Siste konkurranser

Albert Dros

α Universe landskapskonkurranse

Sony Europe B.V. og α Universe har gleden av å annonsere lanseringen av vår landskapskonkurranse på Instagram for brukere av Sony-kameraer i α-serien i følgende land: Tyskland, Storbritannia, Frankrike, Italia, Spania, Nederland, Sveits, Polen, Norge, Østerrike, Sverige, Belgia, Danmark, Finland, Hellas, Romania, Estland, Litauen, Latvia, Ungarn, Bulgaria, Irland, Tsjekkia, Slovakia og Tyrkia.

Vinnerbildet vil bli kåret av et dommerpanel bestående av fotoeksperter, og vinneren vil motta et Sony G Master-objektiv!

Delta i konkurransen ved å dele bildene dine på Instagram. Konkurransebidraget er gyldig for bilder som legges ut på Instagram fra 1. november 2019 til 15. desember 2019.

KONKURRANSER

 2020 Sony World fotografipriser

Sony World sine fotografipriser er en av de mest anerkjente og varierte fotokonkurransene i verden.

Det er gratis å delta, og konkurransen er åpen for fotografer på alle nivåer, fra 12–19-åringer som nettopp har startet, til entusiastiske hobbyfotografer og studenter, til etablerte profesjonelle fotografer. Prisutdelingen har en konkurranse og kategori for alle, inkludert arkitektur, dokumentar, landskap, portrett, sport, gatefotografering, villmark, reise, kultur og mer.