lyd av høy kvalitet som er mer tro mot det opprinnelige opptaket.

Din lyd, akkurat slik du vil ha den

Tilpass lyd i henhold til dine preferanser. Velg blant flere forhåndsinnstillinger for å tilpasse lydkvaliteten etter musikksjanger. Opprett og lagre også egne forhåndsinnstillinger med EQ Custom-funksjonen i Sony | Headphones Connect-appen.

Illustrasjon som viser hvordan man tilpasser lyd med EQ-funksjonen i Sony | Headphones Connect-appen
Små og lette med en god passform

Disse hodetelefonene er små og sitter godt og komfortabelt i ørene dine. Den runde formen uten kanter gjør dem til en fryd å ha på, slik at du kan fokusere på det som betyr noe – musikken din.

Ergonomisk overflatedesign

Siden vi lanserte verdens første øretelefoner i 1982 (MDR-E252), har vi undersøkt store mengder data relatert til ørefasonger over hele verden. WF-C500-hodetelefonene er resultatet av disse undersøkelsene og kombinerer en fasong som passer i ørehulen, med et ergonomisk overflatedesign som gir en mer stabil passform.

Illustrasjon som viser at WF-C500-øreproppen sitter komfortabelt i en persons øre.
Dra hvor som helst med det kompakte etuiet

Det sylindriske ladeetuiet er svært lite og enkelt å bære i en lomme eller veske, slik at du kan ta hodetelefonene med deg overalt. Det gjennomskinnelige dekselet med en struktur som sandblåst glass gir etuiet et stilig, luksuriøst utseende.

Svarte WF-C500-ørepropper sett forfra
Enkel knappebetjening

Med knappene på WF-C500-hodetelefonene kan du ikke bare spille av, stoppe eller hoppe over spor og justere volumet – de gir deg også en enkel måte å få tilgang til smarttelefonens taleassistent på og svare på anrop håndfritt.

Ikon for håndfrie anrop
Enklere, klarere håndfrie anrop

Samtalen flyter lett med enkle, håndfrie anrop, som nå er klarere enn noensinne med en innebygd mikrofon av høy kvalitet. Du trenger ikke engang å ta telefonen ut av lommen.

Ikon for taleassistentkompatibilitet
Kompatibel med taleassistent

Koble enkelt til smarttelefonens taleassistent ved å trykke på en knapp. Deretter kan du få veibeskrivelser, spille av musikk, kommunisere med kontaktene dine med mer.

Fast Pair-ikon
Finn hodetelefonene enkelt med Fast Pair

Fast Pair gjør det raskt og enkelt å pare hodetelefonene dine med Android™-enheter. Med ett trykk veileder WF-C500 deg gjennom rask, enkel Bluetooth®-paring med Android™-enheter. Du kan også enkelt finne hodetelefonene ved å ringe dem eller bruke en smarttelefon til å sjekke hvor de befant seg sist. 

Swift Pair-ikon
Koble enkelt til PC-en din med Swift Pair

Swift Pair gjør det raskt og enkelt å pare WF-C500-hodetelefonene med en Windows 10-datamaskin via Bluetooth®. Paringsveiledning åpnes på Windows 10-enheter i nærheten når paringsmodus er valgt.

10 timer + 10 timer batteriikon
Lytt hele dagen, og lad på få minutter

Få opptil 20 timers lytting takket være det praktiske ladeetuiet. Hvis du må lade raskt, gir ti minutters hurtiglading deg opptil en times ekstra avspillingstid.

IPX4-ikon
Sprut og svette er ikke noe problem

Med IPX4-klassifisering for vannbestandighet lar ikke hodetelefonene seg stoppe av sprut eller svette, så du kan fortsette å bevege deg til musikken.

Ikon for én ørepropp
Én hodetelefon, ideelt for multitasking

Hvis du vil lytte til musikk og føre en samtale samtidig, kan du fjerne én hodetelefon fra ladeetuiet og bruke enheten som normalt.

Bekreftes senere

(A) Vanlig V-til-H-BT-overføring. (B) Samtidig V/H-BT-overføring på WF-C500.

Stabil, pålitelig Bluetooth®-tilkobling 

En Bluetooth®-brikke som sender lyd til venstre og høyre øre samtidig, kombinert med et optimalisert antennedesign, gir en stabil tilkobling og en god lytteopplevelse. Den korte lydforsinkelsen gir deg også en god opplevelse når du ser på videoer.

Sertifisert hodetelefon for personlig opplevelse

Med 360 Reality Audio-sertifiserte hodetelefoner og Sony | Headphones Connect-appen kan du gjøre opplevelsen din perfekt ved å analysere øreformen og få den ultimate oppslukende musikkopplevelsen .

Bilde av tre boller med bærekraftige materialer
Bærekraft i tankene

Produktene våre er ikke bare laget for å være stilige, men også med på tanke på miljøet. Plast brukes ikke i emballasjen for WF-C500, noe som reflekterer engasjementet til Sony om å redusere miljøbelastningen til produktene og praksisene våre.

Spesifikasjoner og funksjoner

Sjekk ut friheten en Bluetooth®-tilkobling gir deg, med de kompakte trådløse Bluetooth®-hodetelefonene WF-C500. Lyd med høy kvalitet kombineres med lang batterilevetid, lydtilpasning, enkel bruk og vannbestandighet – for musikk du kan ta med deg overalt.
  • DSEE™ gjenoppretter høyfrekvent lyd og gradvis lydreduksjon som går tapt i komprimering

  • Finjuster lyden med Sony | Headphones Connect-appen

  • 10 timer lang batterilevetid, totalt 20 timer med ladeetui

  • Tåler svette og vannsprut med IPX4-klassifisering

  • Valgfri bruk av kun én hodetelefon

DRIVERENHET
5,8 mm
FREKVENSRESPONS (BLUETOOTH®-KOMMUNIKASJON)
20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling)
DSEE
Ja
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere