Bilder av 4K-mediespiller med 4K HEVC-dekoder
Bilder av 4K-mediespiller med 4K HEVC-dekoder
Bilder av 4K-mediespiller med 4K HEVC-dekoder
Bilder av 4K-mediespiller med 4K HEVC-dekoder

Funksjoner

Integrert HEVC-dekoder for 4K-strømming

For 4K BRAVIA®-TV-er som ikke har innebygd HEVC-dekoder (alle modeller utgitt før 2014), gir FMP-X5 en enkel og effektiv løsning for 4K-strømming. Når du er tilkoblet via HDMI, vil mediespilleren dekode 4K HEVC-video og sende det til 4K BRAVIA®-TV-en din. Dette gjør at du kan glede deg over videostrømming fra Internett i høykvalitets 60p fra tjenester som Netflix. Netflix ligger foran når det gjelder videostrømming av programmer som er tatt opp i 4K, inkludert Breaking Bad og House of Cards, ved å bruke HEVC.

Spill av XAVC-S-filmer

Koble et videokamera eller en ekstern harddisk via USB 2.0-porten og nyt dine egne XAVC-S-hjemmevideoer i 4K. Dette formatet, som er basert på den profesjonelle standarden XAVC, er nå standard for å ta opp i 4K/HD. Den støtter 4K-opptak ved 60 Mbps og HD-opptak ved 50 Mbps, slik at du kan ta opp jevne videoer med høy oppløsning selv når det er raske bevegelser.

Enkle tilkoblinger

Koble til 4K BRAVIA®-TV-en din med HDMI 2.0. Sikker HDCP2.2 (High-bandwidth Digital Content Protection) hindrer uautorisert kopiering av digitalt AV-innhold under overføring mellom mediespilleren og TV-en. Koble til et 4K-videokamera eller en ekstern harddisk med USB 2.0-porten foran. Og med en Ethernet-tilkobling til ruteren kan du få et sterkere, mer pålitelige nettverk enn med Wi-Fi®.

Slank og kompakt

FMP-X5 er bare 50 mm høy og 250 mm bred, og den kompakte designen passer fint på TV-bordet ditt eller i et skap. Den svarte glansete utførelsen og de rene linjene passer perfekt til 4K BRAVIA®-TV-er som er utgitt før 2014, og det passer svært godt med det meste av moderne interiør. Et frontpanel skjuler av/på-bryteren og USB-porten.

Fjernkontroll for mediespiller og TV

Kontroller 4K-videostrømmingen og viktige TV-funksjoner fra én fjernkontroll. FMP-X5 leveres med en infrarød fjernkontroll som fungerer med alle 4K BRAVIA®-TV-er, slik at du kan få tilgang til nettbasert video og justere TV-innstillinger uten å måtte bytte fjernkontroll.

Spesifikasjoner

Strøm 4K-video fra Internett til 4K BRAVIA®-TV-en din fra tjenester som Netflix. FMP-X5 4K-mediespilleren fra Sony dekoder 4K HEVC-videoer og er en ideell løsning for strømming av Internettinnhold for alle 4K BRAVIA®-TV-er fra før 2014 som ikke har en innebygd HEVC-dekoder. Du kan også koble til et 4K-videokamera via USB og spille av dine egne XAVC-S-videoer.
  • Strøm 4K-video fra Internett til 4K BRAVIA® via HDMI

  • Støtter den svært effektive HEVC-videokodeken (H.265)

  • Praktisk USB-avspilling av XAVC-S-filmer

  • Egnet for KD-55X9005A, KD-65X9005A og KD-84X9005A

  • Koble til en ekstern harddisk via USB 2.0

Finn ut mer om energibesparende funksjoner og engasjement vårt i miljøvernsaken for en mer bærekraftig fremtid Gå til Eco-nettstedet

Omtaler

Dette mener andre brukere