TV-ER

XH81 | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart-TV (Android TV)

XH8196 Series
Bilde av XH81 | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart-TV (Android TV)

139 cm (55")

KD-55XH8196

Veil. pris

kr 13 000,00

(inkl. MVA)

164 cm (65")

KD-65XH8196

Veil. pris

kr 17 000,00

(inkl. MVA)
XH81 BRAVIA-TV sett forfra
Vinklet XH81 BRAVIA-TV sett forfra
Vinklet XH81 BRAVIA-TV sett bakfra
Innfatning på XH81 BRAVIA-TV
Stativ til XH81 BRAVIA-TV
XH81 BRAVIA-TV med ledninger sett bakfra

Funksjoner

TRILUMINOS-farger

Gjengir et bredere og mer nøyaktig fargespekter

TRILUMINOS, drevet av X1-prosessorene våre, gir et bredere fargespekter og gjengir på den måten flere farger enn vanlige TV-er. De analyserer og behandler data i hvert bilde for å gjøre fargene enda mer naturlige og nøyaktige, slik at bildene kommer nærmere virkeligheten enn noen gang.

4K HDR Processor X1™

Super oppløsning, uansett hva du ser på

Se enestående 4K-bilder, med naturtro detaljer og teksturer, eksklusivt drevet av vår 4K HDR Processor X1™. Bilder som er filmet i 2K og Full HD, blir oppskalert til tilnærmet 4K-oppløsning med 4K X-Reality™ PRO ved hjelp av en unik 4K-database.  

Motionflow-teknologi

Mindre uskarphet, selv i fartsfylte scener

På noen skjermer kan idretter og fartsfylte actionscener bli uskarpe. Motionflow-teknologien vår gir jevne og tydelige bevegelser ved å lage ekstra bilder mellom bildene og svarte segmenter mellom scener. Resultatet er mindre uskarphet og etterbildeeffekt, og mer flytende bevegelser. 

Object-based HDR remaster

Object-based HDR remaster

Med Object-based HDR remaster analyseres fargen til individuelle objekter på skjermen, og kontrasten justeres, til forskjell fra vanlige TV-er der kontrasten vanligvis justeres langs en svart/hvit kontrastkurve. Siden objektene oppgraderes individuelt, kan denne TV-en gjengi større dybde, flere teksturer og bilder som ser mer ekte ut.

X-Balanced Speaker

Få lyd med høy kvalitet 

X-Balanced Speaker med den unike, nye formen er utformet for å matche lydkvaliteten og den slanke utformingen på TV-en og gir klar lyd til filmer og musikk. Denne funksjonen er tilgjengelig på TV-er som er større enn 55".

Vegghengt TV som viser et skip i solnedgang

Førsteklasses bilde og lyd, uansett omgivelser

Len deg tilbake og nyt den best mulige seeropplevelsen. Den unike teknologien for omgivelsesoptimalisering fra Sony justerer bilde og lyd automatisk til omgivelsene dine.

Smal innfatningsdesign

Vakkert utformet

Denne TV-en har en luksuriøs og stilig utforming med sin smale innfatning, slik at du kan fokusere på bildet og ikke TV-en.

Talekontroll-ikon

Si hva du vil se

Finn favorittinnholdet raskere enn noensinne ved å bruke stemmen. Med talesøk slipper du komplisert navigasjon og kjedelig tasting – du trenger bare å spørre.

Android-smart-TV

Bare snakk i vei – en morsom måte å utforske nye verdener på

Finn all underholdningen du kan drømme om – like raskt som du kan snakke. Med avansert talekontroll gir denne Android-smart-TV-en deg filmer og TV-programmer fra apper eller kringkasting på et øyeblikk.

Logoer for Netflix, YouTube, Prime Video og Google Play

Over 5000 apper, flere enn noen annen smart-TV

Android-smart-TV-en fra Sony har et uslåelig antall apper. Velg dem som gjør livet morsommere og mer underholdende.

Netflix-logo

Du trenger ikke vente lenger

Apper starter raskt, og du trenger ikke vente lenger når du bytter mellom apper – Netflix starter tre ganger raskere enn før.

Netflix-logo

Android TV-ene våre anbefales av Netflix

Netflix har gjort det mulig å enkelt identifisere TV-er med bedre ytelse, enklere app-tilgang og nye funksjoner som gir deg en bedre smart-TV. Med en Netflix Recommended TV kan du se på populære programmer og filmer med en dedikert knapp og talekontroll.

Google Assistant-logo

Styr TV-en og smartenhetene dine med stemmen

Du kan be TV-en med Google Assistant om å koble til og kommunisere med smartenhetene dine, inkludert overvåkningskameraer og husholdningsapparater. Det er veldig enkelt og gir deg den beste opplevelsen.

Alexa-logo

Koble til med Alexa

Koble til Alexa-aktiverte enheter for å få sømløs og håndfri kontroll over en TV fra Sony. Med Alexa kan du slå på TV-en, bytte TV-kanaler, styre volumet med mer.

Google Home

Fungerer med Google Home

Koble til Google Home for sømløs, håndfri kontroll over en TV fra Sony. Med Google Home kan du finne og caste alle favorittvideoene dine til TV-en din fra Sony, helt uten å løfte en finger.

Telefon koblet til TV med Apple AirPlay

Fungerer med Apple AirPlay / Apple HomeKit

Med Apple AirPlay kan du strømme videoer og lyd til TV-en rett fra din iPhone, iPad eller Mac. Se filmer og programmer fra Apple TV-appen, favorittappene dine eller til og med Safari. Del bildene dine med alle i rommet.

Chromecast-logo

Send til en større og bedre skjerm med Chromecast

Med Chromecast kan du vise videoer, spill og apper fra en mobilenhet til TV-en, uten at det går ut over kvaliteten. Trykk på Cast-knappen på Android- eller iOS-skjermen for å se alt det du vil, på den store skjermen. Vis innhold på skjermen, så kan du fortsette å bruke telefonen eller nettbrettet.

Fjernkontroll

Vakkert utformet

Fjernkontrollen vår med førsteklasses design i børstet aluminium ligger godt i hånden og passer perfekt inn i stuen din. Du kan styre TV-en selv om det er gjenstander i veien, med Bluetooth-tilkobling, og du kan enkelt administrere de viktigste funksjonene med ett trykk på diverse knapper.

Smart fjernkontroll koblet til flere enheter

Enkel kontroll med smart fjernkontroll

Koble digitalbokser og andre enheter til TV-en via HDMI, og styr alle med en smart fjernkontroll. En slankere, mer avrundet utforming med innebygget mikrofon for talekontroll og forbedret knappeplassering gjør at den er svært enkel å bruke.

Google Play-logo

Google Play™: en verden av innhold og apper

Oppdag filmer og TV-serier, spill og mye mer fra Google Play™. Gled deg over et stadig større utvalg av apper til TV-en på en helt ny måte.

Clear Phase-logo

Clear Phase for jevne og balanserte frekvenser

BRAVIA® bruker en kraftig datamodell til å analysere og kompensere for unøyaktigheter i høyttalerresponsen. Dette skjer ved at den innsamler høyttalerfrekvensen med større presisjon. Denne informasjonen blir matet tilbake for å fjerne eventuelle topper eller bunner i høyttalerens naturlige respons – noe som gir ren og naturlig lyd med jevn gjengivelse av alle frekvenser.

youview-logo

YouView: det beste innen forespørselsbasert TV og programmer du har gått glipp av

Med innebygd YouView kan du bla tilbake opptil sju dager for å se programmer fra BBC iPlayer, ITV Hub, All 4, Channel 5 og Pop Fun. Du får også tilgang til et stort bibliotek med strømmeinnhold. Du trenger bare å koble BRAVIA™-TV-en din til en antenne- og bredbåndstilkobling for å komme i gang med YouView.

Dolby Vision- og Dolby Atmos-logoer

Omfavn spenningen og begeistringen som kino bringer med seg

Kos deg med kinoaktig begeistring og spenning hjemme. Dolby Vision™ gjør scener livaktige for autentisk TV-titting, mens Dolby Atmos™ fyller rommet med oppslukende omgivelseslyd.

Calman Ready-logo

Ivaretar lidenskapen til filmskapere

Denne TV-en tar i bruk Portrait Displays’ Calman-programvare for automatisk kalibrering for å håndtere fargevariasjoner fra produksjonsprosessen. Dette resulterer i et uovertruffent kalibreringsnivå og evnen til å finjustere, noe som ellers ikke ville vært mulig med vanlige bildeinnstillinger. Den gjengir svært nøyaktige farger som er tro mot det opprinnelige TV-signalet, og kan til og med tilpasse seg små fargeendringer som oppstår over tid. Denne TV-en er Calman Ready, slik at kunder kan dra fordel av programvare som brukes av visuelle innholdsskapere i etterproduksjoner og kvalitetskontroller, noe som igjen demonstrerer vår vilje til å levere bilder med profesjonell fargekalibrert nøyaktighet i hjemmet.

Spesifikasjoner

Utformet med tanke på miljøet

FINN UT MER OM SONY OG MILJØET

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift.

Les mer

MILJØFUNKSJONER I DETTE PRODUKTET

  • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller lyskontroll av pikselnivået, gjør produktet mer energieffektivt ved å justere lysstyrken til skjermen etter hvert som innholdet på den endres

  • Strømsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å justere lysstyrken på skjermen

  • Skjermsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å slå skjermen av uten å sette TV-en i full standby-modus, slik at du fortsatt kan lytte til lyden

Omtaler

Dette mener andre brukere