Artikkel-ID : S700024499 / Sist endret : 30.10.2012

Windows 8 - Hvordan kan jeg opprette en Microsoft-konto, slik at jeg kan kjøpe et program

Hvordan kan jeg opprette en Microsoft-konto, slik at jeg kan kjøpe et program

1. Velg “Store” i brukergrensesnittet Modern
    2. Start Amulettene ved å plassere pekeren i øverste høyre eller nederste venstre hjørne.
    3. Velg “Settings” (innstillinger)
    4. Velg “Your Account” (din konto)
    5. Velg “Sign In” (logg inn)
    6. Velg “Sign up for a Microsoft account” (registrer deg for en ny Microsoft-konto)
    7. Fyll ut den nødvendige informasjonen for å opprette kontoen
    8. Velg “Accept” (godta)
    9. Naviger deg fram til innboksen slik at du kan verifisere kontoen
    10. Naviger deg tilbake til Metro / modern ved å trykke på Windows-tasten
    11. Velg Store
    12. Velg “Sign In” (logg inn)
    13. Legg inn e-postadressen og passordet ditt
      Du er nå logget inn med den nye Microsoft-kontoen din
    14. Velg “Add payment method” (legg til betalingsmetode)
    15. Tast inn den nødvendige betalingsinformasjonen og velg deretter “Submit” (send inn)
    16. Betalings- og faktureringsinformasjonen er nå fullført.  Du kan nå kjøpe programmer i Windows Store.