NW-A40-serien

Finn din stil. Få bedre lyd.

NW-A40-serien er designet for å gli sømløst inn i livet ditt og kommer i en rekke h.ear-farger som passer stilen din. Lytt til enestående lyd med høy oppløsning og forbedret BLUETOOTH®-strømming med LDAC™.

FØRSTEKLASSES

A40 Walkman® A-serien

NW-A40 SERIES
Bilde av A40 Walkman® A-serien

redgoldgreenblueblack

16 GB

NW-A45

Veil. pris

kr 2 300,00

(inkl. MVA)

16 GB med hodetelefoner

NW-A45HN

Veil. pris

kr 2 350,00

(inkl. MVA)
h.ear-serien
Hear Your Colors

Få harmoni i livet ditt med fargene i h.ear-serien. De er tilgjengelige i fem unike nyanser, og hver av dem passer sømløst til din stil og verden.

Harmoniske farger

Den nye h.ear-serien er tilgjengelig i farger som passer perfekt til livsstilen din. Fargetonene kan kombineres med en rekke fargegraderinger og ulike farger. Kombiner dem med favorittantrekket ditt, og det kommer til å fungere. Det er enkel harmoni.

Ta en nærmere titt

Se h.ear on-serien fra alle vinkler, og oppdag designfunksjonene selv.

Hør forskjellen
Helt ekte lyd

Du kan høre de fine nyansene i en kvalitet som er bedre enn CD, med høyoppløselig lyd. Lidenskapen for musikk forener alle komponentene, fra signal til høyttaler, slik at du får følelsen av at artisten fremfører i samme rom som deg. 

Høyoppløselig lyd

3,2x mer data overføres

DSD
Få DSD-avspilling

Lytt til naturlig lyd og intense detaljer i DSD-lydformat, takket være NWA40-seriens PCM-konvertering av høy kvalitet.

DSEE HX
Gjenopprett detaljene i musikken

Ved å gjenopprette de høyfrekvente lydene som går tapt i komprimeringsprosessen, gjengir DSEE HX™ digitale musikkfiler med mye rikere og mer naturlig lyd. 

S-Master HX
Få det beste ut av høyoppløselig lyd

Den digitale S-Master HX™-forsterkeren er optimalisert for høyoppløselig lyd og reduserer forvrengning og støy, slik at du kan høre alle de diskré nyansene i musikken. 

Presist utviklet for overlegen lyd
Ny lodding gir maksimal klarhet

Blyfri lodding av høy kvalitet gir en mer effektiv elektronisk tilkobling mellom komponentene, inkludert S-Master HX™-forsterkeren. Få en renere lydavspilling med klarere vokal hver gang du trykker på «play».

Ny lodding
GAMMEL LODDING
Ny lodding
NY LODDING
Nytt kretskort
GAMMELT KRETSKORT
Nytt kretskort
NYTT KRETSKORT
Nytt kretskort for ren, fyldig bass

Kretskortet har blitt optimalisert for å bedre den elektriske gjennomstrømningen, noe som gir deg en mer stabil strømtilførsel. Det betyr at du får klarere lyd og ren, solid bass i musikken.

Bedre Bluetooth®-strømming

LDAC™ bruker en vanlig BLUETOOTH®-tilkobling, men overfører med en maks. dataoverføringshastighet på opptil 990 kbps – ca. tre ganger så raskt som andre lydprofiler. Det blir en bedre trådløs lytteopplevelse som gjengir det artisten vil formidle. Full kompatibilitet med aptX™ HD-lyd er tilgjengelig med en fastvareoppdatering.

Flere måter å lytte på
Støyreduksjon demper lyder utenfra

Vil du være alene med sangene? Aktiver støyreduksjon, og de kompatible IER-NW500N/NE-hodetelefonene samarbeider med NW-A40-serien om å blokkere lyder utenfra.

Modusen for omgivelseslyd slipper viktige lyder inn

Aktiver modusen for omgivelseslyd når du bruker de kompatible IER-NW500N/NE-hodetelefonene, og hør lyder utenfra sammen med musikken.

DAC
Bruk NW-A40 som en digital lydkonverterer

Når NW-A40-serien er koblet til via USB, benytter den seg av sine egne finjusterte behandlingsegenskaper til å konvertere datamaskinens lydsignal. Dette gir deg en bedre lydkvalitet.

Kompatibel med MQA
Spiller av og dekoder MQA™-filer

NW-A40-serien er fullt kompatibel med avspilling og dekoding av MQA™-filer, slik at du kan spille av enda mer musikk uten kvalitetstap.

Mer musikk lett tilgjengelig
Minnet på 16 GB kan utvides
Utvid minnet

NW-A40-serien har et innebygd minne på 16 GB, men du kan utvide dette ved å sette inn et microSD-kort.

45 timers batterilevetid
Lad mindre, lytt lenger

Det hurtigladende batteriet gir deg opptil 45 timers lyttetid, slik at du kan lytte til musikk hele dagen.

Spesifikasjoner og funksjoner

Nyt overlegen lydkvalitet i fargene du liker. Høyoppløselig lyd lar deg høre musikken slik artisten ønsket å gjengi den, samtidig som det avanserte kretskortet med blyfri lodding i lydentusiastkvalitet gir krystallklar lyd. Bli trådløs – BLUETOOTH®-strømming med LDAC formidler detaljene på alle spor, og NFC™ gir enkel ettrykkstilkobling.
  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • S-Master HX™ (CXD3778GF) digital forsterker for ren lydkvalitet

  • DSEE HX™-oppskalering gjenoppretter kvaliteten i komprimerte musikkfiler

  • Enkel BLUETOOTH®-tilkobling med One touch NFC™

  • Digital støyreduksjon og modus for omgivelseslyd

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere