4K-MEDIESPILLER MED 4K HEVC-DEKODER

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

FMP-X5

Veil. pris

kr 3 499,00

(inkl. MVA)

Innganger og utganger

USB
JA

Effekt

Strømkrav (frekvens)
50/60 Hz
Strømforbruk (ved drift)
37 W
Strømforbruk (ved standby)
0,5 W
Strømkrav
100–240 V

LED

Effekt
JA
HDD
JA

Mål og vekt

Pakkekartong (B x H x D)
387 mm x 123 mm x 315 mm
Kun mottaker (B x H x D)
250 mm x 50 mm x 250 mm

Generelle funksjoner

Vekt
2,5 kg
Mål (B x H x D)
250 x 50 x 250 mm

Tjeneste og bruk

Netflix
JA
Videospiller
JA

Praktiske funksjoner

USB-avspilling (video)
JA
Veiledning på Internett
JA
HDMI- og AV-delingsmodus
JA

Fastvareoppdatering

Nettverk
JA
USB
JA

Videofunksjoner

Komprimeringsoppløsning for video
Opptil 3840 x 2160/60p
HEVC (H.265)
JA
AVC (H.264)
JA
XAVC S
JA

Fargealternativer

black

Hva finnes i esken?

  • Garantikort
  • Fjernkontroll
  • Nettadapter
  • Strømledning
  • Bruksanvisning
  • WEEE
  • Informasjonskort for stasjoner med denne tjenesten
  • EULA
Placeholder

Funksjoner

Integrert HEVC-dekoder for 4K-strømming

For 4K BRAVIA®-TV-er som ikke har innebygd HEVC-dekoder (alle modeller utgitt før 2014), gir FMP-X5 en enkel og effektiv løsning for 4K-strømming. Når du er tilkoblet via HDMI, vil mediespilleren dekode 4K HEVC-video og sende det til 4K BRAVIA®-TV-en din. Dette gjør at du kan glede deg over videostrømming fra Internett i høykvalitets 60p fra tjenester som Netflix. Netflix ligger foran når det gjelder videostrømming av programmer som er tatt opp i 4K, inkludert Breaking Bad og House of Cards, ved å bruke HEVC.

Spill av XAVC-S-filmer

Koble et videokamera eller en ekstern harddisk via USB 2.0-porten og nyt dine egne XAVC-S-hjemmevideoer i 4K. Dette formatet, som er basert på den profesjonelle standarden XAVC, er nå standard for å ta opp i 4K/HD. Den støtter 4K-opptak ved 60 Mbps og HD-opptak ved 50 Mbps, slik at du kan ta opp jevne videoer med høy oppløsning selv når det er raske bevegelser.

Enkle tilkoblinger

Koble til 4K BRAVIA®-TV-en din med HDMI 2.0. Sikker HDCP2.2 (High-bandwidth Digital Content Protection) hindrer uautorisert kopiering av digitalt AV-innhold under overføring mellom mediespilleren og TV-en. Koble til et 4K-videokamera eller en ekstern harddisk med USB 2.0-porten foran. Og med en Ethernet-tilkobling til ruteren kan du få et sterkere, mer pålitelige nettverk enn med Wi-Fi®.

Slank og kompakt

FMP-X5 er bare 50 mm høy og 250 mm bred, og den kompakte designen passer fint på TV-bordet ditt eller i et skap. Den svarte glansete utførelsen og de rene linjene passer perfekt til 4K BRAVIA®-TV-er som er utgitt før 2014, og det passer svært godt med det meste av moderne interiør. Et frontpanel skjuler av/på-bryteren og USB-porten.

Fjernkontroll for mediespiller og TV

Kontroller 4K-videostrømmingen og viktige TV-funksjoner fra én fjernkontroll. FMP-X5 leveres med en infrarød fjernkontroll som fungerer med alle 4K BRAVIA®-TV-er, slik at du kan få tilgang til nettbasert video og justere TV-innstillinger uten å måtte bytte fjernkontroll.