Artikkel-ID : 00254205 / Sist endret : 27.08.2021

TV-en spiller ikke av lyd eller viser ikke bilder når den er koblet til et PS5-system med en HDMI-kabel

Det finnes et problem med TV-programvaren som kan føre til at TV-en ikke spiller av lyd eller viser bilder i en bestemt periode (omtrent ett minutt) når TV-en er koblet til PS5™-spillkonsollen.

En fastvareoppdatering er nå tilgjengelig

Fastvareoppdateringsversjon v6.0414 har blitt lansert og gjort tilgjengelig for dette problemet. Denne fastvareoppdateringsversjonen kan bli byttet ut over tid med en nyere versjon som inneholder denne fordelen.  Hvis TV-programvaren din ikke er oppdatert og ikke mottar automatiske oppdateringer, må du oppdatere TV-en med den nyeste programvaren. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se følgende artikkel: Hvordan utfører jeg fastvare-/programvareoppdateringer av min Android TV™ / Google TV™?.