Full av gode ideer

Sony utviklet CMOS-bildesensoren i fullformat med integrert minne for α9-kameraet med høy ytelse. Dette har resultert i et mindre og lettere profesjonelt kamera med bruk av færre miljøressurser.

Vi fornyer kameraer med utskiftbare objektiver

På tross av den gode utviklingen digital bildeteknologi har hatt, har mekaniske begrensninger ikke gitt brukere av digitale speilreflekskameraer større fordeler enn relativt små forbedringer i størrelse og funksjoner.
Nå har imidlertid Sony med sin banebrytende innovasjon sprengt disse grensene og fornyet fremtidens kameraer med utskiftbare objektiver. Exmor RS, verdens første 35 mm stablede bildesensor i fullformat med integrert minne, oppnår en hastighet og ytelse som overgår egenskapene til andre modeller, samtidig som den inneholder færre ressurser.

Exmor RS. Evolusjon i aksjon
Exmor RS. Evolusjon i aksjon

Sensoren i α9 gjør store fremskritt innen ytelse og bildekvalitet ved å gi deg et svært solid AF, stillegående, vibrasjonsfri kontinuerlig fotografering på opptil 20 bps og en søker som ikke går i svart.

35 mm stablet fullformats CMOS-sensor med integrert minne

En sensor skapt for ytelse 

Den nye stablede CMOS-sensoren i α9 gir profesjonell ytelse, uten begrensningene som finnes i de mekaniske systemene til konvensjonelle digitale speilreflekskameraer.
En bransjeledende, rask, stablet sensor gir fullformatsbilder på ca. 24,2 effektive megapiksler, med opptil 20 ganger høyere avlesningshastighet takket være det integrerte minnet i stablingen. 

[1] Rask signalbehandlingskrets [2] Pikselområde [3] Bildebehandlingsmotor [4] Integrert minne

Vi gjør mer. Med mye mindre.

α9 har alle egenskapene til et vanlig digitalt speilreflekskamera, som speil, mekanisk lukker, AF-sensor og optisk søker, i den nyskapende Exmor RS-bildesensoren. Kameraet er også betydelig mindre og lettere. 

Full av egenskaper og lett å pakke
Full av egenskaper og lett å pakke

α9 er ca. 20 % mindre i alle tre dimensjoner med Exmor CMOS-sensoren enn et vanlig digitalt speilreflekskamera, som α900, den første fullformatmodellen fra Sony. Det er enklere enn noen gang å bære det med deg dit du vil når som helst.

α9 er et bevis på hvor opptatt Sony er av funksjonalitet, bildekvalitet og større fotograferingsmobilitet. Utviklingen av 35 mm CMOS-bildesensoren i fullformat i α9 gir svært gode bilder og bidrar til en betydelig reduksjon av kameraets størrelse.

Den nye fjærlette tungvekteren

For nesten ti år siden forbløffet Sony bransjen med α900, det første digitale speilreflekskameraet i fullformat, på 850 g. Det nye α9 veier kun 588 g, 30 % mindre, og forbedrer både mobilitet og stabilitet.

Den nye fjærlette tungvekteren
Høy ytelse for fremtiden

Yasufumi Machitani
Prosjektleder for α9

Høy ytelse for fremtiden

Innovasjon til fordel for alle 

Profesjonelle fotografer er avhengige av å fange inn dramatiske øyeblikk for å kunne fortelle følelsesladde historier. Vi arbeider kontinuerlig med å imøtekomme disse behovene, i tillegg til å jobbe mot målet Sony har om null utslipp, ved å utvikle mindre, lettere kameraer som ikke går på akkord med bildekvalitet eller hastighet.
Den nye stablede CMOS-sensoren i fullformat har utrolig gode bildebehandlingsegenskaper. Den har også flere integrerte funksjoner, noe som reduserer komponentene og gjør α9 både mindre og lettere. Dette er en del av et mål Sony har om å bruke naturressurser på en mest mulig effektiv måte og utvikle avanserte teknologier og produkter.

Annen side for teknologi fra Sony