WF-SP800N

Øretelefoner like tøffe som økten

WF-SP800N helt trådløse sportsøretelefoner kombinerer lang batterivarighet, bestandighet mot vann og svette, og dyp bass med digital støyreduksjon. Så de kommer ikke til å skuffe når melkesyra kommer.

HELT TRÅDLØS

Trådløse WF-SP800N-hodetelefoner med støyreduksjon til trening

WF-SP800N
Bilde av Trådløse WF-SP800N-hodetelefoner med støyreduksjon til trening

bluewhiteblack

Veil. pris

kr 2 400,00

(inkl. MVA)
Ta en kikk på WF-SP800N-hodetelefonene
Skapt for en aktiv livsstil

Med IP55-klassifisering lar ikke disse hodetelefonene seg stoppe av sprut, svette eller støv – eller trening. Du kan til og med vaske dem etter en hard treningsøkt.

Fargetilgjengelighet kan variere fra land til land.

18hr-batterilogo
Lang batterivarighet – 9 t (ørepropper) + 9 t (ladeetui) og hurtiglading

Hodetelefonene har strøm til 9 timer når de fulladet, mens det praktiske ladeetuiet gir 9 timer ekstra. Det gir opptil 18 timer støyfri lytting. Batteritiden er enda lenger med støyreduksjon avslått – 13 timer når det fulladet, med 13 timer ekstra fra ladeetuiet, totalt opptil 26 timer avspilling. Og hvis du har det travelt, får du med 10 minutter hurtiglading opptil 60 minutter musikkavspilling med støyreduksjon.

IP55-logo
Vann- og støvbestandig

Med IP55-klassifisering for vann- og støvbestandighet kan WF-SP800N-hodetelefonene til og med vaskes, noe som gjør dem perfekte for en aktiv livsstil og bruk utendørs.

Ørepropper med god passform
God passform

Den myke ørebøylen og tredimensjonale, buede utformingen gir en sikker og komfortabel passform og holder hodetelefonene på plass når du beveger deg.

Illustrasjon som viser pålitelig Bluetooth-tilkobling

(A) GAMMEL: V-til-H-BT-overføring.
(B) NY: samtidig V/H-BT-overføring

Stabil, pålitelig Bluetooth®-tilkobling

En Bluetooth-brikke som sender lyd til venstre og høyre øre samtidig, kombinert med optimalisert antennedesign, gir stabil tilkobling og fantastisk lytteopplevelse. Kort lydforsinkelse gir også en god opplevelse når du ser på video.

Velg riktig størrelse for deg

Med to størrelser på ørebøyler og fem størrelser på lange ørepropper i hybridsilikongummi kan du finne en perfekt passform til ørene dine og få best mulig lydkvalitet og redusere utendørsstøy.

Bilde av to størrelser på ørebøyler og fem størrelser på ørepropper i hybridsilikongummi
Bærbare, beskyttede og med all strømmen du trenger

Det kompakte ladeetuiet beskytter ikke bare dine WF-SP800N, det gjør også at du kan lade dem på farten. Etuiet har kapasitet til én full lading for opptil 18 timers musikkavspilling med støydemping på og opptil 26 timer uten. Hurtiglading er også tilgjengelig. 

Yt ditt beste med EXTRA BASS™

Gjør rytmene og din egen ytelse bedre. EXTRA BASS gir slagkraftig lyd i det lave tonespekteret, slik at du får det du trenger for å holde det gående.

Sony | Headphones Connect-logo
Trenger du mer bass?

Vil du ha mer eller mindre bass, kan du med Sony | Headphones Connect-appen tilpasse lydnivået til musikken ved bruk av equalizeren.

Ingen forstyrrelser med digital støyreduksjon

Når du trenger en helt spesiell spilleliste for å ta treningsøkten til et nytt nivå, vil støyreduksjonen stenge ute forstyrrelser, som lydene fra treningssenteret eller på gaten.

Vær oppmerksom med modusen for omgivelseslyd

Modusen for omgivelseslyd holder deg fokusert mens du beveger deg. Du kan lytte til sanger og høre hva treningskameraten sier, eller holde deg oppmerksom på omgivelsene ved at musikken blandes med lydene fra omgivelsene.

Adaptiv lydkontroll justerer seg til etter hvor du befinner deg

Adaptiv lydkontroll er en smart funksjon som automatisk oppdager hva du gjør – for eksempel løper, går, venter eller reiser – og justerer deretter lydinnstillingene til omgivelsene. Du kan også tilpasse innstillingene etter egne ønsker ved bruk av Sony | Headphones Connect-appen – den kan også lære favorittstedene dine, som treningssenteret eller parken.

Forklaring til adaptiv lydkontroll
Snakk med ett trykk med rask oppmerksomhet

Plasser fingeren over øreproppen for å dempe volumet og slippe inn lyd fra omgivelsene. Slik kan du øyeblikkelig prate med noen uten å ta av hodetelefonene.

Ikon for berøringskontroll
Kontroll ved fingertuppene

Bruk innstillingene for intuitiv berøringskontroll til å spille av, stoppe, eller hoppe mellom spor og justere volumet. Vil du tilpasse berøringskontrollene? Ikke noe problem. Sony | Headphones Connect-appen lar deg tilordne flere alternativer.

Logo for innebygd Google Assistant og Alexa
Reis smartere med en taleassistent – Google Assistant, Amazon Alexa og Siri

Styr dagen med hjelp fra assistenten din. Få tilgang til underholdning, hold kontakten med venner, få informasjon, lytt til musikk og meldinger, angi påminnelser og mye annet.

Ikon for håndfrie anrop
Klarere håndfrie anrop

WF-SP800N leverer klarere talekvalitet for håndfrie telefonsamtaler, og du kan ringe ved bruk av én av øreproppene, eller begge. På den måten kan du lade dem vekselvis eller høre samtaler tydeligere i miljøer med støy.

Fast Pair-logo

WF-SP800N støtter Googles nye nyttige Fast Pair-funksjon. Den gjør at du enkelt kan finne WF-SP800N-hodetelefonene dine med tonelyd eller sjekke den sist kjente posisjonen deres i Googles Find My Device-app på smarttelefonen din.

Fargetilgjengelighet kan variere fra land til land.

Sertifisert hodetelefon for personlig opplevelse

Med 360 Reality Audio-sertifiserte hodetelefoner og Sony | Headphones Connect-appen kan du gjøre opplevelsen din perfekt ved å analysere øreformen og få den ultimate oppslukende musikkopplevelsen .

Artist_connection
Prøv eksempelmusikk på demospilleren ved å laste ned Artist Connection-appen

Spesifikasjoner og funksjoner

Ikke ta fokuset bort fra målene dine med de trådløse WF-SP800N-hodetelefonene med støydemping til trening. De er IP55 vann- og støvbestandige og har lang batterilevetid, stabil Bluetooth®-tilkobling og EXTRA BASS™ for dyp og slagkraftig lyd.
  • Helt trådløs design med stabil, trådløs BLUETOOTH®-tilkobling

  • IP55-klassifisering for bruk utendørs og enkel rengjøring

  • Opptil 18 timers batterilevetid med ladeetui

  • EXTRA BASS™ for dyp og slagkraftig lyd

  • Med digital støyreduksjon kan du lytte uten forstyrrelser

Driverenhet
6 mm (kuppeltype)
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler og priser

Dette mener andre brukere