Helt enkelt det gode kameraet du ønsker deg

Når du er klar for mer, finnes det et kamera som er enkelt å ta med seg, og som tar profesjonelle bilder.

Et vanedannende kamera til hverdagsbruk

Speilløse kameraer fra Sony har bildebehandling på et mye høyere nivå enn en smarttelefon. De er like kraftige som et profesjonelt kamera, men mindre og brukervennlige. De gjør hverdagsbildene til vakre filmer og bilder med sterke uttrykk.

Dramatiske bilder i alle omgivelser

Du får ikke en ny sjanse til å ta et fint bilde, spesielt i lite lys. Et speilløst kamera fra Sony har større bildesensor og klare objektiver, slik at det utnytter lyset bedre. Rask fokusering og større dynamisk rekkevidde kan skape noe fint fra vanskelige situasjoner.

Mørket unnskylder ikke dårlige bilder

Scenen har dempet lys og mange følelser, men telefonen ødelegger alt med blits. Du vil ha et kamera som tar fine bilder i alt lys. Speilløse kameraer fra Sony har en stor bildesensor og smart bildebehandling for skarpe bilder med lite støy, selv uten blits.

Bildene er som skapt for å imponere

Hjernen fokuserer selektivt for at vi skal konsentrere oss i en kompleks verden. De store sensorene gjør at du kan bruke denne bokeh-teknikken i bildene dine. Motivet kan presenteres selektivt og flott for å fange oppmerksomheten.

Se verden fra en annen vinkel

Bruk en skjerm som kan vippes, til å fange inn verden fra et annet perspektiv. Når du ikke må se i en søker eller på en telefonskjerm, kan du se og gjøre mer med mindre gjetning. Føl deg sikker på at du tar det perfekte bildet første gang.

Hemmeligheten ligger i sensorens størrelse

Bildesensoren er kameraets øye. Det betyr at jo større sensor, jo bedre bilder. Kameraene har en sensor som er ti ganger større, eller mer, enn en smarttelefonsensor, noe som gjør alt ved bildebehandlingen bedre. Du får flere piksler, mer følsomhet i lite lys og større dynamisk rekkevidde. Bilder, forstørrelser og utskrifter blir skarpere.
[1] Smarttelefon [2] 1.0-type [3] APS-C-format [4] 35 mm fullformat

1. Speilløst kamera fra Sony (35 mm fullformat):Utsøkt reproduksjon av detaljer fra en stor sensor / 2. Smarttelefon:Mange færre fine detaljer

Sensorstørrelse og ytelse i lite lys

Fordelene ved den store sensoren til et speilløst kamera fra Sony er åpenbare. En større sensor lager mindre lyd, fanger inn flere detaljer og tar vakrere bilder, spesielt i lite lys.

Bokeh (selektiv fokus)

I motsetning til smarttelefoner gir den større sensoren i et speilløst kamera fra Sony grunnere dybdeskarphet, også kalt bokeh, som gjør at du kan fokusere selektivt på motivet. Den dramatiske effekten tilfører dybde og uttrykk, spesielt i nærbilder, og gir profesjonelle resultater.

Bilde av speilløst kamera fra Sony (35 mm fullformat)
Speilløst kamera fra Sony (35 mm fullformat)

Merk hvor mye lettere oppmerksomheten trekkes til en del av bildet som er i skarpt fokus når det er omgitt av en ufokusert bakgrunn.

Bilde av smarttelefon
Smarttelefon

Bilder uten bokeh kan se uttrykksløse, mekaniske og uinteressante ut fordi de ikke uttrykker fotografens følelsesmessige engasjement. 

Raskt fokus låses fast på motivet

Kjæledyr, barn og kjøretøy står ikke stille for å bli tatt bilde av. De speilløse kameraene fra Sony låser fokus på motiver i bevegelse med flere fokuspunkter. Deretter sporer de bevegelser og er klare til å ta bilder når du er det.

Rask fokusering
Rask fokusering

Rask fokusering er en viktig fordel. Det låses umiddelbart på et motiv i bevegelse og forutser hvor det er på vei. Da blir det enkelt å holde fokus og være klar til å ta bilder.

Presis sporing som dekker nesten hele rammen

I motsetning til vanlige speilreflekskameraer har speilløse kameraer fra Sony fokuspunkter over hele rammen. De sporer motivet for å gi hastighet (fasegjenkjennende autofokus) og nøyaktighet (kontrastgjenkjennende autofokus).

Unik fokusering som prioriterer øyet
Unik fokusering som prioriterer øyet

AF på øye gjør portrettbilder fremragende ved å fokusere presist på motivets øyne, et nøkkelelement i flotte portretter. Det finnes ikke noe bedre fokuseringsverktøy for å ta vakre bryllupsbilder og annet.

AF på øye for dyr
AF på øye for dyr

Dyrefotografering blir aldri helt det samme igjen takket være AF på øye i sanntid for dyr. Kameraet fokuserer på og sporer dyrs øyne. På denne måten kan du ta flotte portrettbilder av kjæledyr og ville dyr.

Laget for å dele raskt og enkelt

Du er kanskje vant til å dele bilder på nettet fra telefonen din, og det kan du fortsette med. Disse speilløse kameraene fra Sony har One touch-deling, noe som gjør det enkelt å ta bilder, overføre til smartenheter og dele dem med venner.

Imaging Edge Mobile
Ta bilder eksternt, se gjennom, organiser og del dem i Imaging Edge Mobile-appen

Den kostnadsfrie Imaging Edge Mobile-appen brukes til å overføre bilder til telefonen med enkel trådløs NFC-tilkobling og rask Wi-Fi. Du kan også ta bilder eksternt fra en smartenhet for å forhåndsvise bilder og utløse lukkeren. 

Reis og ta bilder hvor du vil på en enkel måte

Speilløse kameraer fra Sony er kompakte og brukervennlige, så de blir raskt en favoritt. Det oppladbare batteriet, skjermer som kan vippes, og tilpasning gjør dem til en enkel oppgradering for alle bildeentusiaster.

Bilde av kompakte kameraer med alt du trenger
Kompakte kameraer med alt du trenger

Speilløse kameraer fra Sony har en rekke funksjoner i en kompakt og lett konstruksjon.

Bilde av ekstern USB-strømforsyning
Ekstern USB-strømforsyning

Hvis batterinivået blir lavt, kan kameraet få strømtilførsel fra vanlige, bærbare USB-ladere.

Bilde av Ta bilder mens du holder kameraet på ulike vis
Ta bilder mens du holder kameraet på ulike vis

Flere av kameraene våre har en svært allsidig LCD-skjerm som kan vippes, slik at du komfortabelt kan ta bilder mens du holder kameraet nær bakken eller høyt over hodet, uansett belysning.

Et speilløst kamera fra Sony til deg

Det store utvalget av modeller gjør at du kan få akkurat det du ønsker når du velger kameraet som passer best til deg.

Et kamera du kan ta med deg hver dag

Det beste kameraet ditt er det du har med deg. Et av disse tre kompakte, allsidige kvalitetskameraene kan bli den neste følgesvennen din, uansett hvor du skal.

Maksimal kompakt bekvemmelighet

Disse kompakte, speilløse kameraene yter bedre enn fullformats speilreflekskameraer og veier halvparten så mye. De tar bilder med utmerket detaljnivå, følsomhet og kvalitet, og er så stille at de ikke forstyrrer babyer, dyreliv eller andre restaurantgjester.