Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

α7R II

Virkelighet realisert

Vi lanserer α7R II, fullformat og liten størrelse – «R» bringer revolusjonen innen oppløsning videre med høyere følsomhet, respons og raffinement.

SPEILLØSE FULLFORMATKAMERAER AV E-TYPEN

Alpha 7R II med bakgrunnsopplyst fullformat-bildesensor

ILCE-7RM2
Bilde av Alpha 7R II med bakgrunnsopplyst fullformat-bildesensor

Bare kamerahus

ILCE-7RM2

Veil. pris

kr 24 000,00

(inkl. MVA)
Ny programvare er nå tilgjengelig.
Definer den neste dimensjonen

Med en enestående, ny bildesensor

Nå kommer det enda mer omfattende kvalitet inn i bildet. Med verdens første bakbelyste, 35 mm, fullformat CMOS-sensor med 42,4 megapiksler løfter Sony α7R II bildeoppløsning, følsomhet (opptil ISO 102400) og rask respons til nye høyder. Det raske hybrid-AF-systemets tette, ekstra brede fokalplan med fasegjenkjenning-AF holder et motiv i skarpt fokus i hele bildet, mens 5-akse bildestabilisering reduserer uklarhet som ellers har en tendens til å kjennetegne håndholdte bilder. Høyoppløsning er ytterligere forbedret med 4K-filmopptak med full pikselavlesning uten at søkeren går i svart. Med så mye innsikt pakket inn i en kompakt form er det innlysende at livet består av mer enn det som er synlig for det blotte øye.

Verdens første bakbelyste fullformatsensor

Høyere oppløsning, følsomhet og avlesningshastighet

Som verdens første 35 mm, fullformat bildesensor med bakbelyst struktur forbedrer denne 42,4 megapikslers CMOS-sensoren effektiviteten til lyssamling og utvider kretsskalaen. Og ved hjelp av et hurtigoverførende kobberledningslag leverer den data ca. 3,5 ganger raskere, samtidig som den reduserer bildestøy for å avdekke fine detaljer i hvert bilde.

Raskere, smartere, mer realistisk behandling

BIONZ-X™-bildebehandlingsmotoren finjusterer effektivt og nøyaktig de enorme mengdene data fra den nye bildesensoren på 42,4 megapiksler – for mer realistiske, naturlige og klarere bilder med lite støy.

Nytt 14-biters ukomprimert RAW-format

Nå med flere formatalternativer, for uslåelig kvalitet og rekkevidde på fargenyanser.

Klarere og mer livaktige bilder

Avanserte funksjoner gir enda bedre oppløsning

Flott ytelse og en rekke nyskapende funksjoner. Den nye bildesensoren i α7R II har hele 42,4 megapiksler, slik at du kan utforske verden i bemerkelsesverdig detalj, og kameraet har ingen optiske lavpassfiltre som kan redusere den høye oppløsningen. For å redusere uskarphet har kameraet en nyutviklet lukker for minimering av vibrasjon, og modus for stille fotografering eliminerer kameraristing fra lukkerbevegelser. Og vi lanserer stadig nye FE-objektiver, slik at du kan oppleve mer fra den enestående klare sensoren.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Rask hybrid-AF gjør alt skarpere

Takket være en avansert bildesensor og AF-algoritme gir α7R II sitt raske hybride AF-system langt overlegen AF-dekning, hastighet og sporingsytelse.

Media Object

Spill av video

Mer omfattende AF-dekning
Mer omfattende AF-dekning

399 AF-punkter dekker 45 % av det totale bildeområdet – mer enn noe annet digitalkamera kan stille opp med.

Raskere AF-respons
Raskere AF-respons

Akselerert dataavlesning (takket være bakbelyst sensor) og det raske hybride AF-systemet øker AF-hastigheten med 40 %.

Mer kontinuerlig fotografering
Mer kontinuerlig fotografering

Rask avlesning og en avansert algoritme gjør prediktiv motivsporing ekstra nøyaktig for fotografering med 5 bilder/sek.

Rask hybrid AF for videoer
Rask hybrid AF for videoer

Dette systemets ekstra presise, jevne fokusering er perfekt for de høyere kravene til 4K-videoer.

Fasegjenkjennende AF med objektiv av A-typen
Fasegjenkjennende AF med objektiv av A-typen

Fordelene med fasegjenkjennende AF er sikret selv med et objektiv av A-typen via LA-EA3 (LA-EA1).

Hold alltid øyet i fokus

AF på øye (tilgjengelig med AF-C) viser ikke bare rask og effektiv autofokus-ytelse med øyeregistrering, men klarer også å spore øyet til et motiv i bevegelse. Enkel opprettholdelse av optimalt fokus på motiver i bevegelse kan endre portrettkunsten din.

Hold alltid øyet i fokus
5-akset bildestabilisering i fullformatprakt

Finjustert for sensorer med høy oppløsning

For å optimalisere fordelen ved α7R IIs utrolig høye oppløsning, spesielt når du fotograferer uforutsigbar action eller er i bevegelse, bør fotograferingen være så stabil som mulig – ellers kan selv en liten kameraristing gi uskarpe bilder. Systemet med 5-akset bildestabilisering er finjustert for å matche α7R IIs ytelse med 42,4 megapiksler, slik at du kan zoome inn på fjerntliggende motiver, ta nærbilder og fange inn nattmotiver med minimal uklarhet på grunn av kameraristing – for mest mulig klare bilder.

4K-videokvalitet når nye høyder

Den ultimate videoopplevelsen med høy oppløsning

Du skjønner at α7R II er optimalisert for opptak av 4K-video (QFHD: 3840 x 2160), spesielt i Super 35 mm-format, siden det behandler avlesningsdata fra hver piksel uten å slå sammen piksler, for å undertrykke ujevnheter og moaré effektivt. Videoene får merkbart skarpere, finere og mer subtile detaljer enn vanlige 4K-videoer. α7R II er også det første fullformatkameraet som kan ta opp video i 4K-oppløsning i 35 mm fullformat, så du kan i større grad utnytte de mange mulighetene som den nyutviklede, bakbelyste fullformatsensoren gir.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Se flere videoer
Se flere videoer
Ta bilder slik det passer best

Gjør opptak i riktig perspektiv

Velg fullformat eller Super 35 mm-format når du tar bilder i Full HD- eller 4K-oppløsning, avhengig av visjonen din. Uansett ser alt strålende ut fra kant til kant.

Ta bilder slik det passer best
XAVC S-format med høy bithastighet
XAVC S-format med høy bithastighet

XAVC S-formatet støtter nå 4K-opptak ved en hastighet på opptil 100 Mbps samt Full HD-opptak ved 50 Mbps, så α7R II kan ta opp video fylt med svært detaljerte bevegelser.

Klar for de lange seriene

Fokus på styrke, intelligens og pålitelighet

α7R II er det tøffeste og mest holdbare α-kameraet som noensinne er lagd. Det er konstruert for action under alle forhold, selv når det brukes med store objektiver. Det er også utformet med eleganse og tar i bruk avanserte funksjoner som utfyller bildesensorens usedvanlig høye oppløsning på 42,4 megapiksler.

Se virkeligheten i aksjon

XGA OLED med ZEISS® T*-belegg

En elektronisk søker med ZEISS® T*-belegg som reduserer overflaterefleksjon, og verdens høyeste søkerforstørrelse på 0,78x viser hvordan innstillinger påvirker bilder og maksimerer α7R IIs høye oppløsning.

XGA OLED med ZEISS® T*-belegg

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Imaging Edge™ Remote, Viewer, og Edit
Imaging Edge™ Remote, Viewer, og Edit

Ta enda bedre bilder med Imaging Edge-appene. Bruk Remote for å kontrollere og overvåke fotografering i sanntid på PC-skjermen din, Viewer for å forhåndsvise, rangere og velge bilder fra store bildebibliotek og Edit (Rediger) for å utvikle RAW-data til bilder av høy kvalitet for levering. Få den beste bildekvaliteten fra RAW-bildene til Sony, og administrer det du produserer, på en mer effektiv måte.

Capture One (for Sony)
Capture One for Sony

Capture One Express (for Sony) er en kostnadsfri redigeringsprogramvare med RAW-utvikling, enkel kontroll og gode redigeringsverktøy. Du kan også kjøpe Capture One Pro (for Sony) for å få flere redigeringsverktøy og koblede fotograferingsmuligheter via en datamaskin.

Illustrasjon
Imaging Edge™ Webcam

Imaging Edge Webcam-appen gjør det enkelt å bruke et kamera fra Sony som et godt webkamera. Den har god kompatibilitet og gir fin kvalitet på strømmer og konferanser.

iMovie
Fungerer med iMovie og Final Cut Pro X

Dette produktet er kompatibelt med Final Cut Pro X og iMovie.

Spesifikasjoner og funksjoner

α7R II kombinerer verdens første bakbelyste 42,4 MP 35 mm fullformat CMOS-bildesensor, rask hybrid AF, femakset bildestabilisering og avansert 4K-videoopptak med følsomhet og hastighet, slik at selv objekter som beveger seg raskt, blir skarpe. En utvidet serie med objektiver og utstyr får det beste ut av den imponerende oppløsningen, selv under tøffe bruksforhold i felten.
  • Verdens første bakbelyste fullformat CMOS-sensor med 42,4 MP

  • BIONZ X-bildebehandlingsmotor

  • Bredt ISO-område fra ISO50 til 102 400

  • Rask hybrid AF med 399 fasegjenkjennende AF-punkter

  • Femakset bildestabilisering for stillbilder og videoer

Objektivkompatibilitet
Objektiver av E-typen fra Sony
Sensortype
35 mm
Sensortype
35 mm fullformat Exmor R® CMOS-sensor (35,9 × 24,0 mm)
Antall piksler (effektive)
42,4 MP
ISO-følsomhet
Stillbilder: ISO 100–25 600 (kan utvides til ISO 50–102 400 EV for stillbildefotografering), AUTO (ISO 100–6 400, nedre og øvre grense kan velges), Video: Tilsvarende ISO 100–25 600, AUTO (tilsvarende ISO 100–6 400, nedre og øvre grense kan velges)
Batterivarighet (stillbilder)
Ca. 290 bilder (søker) / ca. 340 bilder (LCD-skjerm) (CIPA-standard)
Type søker
1,3 cm (0,5-type) XGA OLED elektronisk søker (farge)
Skjermtype
7,5 cm (3.0-type) TFT-stasjon

Hva finnes i esken?

Strømledning, Oppladbart batteri NP-FW50 x 2, Kabelbeskytter, Strømadapter AC-UD10, Batterilader BC-VW1, Skulderrem, Kameradeksel, Tilbehørsskodeksel, Okularkopp, Micro USB-kabel

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler og priser

Dette mener andre brukere