Artikkel-ID : 00250927 / Sist endret : 17.09.2020

Google Play Music erstattes med YouTube Music

Google har kunngjort at de kommer til å erstatte Google Play Music-tjenesten med YouTube Music fra september i 2020.

Fra og med september i 2020 kommer ikke Google Play Music til å være tilgjengelig lenger på Android TV-er. Vi ønsker å informere deg om at du kan bruke YouTube Music-tjenesten ved å overføre kontoen din.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Google Play Music-nettsiden

Hvis du vil komme i gang, kan du gå til:

Vi beklager eventuelle ulemper dette kan ha medført, og ber deg om din forståelse.