Fra

Veil. pris

kr 30 000,00

(inkl. MVA)
3 Modeller
3 Modeller

Modellår

Modellår

139 cm (55")
XR-55A90J
139 cm (55") 
XR-55A90J

Modellår

  • Ø
164 cm (65")
XR-65A90J
164 cm (65") 
XR-65A90J

Modellår

  • Ø
210 cm (83")
XR-83A90J
210 cm (83") 
XR-83A90J

Modellår

  • Ø

Funksjoner

Bilde av kattedyr som viser 4K-bildedetaljer

XR-bilde

Få enestående kontrast med vår beste OLED noensinne, med bilder som føles dype, naturlige og ekte. Den revolusjonerende prosessoren bruker analyse til å kryssanalysere og forbedre hundretusenvis av elementer i løpet av et hundredels sekund. Sammen med det unike OLED-panelet gir denne teknologien rene svartfarger og de mest lyssterke bildene våre noen gang.

Bylandskap som viser ekstrem kontrast og naturtro dybde

XR-kontrast

Cognitive Processor XR kryssanalyserer data og forbedrer bilder slik det menneskelige øyet fokuserer for naturtro farger og dybde. Med XR OLED Contrast Pro justeres lysstyrken slik at du får høyere maksimal lysstyrke og dypere svartfarger i skyggen – detaljer blir ikke druknet i skygger eller går tapt i høylys.  

XR OLED Contrast PRO-logo

XR OLED Contrast Pro

Med XR OLED Contrast som bruker analyse ut fra et menneskelig perspektiv, økes fargene og kontrasten i lyse områder slik at du kan nyte utrolige nivåer av ren svart kontrast og maksimal lysstyrke som aldri har vært mulig før nå. Se bilder som er fulle av realistisk dybde mellom motivet og bakgrunnen. Detaljene er tydelig definert, selv i områder med mørke skygger eller sterkt lys. 

Detaljbilde av blomster som viser subtile skygger og toner i kronbladene

XR-farge

Se farger som er naturlige og vakre for menneskeøyet. Cognitive Processor XR™ gjør det mulig å få tilgang til en større palett og reprodusere hver farge med de subtile forskjellene som finnes i den virkelige verden. Med utvidet nyanse og metning kan livaktige skygger og realistiske teksturer ses i blomstene. Selv bleke farger blir realistiske.

Bilde som viser naturlige farger med XR Triluminos PRO™

XR Triluminos Pro™

Denne TV-en, drevet av Cognitive Processor XR, reproduserer farge på en måte som mennesker synes er vakkert. Se en større palett med farger med et forbedret utvalg nyanse og metning, slik at naturlige skygger og presise detaljer kan ses, selv i mørke scener. 

Bilder av svært detaljerte fjellblomster med XR HDR Remaster

XR HDR Remaster

Med XR HDR Remaster kan denne TV-en registrere alle objekter på skjermen, analysere fargen og justere kontrasten for enda mer realistiske bilder. Objektbasert behandling, drevet av BRAVIA XR™, hever presisjon til et helt nytt nivå ved å legge til justeringer av nyanse, metning, lysstyrke, bevegelsesvektor, båndbredde og mer. Resultatet er utrolig realistiske scener med fantastisk dybde, naturtro teksturer og naturlige farger.

Bilde av rev som viser 4K-klarhet

XR Clarity

Uansett innhold eller kilde kan du nyte innhold i nesten 4K-oppløsningmed XR 4K-oppskalering. Vår Cognitive Processor XR har tilgang til store mengder data og gjenskaper tapte teksturer og detaljer for virkelighetstro bilder. Se detaljer som naturlig definert dyrepels og en stein med et skarpt omriss.

Bilde av bygninger som viser fordelen ved XR 4K-oppskalering

XR 4K-oppskalering

Drevet av vår Cognitive Processor XR gjør denne TV-en 2K-signaler om til nesten 4K-kvalitet for en utrolig virkelighetstro og omsluttende titteopplevelse.  XR 4K-oppskalering bruker store mengder data, analyserer mønstre i scenene og gjenskaper små detaljer.

Detaljert nærbilde av løv med 4K XR-superoppløsning

4K XR Super Resolution

XR Super Resolution registrerer individuelle objekter i et bilde og gjenskaper svært naturtro teksturer på skjermen. BRAVIA XR-prosessoren analyserer og behandler data på en nøyaktig måte for å gi 4K-bilder med fire ganger høyere oppløsning enn full HD for å berike scenene med virkelighetstro detaljer og tekstur.

Bilde av solnedgang og sjø med 4K XR-utjevning

4K XR Smoothing

XR Smoothing skaper jevne og naturlige 4K-bilder mens du ser på, uten «lysstripene» som kan oppstå på andre TV-er. Scenene gjenskapes med tusenvis av toner, skygger og graderinger, noe som får dem til å se utrolig ekte ut.

Bilde av surfer med skarpe detaljer i bølgen

XR Motion

Det har blitt mye bedre å se sport og actionfilmer. Vår Cognitive Processor XR med XR Motion Clarity™ kryssanalyserer data for å sikre at bevegelsene forblir jevne, lyssterke og klare.

Bilde av kjørende bil som viser OLED XR Motion Clarity

XR Motion Clarity

Med bilder som er skapt av millioner av individuelt styrte piksler, er alt skarpt og klart på OLED. Og med OLED XR Motion Clarity™-teknologien forblir selv raske bevegelser jevne og klare. Bevegelige bilder styres presist for å minimere uskarpheter slik at bildene forblir virkelighetstro med mindre tap av lysstyrke under actionscener.

4K/120 bilder/sek-logo

4K/120 bilder/sek

Skill deg ut fra konkurrentene med BRAVIA. Med 120 bilder/sek på kompatible spill gir HDMI 2.1 deg en fordel i fartsfylte skytespill, sportsspill og andre avanserte spill. Du får også en ekstra jevn spillopplevelse med input-forsinkelse som er redusert til under 8,5 ms, med 4K/120 bilder/sek og en egen spillmodus.

Bilde av sanger på en konsert

XR Sound Position

For en lydopplevelse som matcher hvordan vi ser verden, gir XR Sound Position deg lyd bak bildet. Ettersom skjermen er høyttaleren på denne BRAVIA XR 4K OLED TV-en, matcher lyden perfekt med det som er på skjermen, for en virkelig omsluttende opplevelse.

Bilde av lydbølger fra TV med Acoustic Surface Audio+

Acoustic Surface Audio+

Med teknologien Acoustic Surface Audio+ kommer lyden direkte fra midten av skjermen med kraftige utløsere bak TV-en som vibrerer for å skape akustikk som beveger seg med bildet. Lyd følger handlingen, og med de store utløserne på denne modellen får du høre et mer realistisk lydspor med eksepsjonelt klar og naturlig dialog. Subwooferne på venstre og høyre side har kraftig bass for å gi deg en virkelig omsluttende hjemmekinolyd.

Bilde av musikere som spiller på en konsert

XR Surround

Med BRAVIA XR får alt du ser, ekte omgivelseslyd. XR Surround skaper omgivelseslyd både fra sidene og vertikalt, slik at du får 3D-lyd uten behov for takmonterte eller oppovervendte høyttalere.

Detaljer for multidimensjonal lyd med oppskalert 3D-omgivelseslyd

Oppskalert 3D-omgivelseslyd

Signalbehandlingsteknologien i BRAVIA XR gjør at denne TV-en kan gjengi multidimensjonal lyd for å gi en virkelig omsluttende opplevelse. Føl deg omsluttet av lyden, ikke bare fra venstre eller høyre, men også fra en vertikal dimensjon. Med oppskalert 3D-omgivelseslyd kan du oppleve en spennende kinoopplevelse hjemme med Dolby Atmos®, og vertikal lyd med innhold som ikke er kompatibelt Dolby Atmos.

Google™ TV-logo

Google TV

Bla gjennom mer enn 700 000 filmer og TV-episoder fra strømmetjenestene dine, på ett sted og organisert etter emner og sjangere basert på hva du er interessert i.

Talestyring-logo

Talesøk

Finn favorittinnholdet raskere enn noensinne ved å bruke stemmen. Med talesøk slipper du komplisert navigasjon og kjedelig tasting – du trenger bare å spørre.

Bilde som viser filmlerret med smarttelefon

Fungerer med Apple AirPlay / Apple HomeKit

Med Apple AirPlay kan du streame video og lyd til TV-en din direkte fra iPhone, iPad eller Mac. Se filmer og show fra Apple TV-appen, favorittappene dine eller til og med Safari. Del bildene dine med alle i rommet.

Chromecast innebygget-logo

Chromecast innebygget

Med Chromecast kan du vise videoer, spill og apper fra en mobilenhet til TV-en, uten at det går ut over kvaliteten. Trykk på Cast-knappen på Android- eller iOS-skjermen for å se alt det du vil, på den store skjermen. Vis innholdet på skjermen, så kan du fortsette å bruke telefonen eller nettbrettet.

Bilde av tilkoblede enheter som styres med smart fjernkontroll

Smart fjernkontroll

Alle de tilkoblede enhetene dine kan styres med den smarte fjernkontrollen vår. Med tilgang til strømmetjenester via én knapp kan du se TV-serier og filmer i stuen på sekunder

Bilde av fjernkontroll med baklys både om dagen og på kvelden

Fjernkontroll med baklys 

Fjernkontrollen i børstet aluminium ligger godt i hånden og passer fint inn i stuen din. Se tastene i mørket med integrert bakbelysning – perfekt når du trenger å endre lydstyrken eller innstillinger mens du ser filmer på kvelden

Bilde som viser 3-veis stativ for plassering på flere måter

3-veis stativ for plassering på flere måter

Et treveisstativ for plassering på flere måter gir deg mulighet for standardplassering som fokuserer på bildet, smal plassering for smalere hyller og lydplankeplassering for perfekt plassering av lydsystemet ditt.

Nærbilde av sømløs kant

Sømløs kant

Med den rammeløse utformingen har denne TV-en et sømløst og elegant utseende som minimerer distraksjoner, slik at du kan fokusere på det som er viktig – bildet.

Bilde fra baksiden av TV-en som viser kabelhåndtering

Kabelhåndtering

Kabelholdere holder kabler skjult og ute av veien, slik at TV-en tar seg godt ut både forfra, fra siden og bakfra.

Bilde av en stue, som viser konseptet med levende pynt

Levende pynt 

Levende pynt gjør TV-en til en viktig del av rommet, med kunst på skjermen, personlige bilder, skjermsparertemaer og klokkefunksjoner.

Bilde av skjerm som viser fordelen ved lys- og fargesensor

Lys- og fargesensor

Når nyansen i en lyskilde i et rom endres, for eksempel mellom kald og varm, endres fargene på TV-bildet tilsvarende og kan bli unaturlige. Denne TV-en har en RGB-lyssensor som optimaliserer fargene og lysstyrken på bildene i henhold til lyskilden og rommet. 

Acoustic Auto Calibration-logo

Acoustic Auto Calibration

Uansett hvor du sitter, registrerer TV-en posisjonen din og optimaliserer lyden slik at du får den samme lydkvaliteten som om du sitter rett foran TV-en. Lyden kan endres avhengig av rommet. Gardiner kan blant annet absorbere lyd, mens objekter foran TV-en kan forstyrre lydpassasjen og forringe kvaliteten på det du hører. Denne TV-en registrerer objekter og reproduserer lyd som er forbedret og optimalisert for rommet ditt.

Netflix Calibrated Mode-logo

Netflix Calibrated Mode

Denne modusen ble spesifikt utviklet for å se originalt Netflix-innhold og reprodusere samme bildekvalitet på en TV som på en studio evaluation master. Med Netflix Calibrated Mode bevares skaperens visjon og hensikt med naturtro gjengivelse.

IMAX Enhanced-logo

IMAX Enhanced

Denne 4K-smart-TV-en fra Sony er IMAX Enhanced-sertifisert, noe som betyr at den er optimalisert for svært naturtro bilder og lyd. Få en mer oppslukende underholdningsopplevelse hjemme med IMAX Enhanced-bildemodusen, som utnytter alt det oppgraderte IMAX Enhanced-innholdet fullt ut.

Dolby Vision®- og Dolby Atmos®-logo

Dolby Vision® og Dolby Atmos®

Kos deg med kinoaktig begeistring og spenning hjemme. Dolby Vision® gjør scener livaktige for autentisk TV-titting, mens Dolby Atmos® fyller rommet med oppslukende omgivelseslyd.

Bilde som viser film som er tilgjengelig i BRAVIA CORE™

BRAVIA CORE™

Et stort antall filmer er inkludert og venter på deg. Med BRAVIA XR-teknologi, Pure Stream og IMAX Enhanced blir alt du ser, levert med et utrolig bilde og fantastisk lydkvalitet.