ALLE TV-ER

A9 | MASTER Series | 48" OLED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart -TV (Android TV)

A9 Series
Bilde av A9 | MASTER Series | 48" OLED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart -TV (Android TV)

121 cm (48”)

KD-48A9

Veil. pris

kr 20 000,00

(inkl. MVA)
A9 BRAVIA-TV forfra
Vinklet A9 BRAVIA-TV
Vinklet A9 BRAVIA-TV bakfra
Smal innfatning til A9 BRAVIA-TV
Stativ til A9 BRAVIA-TV
A9 BRAVIA TV sett ovenfra og ned
A9 BRAVIA TV sett bakfra
A9 BRAVIA-TV sett fra siden
Veggmontert A9 BRAVIA-TV
A9 BRAVIA-TV med kabler sett bakfra

Funksjoner

TRILUMINOS-skjerm

Gjengir et bredere og mer nøyaktig fargespekter

TRILUMINOS, drevet av X1-prosessorene våre, gir et bredere fargespekter og gjengir på den måten flere farger enn vanlige TV-er. De analyserer og behandler data i hvert bilde for å gjøre fargene enda mer naturlige og nøyaktige, slik at bildene kommer nærmere virkeligheten enn noen gang.

4K X-Reality PRO

Overlegen oppløsning, uansett hva du ser på

Alt slags innhold kan oppskaleres til naturtro 4K-oppløsning med de unike funksjonene til Sony. X1™ Ultimate, som er dobbelt så rask som X1™ Extreme, analyserer og behandler data nøyaktig for å berike 4K-bilder med naturtro detaljer og tekstur. Selv opptak i 2K og full HD oppskaleres til tilnærmet 4K av 4K X-Reality™ PRO med en unik 4K-database. Oppløsningen til hvert motiv blir deretter optimalisert med Object-based Super Resolution for å gjengi naturtro teksturer.

Pixel Contrast Booster

Forbedrer fargene og øker kontrasten for ekstra dybde og realisme

Se naturtro farger og oppdag detaljer i dyp skygge og lyssterke områder. Med Pixel Contrast Booster blir farger og kontrast forsterket i lyse områder slik at du kan nyte bilder med naturtro fargenyanser og -toner, mer dybde, fin struktur og ren svart kontrast som bare OLED kan gi. 

OLED med vidvinkel

Vakre farger fra en hvilken som helst vinkel

Nå kan du se TV fra siden like godt som forfra. Vår selvlysende OLED-skjerm sørger for at fargene er de samme og like naturtro uansett hvor du ser dem fra.

X-Motion Clarity™

Gjør fartsfylte actionscener lyse og klare

Med bilder som skapes av flere millioner med individuelt styrte piksler, blir alt skarpt og klart på OLED-skjermen. Og med vår X-Motion Clarity™-teknologi blir selv fartsfylte actionscener jevne og klare. Bevegelige bilder styres presist for å redusere uskarphet, slik at bildene forblir realistiske uten tap av lysstyrke under scener i høy hastighet .

Super Bit Mapping HDR

Super Bit Mapping HDR

I en solnedgang finnes det tusenvis av toner, nyanser og graderinger. Super Bit Mapping HDR viser dem alle sammen. Den skaper en jevn og naturlig 4K-bildekvalitet mens du ser på, uten «lysstripene» som kan oppstå på andre TV-er.

Dual database processing

Dual database processing

Én av databasene brukes til å redusere støyen i bildet. Den andre brukes til å oppskalere oppløsningen og gi bedre klarhet. Disse to kraftige databasene for bildeforbedring samarbeider om å forbedre piksler i sanntid. Hver av databasene har titusenvis av referanser, som er samlet opp gjennom alle årene vi har skapt innhold for TV og kino.

Acoustic Surface Audio

Lyd fra skjermen, utrolig fengende

Lyd på vanlige TV-er med en høyttaler under skjermen er ofte ikke synkronisert med bildet. Med Acoustic Surface Audio er skjermen høyttaleren. En nyskapende utløser bak skjermen vibrerer diskré for å skape lyd, slik at det du hører, kommer fra stedet i scenen handlingen skjer på – dialog fra karakterer, motorstøy fra en bil. 

S-Force PRO Front Surround

Nyt flerdimensjonal lyd med S-Force Front Surround

Hør lyd som fra en egen omgivelseshøyttaler med flerdimensjonal lyd. S-Force Front Surround oppkonverterer inndata og gjengir et omgivelseshøyttalersystem med flerdimensjonal lyd virtuelt i TV-en så du kan nyte alle opplevelsene med omsluttende lyd.

Stemmezoom

Hør tydelige stemmer

Med stemmezoom hører du klar tale uten å måtte skru opp volumet – perfekt for nyhetssendinger og dokumentarer.

Integrert subwoofer

Gi mer kraft til lydsporene

Med en subwoofer på baksiden av TV-en får du mer dynamisk, basstung lyd – perfekt for actionfilmer og musikk.

Teknologi for omgivelsesoptimalisering

Førsteklasses bilde og lyd, uansett omgivelser

Len deg tilbake og nyt den best mulige seeropplevelsen. Den unike teknologien for omgivelsesoptimalisering fra Sony justerer bilde og lyd automatisk til omgivelsene dine.

Smal metallinnfatning

Smal metallinnfatning 

Holder fokuset på bildet, ikke fjernsynet. 

Sentralt aluminiumsstativ

Sentralt aluminiumsstativ

Vakkert design som matcher stuen din.

Minimal kabelrot

Minimal kabelrot

Kabelholdere holder kabler skjult og ute av veien, slik at TV-en tar seg godt ut både forfra, fra siden og bakfra.

Familie som bruker talekontroll med en TV

Bare snakk i vei – en morsom måte å utforske nye verdener på

Finn all underholdningen du kan drømme om, så fort du bare klarer å snakke. Med avansert talestyring lar denne Android-smart-TV-en deg se filmer og programmer fra apper eller kringkastinger med en gang.

Et uslåelig antall apper

Over 5000 apper, flere enn noen annen smart-TV

Android-smart-TV-en fra Sony har et uslåelig antall apper. Velg dem som gjør livet morsommere og mer underholdende.

Ikke mer venting med apper

Du trenger ikke vente lenger

Apper starter raskt, og du trenger ikke vente lenger når du bytter mellom apper – Netflix starter tre ganger raskere enn før.

Apple Air Play brukes for å koble til telefon og TV

Fungerer med Apple AirPlay / Apple HomeKit

Med Apple AirPlay kan du strømme videoer og lyd til TV-en din fra en iPhone, iPad eller Mac. Se filmer og programmer fra Apple TV-appen, favorittappene dine eller til og med Safari. Del bildene dine med alle i rommet.

Chromecast-logo

Send til en større og bedre skjerm med Chromecast

Med Chromecast kan du caste videoer, spill og apper fra en mobilenhet til TV-en din, uten at det går ut over kvaliteten. Bare trykk på Cast-knappen på Android- eller iOS-skjermen for å se alt det du vil, på den store skjermen. Cast innholdet, og så kan du fortsette å bruke telefonen eller nettbrettet.

Sølvfarget TV-fjernkontroll

Vakkert utformet

Fjernkontrollen vår med førsteklasses design i børstet aluminium ligger godt i hånden og passer perfekt inn i stuen din. Du kan styre TV-en med Bluetooth-tilkoblingen selv om det er gjenstander i veien, og du kan enkelt administrere de viktigste funksjonene med ett trykk på diverse knapper.

Smartfjernkontroll som er koblet til TV, Blu-ray-spiller, PS4 og dekoder

Enkel kontroll med smart fjernkontroll

Koble digitalbokser og andre enheter til TV-en via HDMI, og styr alle med en smart fjernkontroll. En slankere, mer avrundet utforming med innebygget mikrofon for talekontroll og forbedret knappeplassering gjør at den er svært enkel å bruke.

Google Play-logo

Google Play™: en verden av innhold og apper

Oppdag filmer og TV-serier, spill og mye mer fra Google Play™. Gled deg over et stadig større utvalg av apper til TV-en på en helt ny måte.

Clear Phase-logo

Clear Phase for jevne og balanserte frekvenser

BRAVIA® bruker en kraftig datamodell til å analysere og kompensere for unøyaktigheter i høyttalerresponsen. Dette skjer ved at den innsamler høyttalerfrekvensen med større presisjon. Denne informasjonen blir matet tilbake for å fjerne eventuelle topper eller bunner i høyttalerens naturlige respons – noe som gir ren og naturlig lyd med jevn gjengivelse av alle frekvenser.

Bluetooth®-logo

Bluetooth®-tilkoblingsmuligheter

Koble BLUETOOTH®-kompatible enheter til TV-en for å få underholdning på en enkel måte. Par Bluetooth-hodetelefonene eller -øretelefonene dine med BRAVIA, og se på TV-serier og lytt til musikk på favorittstedet ditt – uten å bli forstyrret eller avbrutt.

Creator Calibrated Mode-logo

Få studiokvalitet med Netflix Calibrated Mode

Denne modusen ble spesifikt utviklet for å se originalt Netflix-innhold og reprodusere samme bildekvalitet på en TV som på en studio evaluation master. Med Netflix-kalibrert modus bevares skaperens visjon og hensikt med naturtro gjengivelse.

Dolby Vision- og Dolby Atmos-logo

Omfavn spenningen og begeistringen som kino bringer med seg

Få en spennende kinoopplevelse hjemme. Dolby Vision™ gjør scenene svært levende, slik at du får en autentisk visningsopplevelse, mens Dolby Atmos™ fyller rommet med omsluttende omgivelseslyd.

Calman Ready-logo

Ivaretar lidenskapen til filmskapere

Denne TV-en tar i bruk Portrait Displays’ Calman-programvare for automatisk kalibrering for å håndtere fargevariasjoner fra produksjonsprosessen. Dette gir et uovertruffent kalibreringsnivå og evnen til å finjustere, noe som ellers ikke ville vært mulig med vanlige bildeinnstillinger. Den gjengir svært nøyaktige farger som er tro mot det opprinnelige TV-signalet, og kan til og med tilpasse seg små fargeendringer som oppstår over tid. Denne TV-en er Calman-kompatibel, noe som gjør at kunder kan dra nytte av programvaren som brukes av filmskapere i etterproduksjonen og kvalitetskontrollprosesser, noe som viser hvor opptatt vi er av å skape bilder med kalibrert fargenøyaktighet av høy kvalitet hjemme i stuen.

Objektbasert HDR-diagram

Object-based HDR remaster

Med Object-based HDR remaster analyseres fargen til individuelle objekter på skjermen, og kontrasten justeres, til forskjell fra vanlige TV-er der kontrasten vanligvis justeres langs en svart/hvit kontrastkurve. Siden objektene oppgraderes individuelt, kan denne TV-en gjengi større dybde, flere teksturer og bilder som ser mer ekte ut.

Spesifikasjoner

Få den gode OLED-kvaliteten fra Sony i en kompakt størrelse. Med dype svartfarger, levende farger, forbedret kontrast og lyd som er i harmoni med bildet, kommer du til å bli helt oppslukt av handlingen. Det kommer snart mer informasjon om dette produktet, så følg med her.

Utformet med tanke på miljøet

FINN UT MER OM SONY OG MILJØET

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift.

Les mer

MILJØFUNKSJONER I DETTE PRODUKTET

  • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller lyskontroll av pikselnivået, gjør produktet mer energieffektivt ved å justere lysstyrken til skjermen etter hvert som innholdet på den endres

  • Strømsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å justere lysstyrken på skjermen

  • Skjermsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å slå skjermen av uten å sette TV-en i full standby-modus, slik at du fortsatt kan lytte til lyden

Omtaler

Dette mener andre brukere