Spille med Sony BRAVIA® TV-er.

BRAVIA® OLED 4K HDR-TV-ene fra Sony passer perfekt sammen med PlayStation®4- og PlayStation®4 Pro-konsoller. La sansene dine fordype seg i en responsiv, fartsfylt spillopplevelse med enestående detaljer, slående kontrast, svært livaktige farger og fengslende lyd.

Skapt for PlayStation®

af9

AF9

AF9 kombinerer de uovertrufne OLED-svartnivåene, -fargene og -kontrasten med den mest avanserte bildeprosessoren vår, X1 Ultimate, og Sonys unike Pixel Contrast Booster-skjermdriver som gir deg bilder med en uslåelig realisme. Et så bra bilde fortjener lyd på samme nivå, og Acoustic Surface Audio+ gir deg en oppslukende, flerdimensjonal opplevelse av alle filmene, TV-programmene og spillene du liker best.

af8

AF8

Med de uovertrufne svartnivåene, fargene og kontrasten til OLED og 4K HDR Processor X1 Extreme gir AF8 deg en enestående realisme uansett hva du ser på. Acoustic Surface Audio forvandler hele skjermen til en høyttaler for å gi deg lyd og bilde i skjønn forening.

BRAVIA® OLED og PlayStation®4 Pro.

Kombiner den ultimate BRAVIA® OLED med det ultimate PlayStation®-systemet for å løfte spillopplevelsen din til nye høyder.

Bildekvalitet

Med X1 Ultimate og Pixel Contrast Booster ser du detaljer skjule seg i skyggen, realistiske teksturer med dynamisk kontrast og skinnende lyspunkter – som gjør alle detaljene i spillet mer realistiske. Den strålende bildekvaliteten til TV-ene fra Sony viser bildene slik utviklerne så dem for seg. Se PlayStation®-grafikken på en måte som bare en TV fra Sony kan vise!

Rask reaksjon for hurtiggående handling.

Den usedvanlig raske OLED-responstiden og den dedikerte spillmodusen reduserer input-forsinkelser, slik at du kan styre all handlingen i sanntid.

Den mest oppslukende spillopplevelsen

  • Omsluttende lyd
  • Uavbrutt utforming
  • Enkel integrering

What HiFi?

Sony AF9 er enestående på utrolig mange måter, og er blant TV-ene med best lyd av de vi har testet

HDTV

SONY AF9 er en enestående TV på utrolig mange måter

Spill HDR-spill

4K HDR-TV-ene fra Sony passer perfekt sammen med PlayStation®4- og PlayStation®4 Pro-konsoller. Fordyp deg i en responsiv, fartsfylt spillopplevelse med svært sterke farger.

playstation

Flere anbefalte TV-er for optimal spilling

I tillegg til BRAVIA® OLED-modellene våre har vi flere andre alternativer som kan gjøre din og familiens spillopplevelse enda bedre. Full Array LED-TV-en XF90 har et svært godt kontrast- og detaljnivå som gir deg en førsteklasses og spennende spillopplevelse. Du får et stort utvalg skjermstørrelser, realistiske farger og tydeligere detaljer på XF85/XF87, slik at du kan få øye på skarpskyttere på avstand. Hvis du har flere gamere i familien, kan du få 4K Ultra HD-action i mindre skjermstørrelser på XF80 – det er perfekt for små gamere.