Artikkel-ID : 00249144 / Sist endret : 19.08.2020

VAIO og PC Tilbehør: Hvor finner jeg modellnavnet og serienummeret?

Plasseringen av produktnavnet og serienummeret på din VAIO avhenger av når den ble produsert.

Merk: Hver VAIO har i tillegg et svart klistremerke i bunnen med en PCG-referanse, f.eks. PCG-61M2. Denne referansen beskriver en gruppe med tilsvarende modeller, og benyttes ikke ved kundeservice.

1. Nyere modeller

Eksempel på modellnavn: SVE14A1S1E/B, VPCZ23S9E/X
    Eksempel på serienummer: 28123456-5001234, 27123456-5123456, 54123456-6012345

Produktnavnet og serienummeret vises på klistremerker på bunnen av den bærbare datamaskinen.

Unntak:

SVF142- og SVF152-seriene: Du finner serienummeret og produktnavnet under batteriet.

SVP112- og SVP132-seriene: Lukk opp batteridøren for å finneserienummeret og produktnavnet.

SVT112-serien: Løft opp det justerbare stativet for å få tilgang til modellnavnet og serienummeret.

SVF13N-, SVF14N-, SVF15N-seriene: Sett den bærbare datamaskinen i visningsmodus. Modellnavnet og serienummeret er plassert i den øverste delen av skjermen.

2. Eldre modeller

Eksempel på modellnavn: VGN-SR39VN/H, PCG-R600MP
    Eksempel på serienummer: 28123456-5001234, 27123456-5123456, 54123456-6012345

Produktnavnet finner du på et klistremerke på skjermrammen, eller over tastaturet.
    Serienummeretfinner du på et klistremerke på bunnen av den bærbare datamaskinen.

Merk: På enkelte modeller må du ta ut batteriet for å kunne se klistremerket med serienummeret.

Alternativt så kan du finne informasjonen i BIOS; eller i programmene fra Sony på datamaskinen din.

Metode 1:

Klikk på Start-knappen, og klikk deretter på All Programs (Alle programmer).
    Klikk på VAIO Care-mappen i menyen All Programs (Alle programmer).
    Klikk på VAIO Care.
    Modellnummeret vises nederst i VAIO Care-vinduet.
    (f.eks. VGN-FW550F)

modellposisjon på skjermen

Metode 2:

Klikk på Start-knappen, og klikk deretter på (My) Computer ((Min) Datamaskin).
    Klikk på Local Disc C: (Lokal disk C:). Klikk deretter på Windows.
    Klikk på filen som heter Model eller Model.txt*.
    Filen viser modellnummeret. (f.eks. VGN-FW550F)
    Merk: Hvis denne filen er tom, ser du etter en annen fil med samme navn og åpner den.

metode 2 for modellposisjon på skjermen