Artikkel-ID : S700024468 / Sist endret : 30.10.2012

Windows 8 - Slik legger du til en Microsoft-konto

Slik legger du til en Microsoft-konto

En Microsoft-konto er en nettbasert konto som vil gi deg muligheten til å laste ned programmer fra Windows Store, og automatisk synkronisere innstillingene mellom forskjellige datamaskiner slik at du du får samme utseende og følelse på begge, inkludert innstillinger som favoritter i nettleseren og historikk.

1. Start Amulettene ved å plassere pekeren i øverste høyre eller nederste venstre hjørne.
      Merk: Snarveien til Amulettene er “Windows-tasten + C”
    2. Velg “Settings” (innstillinger)
    3. Velg “PC settings” (datamaskininnstillinger)
    4. Velg “Users” (brukere)
    5. Velg “Add a user” (legg til bruker)
    6. Tast inn e-postadressen din fra Microsoft
      Velg “Sign up for a new email address” (registrer deg for en ny e-postadresse) hvis du ikke har noen e-postkonto fra Microsoft
    7. Velg “Next” (neste)
    8. Velg “Finish” (fullfør).
    9. Microsoft-kontoen er nå satt opp.  Start datamaskinen på nytt  for å logge inn