Artikkel-ID : S700024493 / Sist endret : 26.10.2012

Aktiver Vaio Update/Care

Aktiver Vaio Update/Care

Ved å holde kontakten med SONY så vil du få det beste ut av din VAIO. Sony har utviklet og installert VAIO Update for deg slik at du kan få det beste ut av din VAIO datamaskin.

Ved hjelp av VAIO Update så vil vi holde forhåndsinstallerte drivere, verktøy og andre programmer fra Sony oppdaterte. VAIO Update vil sørge for at din VAIO er oppdatert og vil vise deg de siste oppdateringene og til og med installere de automatisk slik at du ikke trenger å tenke på det selv.

Du vil bare finne VAIO Update forhåndsinstallert på VAIO-modeller solgt til og med 2005.
    På nyere VAIO-modeller er denne funksjonaliteten integrert i VAIO Care. Du kan starte VAIO care ved å trykke den dedikerte assistanseknappen på din VAIO.

Klikk her for å oppdage hva VAIO Care kan tilby deg.

På eldre modeller eller VAIO-modeller som ikke har VAIO Update installert lengre, så kan du også finne oppdateringene på våre kundesider. Vi anbefaler at du ser etter oppdateringer regelmessig for å sørge for at du har et oppdatert system.