Artikkel-ID : 00254205 / Sist endret : 04.12.2020

TV-en spiller ikke av lyd eller viser ikke bilder når den er koblet til et PS5-system med en HDMI-kabel

Det finnes et problem med TV-programvaren som kan føre til at TV-en ikke spiller av lyd eller viser bilder i en bestemt periode (omtrent ett minutt) når TV-en er koblet til PS5™-spillkonsollen. Dette problemet blir løst i en fremtidig programvareoppdatering. Legg inn et bokmerke for denne siden, og kom tilbake med jevne mellomrom for å få oppdatert informasjon.

I mellomtiden kan du bruke denne løsningen til å løse problemet midlertidig:

Denne innstillingsendringen nedkonverterer 4K 120hz-signalet til 4K 60hz, så sørg for å oppdatere TV-programvaren når den blir tilgjengelig.

1. Endre HDMI® Signal Format (HDMI-signalformat)-innstillingen til Standard format eller Enhanced format (Dolby Vision) for HDMI-inngangen som PS5-systemet er koblet til.
      1. Velg (Settings) InnstillingerWatching TV (Se på TV)External inputs (Eksterne innganger)HDMI signal format (HDMI-signalformat)
      2. Velg HDMI-inngangen som PS5-systemet er koblet til (enten HDMI 3 eller HDMI 4), og endre deretter innstillingen til Standard format eller Enhanced format (Dolby Vision).
    2. På fjernkontrollen trykker du på og holder inne Av/på-knappen til Restart (Omstart) vises på TV-skjermen. Trykk deretter på Enter for å starte den på nytt.