Siste konkurranser

 

 

 

G Master-objektiv på nært hold
Vinn en eksklusiv Sony G Master-objektivfotobok!

For å feire utgivelsen av vår nyeste G Master-objektivfotobok gir vi bort tre eksemplarer av denne eksklusive publikasjonen. For å få sjansen til å vinne trenger du bare dele de beste bildene dine gjennom Instagram-kontoen @alphauniversebysony.eu, så velger vi ett vinnerbilde per uke. Konkurransebidraget vil være gyldig for bilder som er lagt ut på Instagram mellom 10. september 2021 og 1. oktober 2021, og bilder kan tas på hvilket som helst kamera eller smarttelefon, uavhengig av merke.

Bidrag vil bli bedømt på grunnlag av nivået på kreativitet, originalitet og visuell/emosjonell virkning av bildet, og de vinnende bidragene vil kunngjøres på vår Alpha Universe Instagram og sosiale mediekanaler.

SWPA 2022-logoen
Sony World Photography Awards 2022

Sony og World Photography Organisation gleder seg over å kunne lansere den 15. World Photography Awards. Det å ha troen på fotografi som medium bør være så demokratisk som mulig, derfor kan fotografer fra hele verden delta gratis.

Siden 2007 har vi premiert noen av de mest spennende og talentfulle fotografene og vist frem en rekke sjangere, stiler og perspektiver. De fire konkurransene passer for alle slags fotografer, så du kan finne den riktige for deg.

Du kan vinne pengepremier opp til USD 25 000 samt et utvalg av Sony-utstyr!

Tidligere konkurransevinnere

Følg oss på Instagram Følg Alpha Universe på Instagram

Følg α Universe på Instagram for oppdaterte tips, historier og konkurranseinformasjon